Yazik olmusdelikanli kizmissin. Belki senin yerinde baskasi olsaydi cok seviyorum, birakamam vs derdi. Durumuna üzüldüm ama kendini ezdirmedigin icin seninle gercekten gurur duyuyorum meryemim. Rabbim karsina hayirli bi es cikaracaktir eminim. (Insallah)
boşver kafana takma canım
Yalnız siz benim önerdiğim şeyleri uygulamamisiniz ki Tabii benim önerdiğim yöntemleri uygulayıp uygulamamak size kalmış ben sadece okudukları göre yorum yaparım siz birbirinizi tanımıyorsunuz ve siz yine mi ben haksızlık diyorsunuz haklılık haksızlık değilki konu ayrılmayı istiyorsunuz gibi geldi bana ya da amacınız günah çıkartmak mi anlayamadım malesef . Sizi iki kere çağırıyor ayağına mi gitcem diyorsunuz sevgiliniz tabiki baskı başına hatalı zaten özellikle son söylediği şey çok sinir bozucu ama seviyorum diyorsunuz o halde ona göre davranınKızlar yeni durumdan haberdar edicem sizleri,bana akıl verin yanlış bişey yapmak istemiyorum :18:
Bana bugun tekrar küfretti
sabah 7 gibi aramaya başlamış duymadım bir sürü çağrı vardı telefonda sonra ne var dedim bize gel dedi ben de s...dim gittim yokum, gelmicem dedim.
o küfürden sonra ben mmi ayağına gitmeliydim yani?
neyse sabah gitmedim bu kez okul dönuşu çağırdı akşam 8 gibi falan ben yine istemediğimi söyledim (çok istiyorsa kendi gelsin)
sonra:
O: Kendini ağırdan satıyorsun bi daha yazarsam o.ç yim
Ben:Ailen ya da ben terbiye edememişiz Seni Allaha havale ediyorum
O:Kaşınma sen kimsin beni terbiye ediyon sen önce kendin edepli hayalı ol sonra konuş
Ben: Asıl sen kimsin ? Müslüman mı eş mi insan mı hangi vasıfla bana bunları yapıyorsun?
O:Zoruna gitmiş anlaşılan bi tarafların kalkmasın konuşmayalım
Ben: Ahlak edep bunlardan bihaber olan birinin hangi yaptığı zoruma gidebilir ki?
O:Erkeği kadın yola getirir,sinir hastası olmamda senin de payın var
Ben:Uğraşma benle.Dadın mıyım senin?
O: sen kadın değilsin ne duygu ne fizik yok s..imde bile değilsin.
Yok ergensin yok yaşlar kaç tarzı kibirli yorumlar istemiyorum
Yalnız siz benim önerdiğim şeyleri uygulamamisiniz ki Tabii benim önerdiğim yöntemleri uygulayıp uygulamamak size kalmış ben sadece okudukları göre yorum yaparım siz birbirinizi tanımıyorsunuz ve siz yine mi ben haksızlık diyorsunuz haklılık haksızlık değilki konu ayrılmayı istiyorsunuz gibi geldi bana ya da amacınız günah çıkartmak mi anlayamadım malesef . Sizi iki kere çağırıyor ayağına mi gitcem diyorsunuz sevgiliniz tabiki baskı başına hatalı zaten özellikle son söylediği şey çok sinir bozucu ama seviyorum diyorsunuz o halde ona göre davranınsevgiliniz fark ettiyseniz erkeği kadın yola getirir diye bi laf etmiş dün bahsettiğimiz gibi o da öyle düşünüyor sizden ilgi bekliyor ama karşılığını göremiyor
Ben size haksız demiyorumki ikinizin de konuşurkenki üslubu çok yanlış. Ve siz burada ben ayrılmak istemiyorum seviyorum dediğiniz için yapmanız gereken şeyleri okudukları göre benimde yaşantımdan esinlenerek yazıyorum .ben erkek tarafı falan değilim yanlış anlamayın
Ayrılığı daha ailelerle paylaşmadık dün bir anda değişti özür dilemeler yalvarmalar falan o kelimeler benden çıkmadı beni tanıyorsun bi anda başka biri oldum falan demelr ayrıca doktora gideceğini de kendi belirtti şimdi kafam çok karışık ailelere de birşey demedim ne yapıcam ki:26:
Biraz daha bekle bakalım ne yapacak.
Gerçekten kaybetmek istemiyorsa mücadelesini devam ettirir.
Nötr kalmanı tavsiye ederim..
LG-P710 Tapatalk
aynen hemen yüz vermiyim ama değişmesini istiyorum yoksa dönmem
Evet bu çizgide devam et sakın bozma.
Umarım bir erkeğin düzeldiğine şahit olurum ya :))
LG-P710 Tapatalk
anksıyete hastalıgı oldugunuz bılmıyordum gecmıs olsun ne oldugunu bılmıyorum ama demekkı ılıskınızde onemlı.kufur hıc bı zaman tasdık edılmez tabı ben dedgım gıbı okuduklarıma gore yorum yapmak ıstedım. hrkesın yapısı cok farklı tabı herkese aynı etkıyı gostermıyor. sız nısanlınızın kufurlrınden bıkmıssınız ve duzelmıcenı dsunuyosunuz tabı kı o halde ayrılın ama undan sonrakı ılıskınızde sınırlerını kontrol edebılen bırıyle olun derım.Ama bazı noktaları gözardı ediyorsunuz bu adam bana küfrediyor biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz ama son bir yıldır işler karıştı ayrıca onun sinirli bi yapısı olabilir ama benim de anksiyete hastası olduğumu biliyor. Amacım neden günah çıkarmak olsun ki? Beni 2 kere çağırmadan önce bana küfretti yoksa zaten ben gidecektim herşeye rağmen bunu da gözardı etmişsiniz. Ben ayrılmak istemiyorum seviyorum değil daha çok doğru olan nedir diyorum yardımlarınız için teşekkür ederim ama tavsiyeleriniz bana göre değil maalesef
anksıyete hastalıgı oldugunuz bılmıyordum gecmıs olsun ne oldugunu bılmıyorum ama demekkı ılıskınızde onemlı.kufur hıc bı zaman tasdık edılmez tabı ben dedgım gıbı okuduklarıma gore yorum yapmak ıstedım. hrkesın yapısı cok farklı tabı herkese aynı etkıyı gostermıyor. sız nısanlınızın kufurlrınden bıkmıssınız ve duzelmıcenı dsunuyosunuz tabı kı o halde ayrılın ama undan sonrakı ılıskınızde sınırlerını kontrol edebılen bırıyle olun derım.
Ayrılığı daha ailelerle paylaşmadık dün bir anda değişti özür dilemeler yalvarmalar falan o kelimeler benden çıkmadı beni tanıyorsun bi anda başka biri oldum falan demelr ayrıca doktora gideceğini de kendi belirtti şimdi kafam çok karışık ailelere de birşey demedim ne yapıcam ki:26:
aynen hemen yüz vermiyim ama değişmesini istiyorum yoksa dönmem
Meryem,büyük hayal kırıklığına uğradım.Akşam çok kararlı görmüştüm seni.
Anksiyete hastası olan nişanlın mı ? Yok artık diyeceğim öyleyse,bu kadar ortaklık olmaz.Aynı adam mı diyeceğim geliyor.
Benim ex de anksiyete hastasıydı.Destek oldum,doktorlara gönderdim ama adam kafasına göre bıraktı ilacı.İşin gerçekten zor,çünkü ona destek olayım derken o iyileşti,bu sefer ben çektim bu zıkkımı bir süre.Hakkında hayırlısı.
canım dr gitmeyi kabul eder inşallah alışmış kudurmuştan beterdir derler..ağzı alışmış kızınca yine yapar gibi geliyor,ama öfkesini kontrol altına alsın dr gidip..çok kötü şeyler duyuyoruz..sürekli sevdiğne saydırmakla olmaz..sevgi başka bu başka bir durum..
canım, öncelikle anksiyete hastası olan benim
Zaten biz birbirimizin ilkiydik
nişanlım da sanırım depresyona girdi aile sorunları yüzünden ayrca son bir yıldır da çok sinirli o yüzden dr. a gitmesi gerektiğini hep söyledim ama kabul etmedi bu kez geri dönmem için gideceğini söyledi.
henüz dönmüş de sayılmam sadece ailelere daha söylemedim ve onun yapabileceklerini bekliyorum, bunu yapıyorum çünkü eğer gerçekten hastaysa vicdanım da el vermez destek olmam gerekir diye de düşüüyorum:26:
ve onu çokk seviyorumve ilk 5 yıl çok uyumluyduk bu değişimi de bir yıllık
ben ciddi ciddi terketmiştim ama çok ısrar etti çok yavardı kıyamadım, ooffff blmiyorum ya tek bildiğim var ne kadar sevsem de ayrılmak o kadar zor gelmedi bana
Neyse canım sonuç olarak henüz dönmedim ama bekliyorum ailelerin bilmesi de zor durumda bırkıyor
canım, öncelikle anksiyete hastası olan benim
Zaten biz birbirimizin ilkiydik
nişanlım da sanırım depresyona girdi aile sorunları yüzünden ayrca son bir yıldır da çok sinirli o yüzden dr. a gitmesi gerektiğini hep söyledim ama kabul etmedi bu kez geri dönmem için gideceğini söyledi.
henüz dönmüş de sayılmam sadece ailelere daha söylemedim ve onun yapabileceklerini bekliyorum, bunu yapıyorum çünkü eğer gerçekten hastaysa vicdanım da el vermez destek olmam gerekir diye de düşüüyorum:26:
ve onu çokk seviyorumve ilk 5 yıl çok uyumluyduk bu değişimi de bir yıllık
ben ciddi ciddi terketmiştim ama çok ısrar etti çok yavardı kıyamadım, ooffff blmiyorum ya tek bildiğim var ne kadar sevsem de ayrılmak o kadar zor gelmedi bana
Neyse canım sonuç olarak henüz dönmedim ama bekliyorum ailelerin bilmesi de zor durumda bırkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?