galiba ikimiz de özür bekliyoruz

bende bir ara öyle düşündüm çok sesiz bir kadın hareketli adamal yapamazmı acaba?

Vay be dökuldunuz kızlar neler çekmişsiniz böyle ya

ama önemli olan eskiler değil şuan mutluysan böyle bi dunyada buna şükret canım

ayrıca şu sözun için teşekkür ederim 'meryemi kaybetmek isteyeceyinide sanmıyorum ayrıca..'

canım geçmişi silip atamıyorsun maalesf,keşke öyle bir şey olsa..iyiki şimdi görücü usulü fazla yokta kadınlar böyle adamları pek tercih etmez,hep mutlu çocuklar olur inşallah..

Neyse kızlar ben yatayım inş onu düşünmeden güzel güzel uyurum hepinize teşekkür ederim ciddiye alıp yardımcı olmaya çalıştınız Allah razı olsun

Neyse kızlar ben yatayım inş onu düşünmeden güzel güzel uyurum hepinize teşekkür ederim ciddiye alıp yardımcı olmaya çalıştınız Allah razı olsun

sendende canım

Herşey için çok teşekkür ederim canımm
Ya ama böyle olmaz ki hep alttan alan ezilen kadınlar benim karakterime hiç uymuyordu ama baksana nelere katlanıyoruz
Allah sizi de mutlu mesut etsin cnm

Ya canım olurmu öyle şey tabiki sende kendini ezdirmiceksin, ama yeri geldiğinde alttan almayıda bilmek lazım. Ben hala kendimi ezdirmem yeri geldiğinde lafımıda esirgemem bende baskın karakterim öyle sessiz kalamam hakaret konusunda kızmakta haklısın her türlü aaa ailevi sorunları var diyede hakaret etmekte neymiş hiç konusmadınız mı o zamandan beri ? Kusura bak canım yorumlarını okuyamadım ondan soruyorum bu arada iyi dileklerin için çok sağol inşallah sizde bu günleri atlatırsınız beraber 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm. Ben de yazdım ya annemin en büyük dileği o adamdan çok yaşamak. Keşke annen de yaşayabilseydi. Annem yalnız yaşamak istiyor ama boşanamaz asla elalem ne der sonra?

Babam bağırırken annem bana susmayı cevap vermemeyi öğretti kendi yaptığı gibi. Bizim komşulara hep babam rezil olmuştur. Annemin daha kimse sesini duymamıştır. Zaten annemin saçını başını yol dayaktan gebert bir çığlık atmaz. Doğumda bile bağırmamış. Utanır. Edeptir der hep. Edebi mi kaldı kocan edepsiz diyorum ben hep :)

Biz de diyoruz anneme bir şey olsa, babamı kimse çekmez. Sırf zengin diye eve nikah yapıp hizmetçi gibi bir kadın getirir. Onun da para için her türlü hakarete katlanacak kadar zavallı olması lazım. Benim babam da 60, annem 53 yaşında. aynen 7 yaş var aralarında. Babam iki kalp krizli bir de. Bu kadar sinire hangi kalp dayanır.

Senin anlattığın gibi kıskançlık, hep haklılık, dünyanın en zeki adamı, en bilgilisi en kültürlüsü. Kendini nasıl büyük görüp bizleri aşağıladı. Halbuki yanındaki kadını küçülten erkek büyük olamaz. Bunu bilemedi.

babam nerdee annem gibi bir kadın bulacak artık onların devri bitti..35 yaşında biri ile sözlendi bu bir buçuk milyarlık kıtafet aldı tek taş,bilezik..
bir gün gelmiş kadın kız kardeşi ile babamda ev dağınık falan demiş,kadın buna senin elin kolun yokmu sen yap demiş

Kızlar yeni durumdan haberdar edicem sizleri,bana akıl verin yanlış bişey yapmak istemiyorum :18:
Bana bugun tekrar küfretti
sabah 7 gibi aramaya başlamış duymadım bir sürü çağrı vardı telefonda sonra ne var dedim bize gel dedi ben de s...dim gittim yokum, gelmicem dedim.
o küfürden sonra ben mmi ayağına gitmeliydim yani?
neyse sabah gitmedim bu kez okul dönuşu çağırdı akşam 8 gibi falan ben yine istemediğimi söyledim (çok istiyorsa kendi gelsin)
sonra:
O: Kendini ağırdan satıyorsun bi daha yazarsam o.ç yim
Ben:Ailen ya da ben terbiye edememişiz Seni Allaha havale ediyorum
O:Kaşınma sen kimsin beni terbiye ediyon sen önce kendin edepli hayalı ol sonra konuş
Ben: Asıl sen kimsin ? Müslüman mı eş mi insan mı hangi vasıfla bana bunları yapıyorsun?
O:Zoruna gitmiş anlaşılan bi tarafların kalkmasın konuşmayalım
Ben: Ahlak edep bunlardan bihaber olan birinin hangi yaptığı zoruma gidebilir ki?
O:Erkeği kadın yola getirir,sinir hastası olmamda senin de payın var
Ben:Uğraşma benle.Dadın mıyım senin?
O: sen kadın değilsin ne duygu ne fizik yok s..imde bile değilsin.

Yok ergensin yok yaşlar kaç tarzı kibirli yorumlar istemiyorum

Yeni halimizi paylaştım bu kez de mi ben?

Son düzenleme:

Cok cirkinlesti artik. Kucucuk meselenin geldigi yere bak. Edepsiz gercekten..

Meryem sana tek kelime söyleyeceğim.Ayrıl.

Bu adam senin dengin değil.Küçücük olayı ne noktaya getirmiş.Terbiyesiz.

Meryem sana tek kelime söyleyeceğim.Ayrıl.

Bu adam senin dengin değil.Küçücük olayı ne noktaya getirmiş.Terbiyesiz.

Son bir yıldır tanıyamıyorum artık ayrılmayı düşünüyorum ben de ama yine de akıl alayım dediim

Yorumlarından tanıdığım kadarıyla böyle bir adamla evlilik yürütemezsin sen.Maskesi düşmüş demek.

Ona ayrılık kararımı söylemicem bile. ailesine ve soranlara da rezilliğini anlatıcam yazıklar olsun,yıllarımı verdim onun için çok şeye katlanmıştım ama tanıyamammışım işte fiziğime bile laf etti yazıklar olsun haklısın canım ben böyle biriyle yapamam yanıma da yakıştırmıyorum artık büyük konuşmak istemem ama inş çıkarıcam hayatımdan

Kuzum boşver ömrünü harcama işte bu adamla.Benim ex de böyleydi,boşa geçen 2 yıldı ama çok da şey kattı ondan ayrılmam bana. Son demlerde iyice azıtmıştı o da.En güzelini yaparsın hiç adam yerine bile koyma,Rabbim gönlünü feraha çıkarsın.

Güzel duaların için Allah razı olsun canım Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.
Ben de sadece benim başımda var sanıyorum ve o bana bunları yaptıkça kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bunlara katlanmak,özgüvenimi etkiliyor.
Sen de çok iyi yapmışsın şimdi sıra bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…