Galiba Evlenemeyeceğim

Iyide tatlim demekki senin cevrendeki insanlarda var bir tuhaflik..sen sadece guzel olan kizlarinmi evlendigini sanıyorsun?Oyle olmadigini mutlaka biliyor olmalisin..
Bunlara yorma kafani bence..gul eglen gez toz hayatin tadini cikar..birdaha 17 yasina donmek istesende dönemeyeceksin ve inan bu yaslari cok özleyeceksin.

Canım 17 yaşındasın, ergenlikte güzellik çirkinlik belli olmaz, benim kız kardeşim 77 kiloydu ve sivilce içinde bir cildi vardı, tek bir çıkma teklifi almadı ama hiç depresyona girmedi çünkü yakın arkadaşları vardı. Şimdi zayıf sarışın ve dupduru cilde sahip. Herkes diyor ki bu senin kardeşin mi? Ne kadar güzel, hiç benzemiyor sana
Ben de gurur duyuyorum çünkü hem iş hayatında gayretli hem de fiziği için çaba harcadı. Hiç bir zaman da depresyon yaşamadı. Bir çok kısmeti de var bu arada.

Bu yaşta buna kafa yoruyorsan, derslerine odaklanacaģına buraya dünyanın en saçma konusunu açıyosan zaten üniversite okuyamayacaksın ve böylece kimse seninle paran için evlenemeyecek. korkma o yüzden.

17 yasindasin buyumussun, okulunu bitirmissin, ise baslamissin, maasini almissin, aski bulmussun oturup tek derdin bu adam benimle param icinmi evleniyor diye dusunuyorsun ?

Ben 17 yaşında evde acından ölür diye yalnız birakilmiyordum..Kaldı ki evlilik hayali kurayım.
Sende kurma..
Evlilik öyle doğa üstü bir olay değil.
Zamanı gelince seveceksin sevileceksin. Ama öncelik eğitim.

geleceğin hukukçusunu görünce umudunu kestim ülkeden
ne biliyosun çok para kazanacağını
17 yaşında evlilik hayalleri nerden çıktı

Bunlar hep ergenlikten
Ablacim sen daha cok kucuksun dert etme boyle seyleri.
Evlilik ask vs sadece guzellikle olsaydi cogumuz evlenemezdik kaldi ki guzellik gercekten goreceli bi kavram.

ergen psikolojisine girmişin daha dur neler neler yaşayacaksın kimler girecek hayatına aşık olacaksın seveceksin ve sevileceksin ama şu an bunları düşünme önceliğin okulun kariyerin olsun...

17 yaşımı düşündüm birden, şok geçirdim yazdıkların karşısında
Erkeklerden nefret eder yanıma yaklaştırmazdım bıkardım hepsinden kaldı ki evliliği düşünecem
sen önce oku dediğin kadar para kazanabiliyor musun bir bak bakalım da
ondan sonra seni seven, seni mi paranı mı sevecek düşün bunu
hay allahım....

konu - rumuz çelişkisine müsaadenizle bi posta gülmek istiyorum

ya allasen hayat amacını değiştir, erkekler ve sevişmek ordan görüldüğü kadar muhteşem şeyler değil. öyle olsa burda hergün onlarca konu açılmazdı. sevişirlerdi geçerdi geçmediğine göre hayat amacımız bu olmamalı.

kitap oku biraz, başka diyarları merak et. erkekleri ve annelerini değil.

Annem Duman konserine gitmeme izin vermiyordu.. Ben de: milletin çocukları gibi yalan atarak mı gideyimmm size de dürüstlük yaramıyor yeeaaaa diye dolanıyordum
Evet tam da senin yaşında bunları düşünüyordum. Evlilik için kaygılanmak nedir Allah aşkına..

Şaka mı? 17 yaşında bunun derdine mi düştün allah aşkına. Sevgilim olmuyor diye üzülsen bir nebze anlarım da evlenemeyeceğim diye şimdiden üzülmek çok komik. Güzeller de kapış kapış gitmiyor merak etme. Şans bu işler. Kimler kimler evleniyor tipe bakmıyor bu iş. Ayrıca hukuk okuyacağım hakim olacağım benimle param için evlenecekler hesabın da çok komik. Sakin ol şampiyon önce bir kazan mezun ol hakimliği kazan da onu sonra düşünürsün. Hem çevrendekiler de seninle aynı ekonomik düzeyde olur merak etme. Sanki sabancının kızı.

Sen derslerine odaklan çocuğum,bırak bu yaşta evlenme hayallerini..
Birde çok mu zenginsinde param diye tutturmuşsun..

Erkekler kısmına katılıyorum ama sevişmek no.

Hiç bir erkek 17 yaşında "ben evlenemeyeceğim" diye ağlamıyor, kızlar sizin derdiniz ne acaba? Hayatın amacı evlenmek midir? Başka hiç mi amaç gaye yoktur? Allah aşkına çıkın bu sığ düşüncelerden. Üniversitede istediğim bölümü kazanamayacağım diye korkun, sevdiğim işi yapamayacağım diye üzülün. Evlenmek yerine dünyayı gezmek isteyin, paraşütle atlamak falan isteyin. Ya ne bileyim şu "erkek" merakını bir atın kafanızdan yaw.

Ablacım çok haklısın ama benim çevremden de kaynaklanıyor.Herkes çok saçma düşünüyorsun felan demiş.Ama beni yarfılamadan önce şu çevreme bir gelsinler baksınlar.Komşular teyzeler dilinden düşmeyen tek şey evlilik.Evin bir çocuğu var o da benim. Hiç abim ablam yok.Ama bizim binadaki 19 20 yaşındaki ablalar.Evlenmek en güzeli vs okuyunca noluyor koca parası üzerine kurulu hayatları ve okumuş memur biriyle evlenincede bir üstünlük taslama çabaları.Bu benim hiç hoşuma gitmiyor

seni küçük ergen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…