• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba evden gidicem

dışarısı evden daha tehlikeli ergenliği bırakıp ailenize sarılın

Düşünelim aldınız çantaları ablanla evden çıktınız. Bir ev bulmalısınız. En ucuz 2 bin diyelim. Depozito da o kadar en az. Elektrik su doğalgaz tlf faturaları mutfak masrafları... Net beş altı bin geliriniz olmalı ki kit kanaat geçinin. Yoksa perişan olup ana babanızı mumla ararsınız.

Aklınızı peynir ekmeklemi yediniz..iki insanı idare etmek bu kadar mı zorda macera peşine düşüyorsunuz.?.sakın sakın cahillik etmeyin ..
Herseyi zamana bırakın okulunuz bitsin, işinizi bulup birazda birikim yaparsanız
Çok isterseniz yine işte o zaman düzeninizi kurarsınız..

Aileniz yanlış çocuk yetiştiriyorlar

Ablanız be siz reşitsiniz, çocuk yetiştirme aşamasını geçmişsiniz

Kısıtlıyorlar mı zorluyorlar mı

Ne bileyim kapanın açılın, oruç tutun tutmayın gibi bir baskı mı var

Yoksa ders çalışın okuyun diye mi baskı yapıyorlar

Akrabalar ile evlendirmeye mi çalışıyorlar, yoksa aman kızım gözünüzü açın, aşk meşk geçer bu çağlar geri gelmez, önünüze bakın eliniz ekmek tutsun mu diyorlar

Aileler mükemmel değil lakin yanlış çocuk yetiştiriyorlar ben reşitim diyen bir kişi de 18 civarıdır ve ailesi ile halen ergenlik hezeyanları devam eder

Bu “yanlış” ları yazın da bir bakalım yanlış nerede, doğru nerede

Kasiyerliklere reyon görevlisi olmaya falan başvurun. 1-2 ay para biriktirip ikiniz beraber eşyalı eve çıkarsınız

reşitim ve evdeki sorunlara ablamla dayanamıyoruz ama ikimizde okuyoruz nasıl çalışcaz ev tutcaz bilmiyoruz ama her gün kavga olmasından çok bıktık ailedeki herkes tutarsız davranıyor çok yanlış çocuk yetiştiriyorlar konuşsak laftan anlamayıp bağırıyorlar napıcaz biz :KK43:
Aile cok yanlis yetistiriyor diye karar veeme yetisine sahip bir cocuk yetistirmisler ama o kadar da fena degildir belki ;)

Bunlar benim de gençlik hayallerimdi ama ne zaman mezun oldum düzenli bir gelire sahip oldum paramı biriktirdim öyle gittim. Az kalmış yanlış yollara savrulmayin. Meslek edinin öyle gidin

Valla ben 2 üniversite mezunu ve birikimi olan biriyim ama ben bile gidemem akıllı olun

reşitim ve evdeki sorunlara ablamla dayanamıyoruz ama ikimizde okuyoruz nasıl çalışcaz ev tutcaz bilmiyoruz ama her gün kavga olmasından çok bıktık ailedeki herkes tutarsız davranıyor çok yanlış çocuk yetiştiriyorlar konuşsak laftan anlamayıp bağırıyorlar napıcaz biz :KK43:
Sen kendi çocuğun olursa görürsün zorluğu

Back
X