- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi tefekkurdenizi
-
Iyide tatlim demekki senin cevrendeki insanlarda var bir tuhaflik..sen sadece guzel olan kizlarinmi evlendigini sanıyorsun?Oyle olmadigini mutlaka biliyor olmalisin..Ailem beni okutmak için herşeyi yapıyor bende çalışıyorum.Fakat ilerd
Çok haklısınız inanın bana ama öyle teyzeler komşular varki insanı bezdiriyorlar.O kız gizel değil onu almam.Felan filan.Bir tane öğretmen çıkmıştı bulmuşlardı.Sınıf öğretmeni kadının oğluda İnşaat mühendisiydi sırf kadın güzel değil diye istemedi oğlan yazık günah değil mi kadına acıdım
Ben 17 yaşındayım ama ben sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyor.Yaşıtlarımı görüyorum.Veya benden bikaç yaş büyükleri.Sanki evlenmeyi sadece onlar hakediyor güzel kızlar hakediyor.Şimdi diceksiniz ki güzelliğin evlilikle ne alakası var.Çok alakası var kimse ahlak güzelliğine bakmıyor.Herkes dış görünüşe göre kız oluyor.Şöyle komşulara teyzelere bakıyorum oğullarına alacakları kızın güzelliğine bakıyor.Ben eşit ağırlık hukuk istiyorum.Başarı derecesi yüksek bir anadolu lisesinde okuyorum.Lise 3.sınıftayım.Fakat ilerde evlenirsem o kişi beni param için alacak beni gerçekten sevdiğinden değil.Bir hakim veya savcı olsam benle sırf param için evlenecek biliyorum Sanki beni bir erkek sevmiyecek.Sanki evlenemeyeceğim gibi geliyor.O kadar güzel kız dururken bir adam neden benle evlenir ki?Annem diyor sen oku illaki biri çıkar karşına ama o çıkan biri beni param için sevecekse istemiyorum evlenmem o zaman..Zaten kendimi güzel hissetmiyorum.Ama yinede çok iyiyiz diğer insanlara göre şükredecek haldeyiz.Şu anlattıklarım dahilindemi işliyor bu hayat yoksa ben çok mu saçma düşünüyorum.Ablalarım bana şöyle güzel bir açıklama yapsanız.
ergen psikolojisine girmişin daha dur neler neler yaşayacaksın kimler girecek hayatına aşık olacaksın seveceksin ve sevileceksin ama şu an bunları düşünme önceliğin okulun kariyerin olsun...Ben 17 yaşındayım ama ben sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyor.Yaşıtlarımı görüyorum.Veya benden bikaç yaş büyükleri.Sanki evlenmeyi sadece onlar hakediyor güzel kızlar hakediyor.Şimdi diceksiniz ki güzelliğin evlilikle ne alakası var.Çok alakası var kimse ahlak güzelliğine bakmıyor.Herkes dış görünüşe göre kız oluyor.Şöyle komşulara teyzelere bakıyorum oğullarına alacakları kızın güzelliğine bakıyor.Ben eşit ağırlık hukuk istiyorum.Başarı derecesi yüksek bir anadolu lisesinde okuyorum.Lise 3.sınıftayım.Fakat ilerde evlenirsem o kişi beni param için alacak beni gerçekten sevdiğinden değil.Bir hakim veya savcı olsam benle sırf param için evlenecek biliyorum Sanki beni bir erkek sevmiyecek.Sanki evlenemeyeceğim gibi geliyor.O kadar güzel kız dururken bir adam neden benle evlenir ki?Annem diyor sen oku illaki biri çıkar karşına ama o çıkan biri beni param için sevecekse istemiyorum evlenmem o zaman..Zaten kendimi güzel hissetmiyorum.Ama yinede çok iyiyiz diğer insanlara göre şükredecek haldeyiz.Şu anlattıklarım dahilindemi işliyor bu hayat yoksa ben çok mu saçma düşünüyorum.Ablalarım bana şöyle güzel bir açıklama yapsanız.
Ben 17 yaşındayım ama ben sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyor.Yaşıtlarımı görüyorum.Veya benden bikaç yaş büyükleri.Sanki evlenmeyi sadece onlar hakediyor güzel kızlar hakediyor.Şimdi diceksiniz ki güzelliğin evlilikle ne alakası var.Çok alakası var kimse ahlak güzelliğine bakmıyor.Herkes dış görünüşe göre kız oluyor.Şöyle komşulara teyzelere bakıyorum oğullarına alacakları kızın güzelliğine bakıyor.Ben eşit ağırlık hukuk istiyorum.Başarı derecesi yüksek bir anadolu lisesinde okuyorum.Lise 3.sınıftayım.Fakat ilerde evlenirsem o kişi beni param için alacak beni gerçekten sevdiğinden değil.Bir hakim veya savcı olsam benle sırf param için evlenecek biliyorum Sanki beni bir erkek sevmiyecek.Sanki evlenemeyeceğim gibi geliyor.O kadar güzel kız dururken bir adam neden benle evlenir ki?Annem diyor sen oku illaki biri çıkar karşına ama o çıkan biri beni param için sevecekse istemiyorum evlenmem o zaman..Zaten kendimi güzel hissetmiyorum.Ama yinede çok iyiyiz diğer insanlara göre şükredecek haldeyiz.Şu anlattıklarım dahilindemi işliyor bu hayat yoksa ben çok mu saçma düşünüyorum.Ablalarım bana şöyle güzel bir açıklama yapsanız.
Erkekler kısmına katılıyorum ama sevişmek no.konu - rumuz çelişkisine müsaadenizle bi posta gülmek istiyorum
ya allasen hayat amacını değiştir, erkekler ve sevişmek ordan görüldüğü kadar muhteşem şeyler değil. öyle olsa burda hergün onlarca konu açılmazdı. sevişirlerdi geçerdigeçmediğine göre hayat amacımız bu olmamalı.
kitap oku biraz, başka diyarları merak et. erkekleri ve annelerini değil.
Erkekler kısmına katılıyorum ama sevişmek no.
Ablacım çok haklısın ama benim çevremden de kaynaklanıyor.Herkes çok saçma düşünüyorsun felan demiş.Ama beni yarfılamadan önce şu çevreme bir gelsinler baksınlar.Komşular teyzeler dilinden düşmeyen tek şey evlilik.Evin bir çocuğu var o da benim. Hiç abim ablam yok.Ama bizim binadaki 19 20 yaşındaki ablalar.Evlenmek en güzeli vs okuyunca noluyor koca parası üzerine kurulu hayatları ve okumuş memur biriyle evlenincede bir üstünlük taslama çabaları.Bu benim hiç hoşuma gitmiyorHiç bir erkek 17 yaşında "ben evlenemeyeceğim" diye ağlamıyor, kızlar sizin derdiniz ne acaba? Hayatın amacı evlenmek midir? Başka hiç mi amaç gaye yoktur? Allah aşkına çıkın bu sığ düşüncelerden. Üniversitede istediğim bölümü kazanamayacağım diye korkun, sevdiğim işi yapamayacağım diye üzülün. Evlenmek yerine dünyayı gezmek isteyin, paraşütle atlamak falan isteyin. Ya ne bileyim şu "erkek" merakını bir atın kafanızdan yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?