Bana da bir dokun bin ah işit. Senin konuna kısmetmiş anlatmak. Sinirli erkek görünce patlıyorum biraz. Sağol duaların için canım.
Tipik türk annesi ol ama çocuklarına karşı öyle, kocana elinde merdaneli anne ol. O korksun senden. Ağzından böyle pis kelimeler çıkamasın. Dili kopasıca!
aynen katılıyorum canım..meryemi kaybetmek isteyeceyinide sanmıyorum ayrıca..
beim babam aynı anlattığın gibi biri,yaşamayı çok sever,kıskançtır,herkonuda kendi haklıdır,rahmetlik annem ondan 7 yaş küçük olmasına rağmen rahmetli oldu..kadıncağız sesiz ve utangaçtı..konu kamşu bir şey duysun istemezdi,bağırmazdı küfür hakaret vs..asla etmezdi..onedenle hep babamın sesi çıkardı,,kaçtane kadın buldu 10 yıldır hala muaffak olamadı geçimsiz çünki,65 yaşında ama ergen delikanlı gibi davranıyor..
Alttan almak herşeyine susmak ve evet demek değildir ve alttan almak sizi ezik yapmaz nişanlıniza olan saygınizi gösterir şiddete de susarım diye bişey olamaz .asıl siddet sizi ezik yapar şiddet varsa uzak durun kişiden ya da psikologla görüşün
Yalvardım gidelim diye ama inat işte.
Öyle deme insan ezik hissediyor açtığım konuya baksana bi
Neyse kızlar ben yatayım inş onu düşünmeden güzel güzel uyurum hepinize teşekkür ederim ciddiye alıp yardımcı olmaya çalıştınız Allah razı olsun
Herşey için çok teşekkür ederim canımm
Ya ama böyle olmaz ki hep alttan alan ezilen kadınlar benim karakterime hiç uymuyordu ama baksana nelere katlanıyoruz
Allah sizi de mutlu mesut etsin cnm
aynen katılıyorum canım..meryemi kaybetmek isteyeceyinide sanmıyorum ayrıca..
beim babam aynı anlattığın gibi biri,yaşamayı çok sever,kıskançtır,herkonuda kendi haklıdır,rahmetlik annem ondan 7 yaş küçük olmasına rağmen rahmetli oldu..kadıncağız sesiz ve utangaçtı..konu kamşu bir şey duysun istemezdi,bağırmazdı küfür hakaret vs..asla etmezdi..onedenle hep babamın sesi çıkardı,,kaçtane kadın buldu 10 yıldır hala muaffak olamadı geçimsiz çünki,65 yaşında ama ergen delikanlı gibi davranıyor..
Ezik hissetmemelisiniz ama açık söyleyim böyle giderseniz işin işinden çıkamaz ayrılabilirsiniz Allah korusun tabiki ayrılık hoş bişey değil ama uyum sglayamiyorsaniz ayrilmalisiniz hakkınızda hayırlısı olsunYalvardım gidelim diye ama inat işte.
Öyle deme insan ezik hissediyor açtığım konuya baksana bi
Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm. Ben de yazdım ya annemin en büyük dileği o adamdan çok yaşamak. Keşke annen de yaşayabilseydi. Annem yalnız yaşamak istiyor ama boşanamaz asla elalem ne der sonra?
Babam bağırırken annem bana susmayı cevap vermemeyi öğretti kendi yaptığı gibi. Bizim komşulara hep babam rezil olmuştur. Annemin daha kimse sesini duymamıştır. Zaten annemin saçını başını yol dayaktan gebert bir çığlık atmaz. Doğumda bile bağırmamış. Utanır. Edeptir der hep. Edebi mi kaldı kocan edepsiz diyorum ben hep :)
Biz de diyoruz anneme bir şey olsa, babamı kimse çekmez. Sırf zengin diye eve nikah yapıp hizmetçi gibi bir kadın getirir. Onun da para için her türlü hakarete katlanacak kadar zavallı olması lazım. Benim babam da 60, annem 53 yaşında. aynen 7 yaş var aralarında. Babam iki kalp krizli bir de. Bu kadar sinire hangi kalp dayanır.
Senin anlattığın gibi kıskançlık, hep haklılık, dünyanın en zeki adamı, en bilgilisi en kültürlüsü. Kendini nasıl büyük görüp bizleri aşağıladı. Halbuki yanındaki kadını küçülten erkek büyük olamaz. Bunu bilemedi.
Ezik hissetmemelisiniz ama açık söyleyim böyle giderseniz işin işinden çıkamaz ayrılabilirsiniz Allah korusun tabiki ayrılık hoş bişey değil ama uyum sglayamiyorsaniz ayrilmalisiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Kızlar yeni durumdan haberdar edicem sizleri,bana akıl verin yanlış bişey yapmak istemiyorum :18:
Bana bugun tekrar küfretti
sabah 7 gibi aramaya başlamış duymadım bir sürü çağrı vardı telefonda sonra ne var dedim bize gel dedi ben de s...dim gittim yokum, gelmicem dedim.
o küfürden sonra ben mmi ayağına gitmeliydim yani?
neyse sabah gitmedim bu kez okul dönuşu çağırdı akşam 8 gibi falan ben yine istemediğimi söyledim (çok istiyorsa kendi gelsin)
sonra:
O: Kendini ağırdan satıyorsun bi daha yazarsam o.ç yim
Ben:Ailen ya da ben terbiye edememişiz Seni Allaha havale ediyorum
O:Kaşınma sen kimsin beni terbiye ediyon sen önce kendin edepli hayalı ol sonra konuş
Ben: Asıl sen kimsin ? Müslüman mı eş mi insan mı hangi vasıfla bana bunları yapıyorsun?
O:Zoruna gitmiş anlaşılan bi tarafların kalkmasın konuşmayalım
Ben: Ahlak edep bunlardan bihaber olan birinin hangi yaptığı zoruma gidebilir ki?
O:Erkeği kadın yola getirir,sinir hastası olmamda senin de payın var
Ben:Uğraşma benle.Dadın mıyım senin?
O: sen kadın değilsin ne duygu ne fizik yok s..imde bile değilsin.
Yok ergensin yok yaşlar kaç tarzı kibirli yorumlar istemiyorum
Meryem sana tek kelime söyleyeceğim.Ayrıl.
Bu adam senin dengin değil.Küçücük olayı ne noktaya getirmiş.Terbiyesiz.
Cok cirkinlesti artik. Kucucuk meselenin geldigi yere bak. Edepsiz gercekten..
Son bir yıldır tanıyamıyorum artık ayrılmayı düşünüyorum ben de ama yine de akıl alayım dediim
Yorumlarından tanıdığım kadarıyla böyle bir adamla evlilik yürütemezsin sen.Maskesi düşmüş demek.
Ona ayrılık kararımı söylemicem bile. ailesine ve soranlara da rezilliğini anlatıcam yazıklar olsun,yıllarımı verdim onun için çok şeye katlanmıştım ama tanıyamammışım işte fiziğime bile laf etti yazıklar olsun haklısın canım ben böyle biriyle yapamam yanıma da yakıştırmıyorum artık büyük konuşmak istemem ama inş çıkarıcam hayatımdan
Kuzum boşver ömrünü harcama işte bu adamla.Benim ex de böyleydi,boşa geçen 2 yıldı ama çok da şey kattı ondan ayrılmam bana.Son demlerde iyice azıtmıştı o da.En güzelini yaparsın hiç adam yerine bile koyma,Rabbim gönlünü feraha çıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?