- 14 Ocak 2018
- 64
- 85
- 3
- Konu Sahibi tefekkurdenizi
-
beni param için alacak
Umarım dediğin gibi olur. İşte bende ona takılıyorum galiba beni gönülden seven biri olmuyacak diye.O zamanda ağlıyorum.Yalnız ölecem diye.Hayatımın her anını yalnız geçirecem ye.Bahtsız nasipsiz kalcam diyeGerçek aşkı bulduğunda bu yazdıklarına güleceksin çünkü gönül kimi sevdiyse güzel odur. Yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavramdır.
Ne alakası var canim daha çok küçüksünBen 17 yaşındayım ama ben sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyor.Yaşıtlarımı görüyorum.Veya benden bikaç yaş büyükleri.Sanki evlenmeyi sadece onlar hakediyor güzel kızlar hakediyor.Şimdi diceksiniz ki güzelliğin evlilikle ne alakası var.Çok alakası var kimse ahlak güzelliğine bakmıyor.Herkes dış görünüşe göre kız oluyor.Şöyle komşulara teyzelere bakıyorum oğullarına alacakları kızın güzelliğine bakıyor.Ben eşit ağırlık hukuk istiyorum.Başarı derecesi yüksek bir anadolu lisesinde okuyorum.Lise 3.sınıftayım.Fakat ilerde evlenirsem o kişi beni param için alacak beni gerçekten sevdiğinden değil.Bir hakim veya savcı olsam benle sırf param için evlenecek biliyorum Sanki beni bir erkek sevmiyecek.Sanki evlenemeyeceğim gibi geliyor.O kadar güzel kız dururken bir adam neden benle evlenir ki?Annem diyor sen oku illaki biri çıkar karşına ama o çıkan biri beni param için sevecekse istemiyorum evlenmem o zaman..Zaten kendimi güzel hissetmiyorum.Ama yinede çok iyiyiz diğer insanlara göre şükredecek haldeyiz.Şu anlattıklarım dahilindemi işliyor bu hayat yoksa ben çok mu saçma düşünüyorum.Ablalarım bana şöyle güzel bir açıklama yapsanız.
Çalışıyorum zaten hemde çok ailemin hali ortada asılıyorum derslere.TM 3.sınıfım.Seneye sınav.Fakat insanlara bakıyorum.Ben o kadar emek gösteriyorum çalışıyorum kimse senin verdiğin emeği umursamıyor sanki bana öyle geliyorÖncelikle bu kafadan bir çık. Sen mal değilsin kimse seni almayacak.
Sen hayatını biri ile birleştireceksin.
Soruna gelirsek; hayır hayat senin anlattığın dahilinde işlemiyor.
Çok güzel olmak, çok havalı olmak, popüler olmak kişinin iyi bir evlilik yapacağı anlamına gelmez .
Sen avukat hakim falan olunca, emin ol senin çevrende farklı olacak. Çevrendeki insanlarla benzer gelir ve eğitim seviyesinde olacaksın. Yani kimse seni alıp üstüne, senden para almayacak. Bu ne demekse
Bu yaşta evliliği dert etme. Derslerine bak. Zamanı gelince düşünürsün.
İlla şimdiden evlenecek adam bulayım derdindeysen bu hevesini üniversiteye sakla :)
Göm kafanı kitaplara...
Viş.... ben 17 yaşındayken Britney Spears tipi sac modeline takiyordum...
Sen evlenememekden dert tasa olmuşsun...
Ne alaka?? Ne alaka? Ne alaka? Cirkinsen sende kendine çirkin koca bulursun....zenginsen zengin koca bulursun... bukadar basit.
Önce bir hakim savci ol... sonra gel... ben sana bulurum koca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?