galiba ikimiz de özür bekliyoruz

Üste çıkmak için her erkeğin yaptığı şeyler bunlar.
Ben de zamanında zor bi dönemden geçtim çok sinirliydim ama o zaman birlikte olduğum insana hakaretler yağdırmadım,küfüre hiç girmiyorum bile.
Ne kadar ayıp.
Böyle bi bahanenin arkasına sığınmamalı,küfre mazeret olmamalı.

LG-P710 Tapatalk

Hakaret etmek demek karşısındakine saygı duymuyor demek isterse dünyanın en aşık adamı olsun umursamam - saygı göstermeyen bir adamın kendine de saygısı yoktur
dondurma seçmene karışıyor sen izin vermiyorsun hakaret ediyor buna da izin vermiyorsun ama adam yerine konmadığını düşünüyor ne garip :44:
önce kendisi senin bir kişiliğin olduğunu, ne yiyeceğine nasıl davranacağına ve sana nasıl davranılması gerektiğine senin karar verebileceğine saygı duyup o seni insan yerine koysun da ondan sonra adam yerine konmayı beklesin
özür dilese de boşver bugun seni elde etmek için özür dileyip sonra yine başa döner - ha sen ben uğraşırım diyorsan amenna - kolay gelsin

insan derdini hakaretsiz de anlatabilir.

ne istediğini sordun mu ? tamam sen kötüsün ne istiyor muş

Hani o gün bana hakaret etti diye onla yürümeyi bıraktım ve yaklaşınca da bağırdım ya bu yaptığım zoruna gitmiş alttan almam özur dilemem yalvarmam falan gerekiyormuş ama ben alttan almaya çalışırken bile beceremiyormuşum sonra yağına çağırdı gitmedim ya işte bunlar benim suçlarım onu bu hale ben getirmişm

Ne özur dilemesi :)
kaldığı yerden devam ediyor şimdi de yeni bi hikaye buldu
onu bıraktığım zaman bana yer veren adam her türlü organıma değdirerek yer vermiş :) Tövbe ya bu yüzden affedemiyormuş

Sinirlerimi bozmaya başladı işte

Birkaç yorumunu gördüm de yazmadan edemedim
Nedense bir ilişkide hep kadın suçludur dimi bir adam laf atar ama suçlu kadındır neden o adama laf atma şansı vermeyecektin derler - tavrını koyarsın adam yerine koymuyorsun derler - mini giysen ne ahlaksızlığın kalır ne kadınlığın...
Hep kadın suçludur zaten erkekleri dinlemek zorundayız onlar otur der biz otururuz onlar sus der biz alttan alır özür dileriz neden çünkü kadın dediğin erkeğine tabi olmalı sözünden çıkmamalı - haklı her daim erkektir suçlu hep kadın

Bir kere sen suçlusun şöylesin böylesin diyen adamda hat safhada bir özgüven eksikliği vardır - kendi hatalarını karşısındakini suçlayarak örtmeye ve üste çıkmaya çalışır. Sen ona böylesin şöylesin sana terbiye veremedik falan demek yerine ben dili kullanarak üzüntülerini kırgınlıklarını anlat ha anlatamadıysan da seninle konuşmak istemiyorum beni aramanı da istemiyorum bir ilişki vardı suç varsa ikimizin de hataları var ama olmuyor de bitir

ben o laflara ya hakaretle karşılık vercektim ya da böyle bi şey söyleycektim sonuçta o kadar küfüre dayanamadım o yüzden öyle yazdım.
off neyse bitirdim işte ama karşıma adam gibi biri çıkacağıını sanmıyorum bence yok öyle biri. Ya da çok çok az

yaş kaç???? yani küfreden birine cevap versen de kendini haklı göreceğinden haklıyken haksız duruma düşersin

Saçmalama ya. Allah herkesin gönlüne göre veriyor.Belki bu yaşadıkların ileride yaşayacağın güzelliklerin imtihanıydı,onların kıymetini bilebilmen için.Kendimden örnek vereyim,sevgilimle bu tatsızlıkların üzerinden 3 ay sonra başladık ilişkimize. Sen hayırlısını iste.

yaş kaç???? yani küfreden birine cevap versen de kendini haklı göreceğinden haklıyken haksız duruma düşersin

Yaş kaç diye sormayın demiştim bunu özellikle belirtmiştim bana çok aşağılayıcı geliyor bu soru

Evet bazı yerlerde hata yaptım kabul
Hayırlı olsun ömur boyu mutlu olun canım

Son düzenleme:
Şİmdi de özurler başladı ama o tren çoktan kalktı haberi yok

Yaş kaç diye sormayın demiştim bunu özellikle belirtmiştim bana çok aşağılayıcı geliyor bu soru
Ben tüm yorumları okumadım sadece ilk sayfa ve yazdıktan sonra gözüme takılan birkaç yorumu okudum o kadar - yaş sormak aşağılayıcı bir şey değildir bu sadece sizin alınganlığınız bence - tabii saygı duyarım söylemek zorunda değilsiniz ama her soruya böyle sert bir üslupla yaklaşıyorsanız yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla olur sonuçta herkes kendi bakış açısını sunuyor bu platformda - neyse size kolay gelsin, saygılar...

Ay inanmiyorum. Ey dondurma sen nelere kadirsin.. Sen sonuna kadar haklisin meryem. Kendini ezdirmemeklede en iyisini yaptin. Onun her istedigini yapmis olsaydin kendini afedersin bi nane sanacakti. Kendini savunman mi gururuna dokunmus? Oldu pasam baska istedigin. Bukadar hakaret edilmez ki canim babanin kizi mi bu??? Ay sinir oldum.. Hakkinda hayirlisi olsun canim😯😯😯

Ben
-yaş kaç canım
gibi bir yorum sevmiyorum gözlemlediğim kadarıyla da bu soru pek hoş bi amaçla sorulmuyor ben kim hangi niyette bilemem bu yüzden de baştan uyardım görmemiş olabilrsiniz ama bu benimle ilgili bi probem değğil.
Her zaman böyle üslupla yaklaşmıyorum şuanki konu ve durumum yeterince ortada değil mi?
Yardımlarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…