Galiba Evlenemeyeceğim

tefekkurdenizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
64
85
3
Ben 17 yaşındayım ama ben sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyor.Yaşıtlarımı görüyorum.Veya benden bikaç yaş büyükleri.Sanki evlenmeyi sadece onlar hakediyor güzel kızlar hakediyor.Şimdi diceksiniz ki güzelliğin evlilikle ne alakası var.Çok alakası var kimse ahlak güzelliğine bakmıyor.Herkes dış görünüşe göre kız oluyor.Şöyle komşulara teyzelere bakıyorum oğullarına alacakları kızın güzelliğine bakıyor.Ben eşit ağırlık hukuk istiyorum.Başarı derecesi yüksek bir anadolu lisesinde okuyorum.Lise 3.sınıftayım.Fakat ilerde evlenirsem o kişi beni param için alacak beni gerçekten sevdiğinden değil.Bir hakim veya savcı olsam benle sırf param için evlenecek biliyorum Sanki beni bir erkek sevmiyecek.Sanki evlenemeyeceğim gibi geliyor.O kadar güzel kız dururken bir adam neden benle evlenir ki?Annem diyor sen oku illaki biri çıkar karşına ama o çıkan biri beni param için sevecekse istemiyorum evlenmem o zaman..Zaten kendimi güzel hissetmiyorum.Ama yinede çok iyiyiz diğer insanlara göre şükredecek haldeyiz.Şu anlattıklarım dahilindemi işliyor bu hayat yoksa ben çok mu saçma düşünüyorum.Ablalarım bana şöyle güzel bir açıklama yapsanız.

Sen hiç çirkin ve evli kadın görmedin mi cidden ?

Bir laf var, NASİPSE; KIZIN YÜZÜ AY EVİ SARAY GÖRÜNÜR.

Yani her şey nasip bu hayatta nasipten öteye köy yok.
Daha 17 yaşındasın , çok para kazanacağını nereden biliyorsun ?
Bu kadar peşin hüküm neden ?
Yaptıklarını sürekli beğenmeyen bir anne ya da babaya mı sahipsin ?
Bence biraz kendini sevmelisin.

Canim gelisimini once tamamla. Guzellik merkezleri estetisyenler nicin var kadinlar icin. Erkekler guzellikten daha cok evlilikte kriterlerine bakarlar. Zaten guzelligin icin evlenecekse is vahim. 2 gr etin yandan portledi mi ne olcak diger guzele. Kendin ol ben bile bu şaşi halimle kac hayranim.oldu bir bilsen. Erkekler ozguveni yuksek gulmeyi eglenmeyi seven sorumluluk sahibi ve şık giyinen az ama yerinde makyaj yapan kadinlardan hoslanir bir de tatli dilliysen kariyerliysen seni kaparlar. Bahtin guzel olsun. Sen once kariyerine odaklan guclu ol zamanla illaki senden cok hoslanacak birileri olur

beni param için alacak

Öncelikle bu kafadan bir çık. Sen mal değilsin kimse seni almayacak.
Sen hayatını biri ile birleştireceksin.

Soruna gelirsek; hayır hayat senin anlattığın dahilinde işlemiyor.

Çok güzel olmak, çok havalı olmak, popüler olmak kişinin iyi bir evlilik yapacağı anlamına gelmez .

Sen avukat hakim falan olunca, emin ol senin çevrende farklı olacak. Çevrendeki insanlarla benzer gelir ve eğitim seviyesinde olacaksın. Yani kimse seni alıp üstüne, senden para almayacak. Bu ne demekse

Bu yaşta evliliği dert etme. Derslerine bak. Zamanı gelince düşünürsün.
İlla şimdiden evlenecek adam bulayım derdindeysen bu hevesini üniversiteye sakla :)
Göm kafanı kitaplara...

Gerçek aşkı bulduğunda bu yazdıklarına güleceksin çünkü gönül kimi sevdiyse güzel odur. Yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavramdır.
Umarım dediğin gibi olur. İşte bende ona takılıyorum galiba beni gönülden seven biri olmuyacak diye.O zamanda ağlıyorum.Yalnız ölecem diye.Hayatımın her anını yalnız geçirecem ye.Bahtsız nasipsiz kalcam diye

Ne alakası var canim daha çok küçüksün

Viş.... ben 17 yaşındayken Britney Spears tipi sac modeline takiyordum...

Sen evlenememekden dert tasa olmuşsun...
Ne alaka?? Ne alaka? Ne alaka? Cirkinsen sende kendine çirkin koca bulursun....zenginsen zengin koca bulursun... bukadar basit.
Önce bir hakim savci ol... sonra gel... ben sana bulurum koca.

Çalışıyorum zaten hemde çok ailemin hali ortada asılıyorum derslere.TM 3.sınıfım.Seneye sınav.Fakat insanlara bakıyorum.Ben o kadar emek gösteriyorum çalışıyorum kimse senin verdiğin emeği umursamıyor sanki bana öyle geliyor

canım, dur bi sen ne yaptın ya ?

daha küçücüksün, bak bir kaç yıl geçsin ''güzellik'' anlayışın bile değişecek.

gerçekten sevmenin böyle bir şey olmadığını anladığın yaşa geleceksin.

ben 29 yaşındayım, sana bi ablan olarak diyorum ki sen okuluna odaklan, başarına odaklan. hayat sana daha neler getirecek, neler öğretecek. bunları hiç düşünme, ilerleyen zamanla birlikte evliliğe, aşka, sevgiye bakış açın da değişecek ve bu kadar dar bakmayacaksın. inan bana.

Bence kesinlikle çok güzelsindir:) bu yaşta çirkin olduğunu düşünebilirsin çok normal hepimiz geçtik o yollardan :)
Sen okuluna bak ilerde gercek aşk seni bulacak :)

Ahahahah.Tamam kaybolma.5 yıl sonra görüşelim sözün var.Ya sanki hakim veya savcı olunca evlenecek adam senle geçim için evlenecek gibi geliyor bu doğru mu

Daha 17 de bunlar düşünülmez.
Hem güzeller daha sanssiz malesef . Bunun üzerine tez bile yazılır da neyse..

Suan ki çevrenle is hayatindaki cevren ayni olmayacak . Herkesin bir dengi vardır ezmek icin söylemiyorum bir yerden denge bulunup yuva kuruluyor.
Sadece güzeller evlenmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…