galiba ikimiz de özür bekliyoruz

Hala yazıyor ya yaptığımı hala unutamıyormuş :)
sanki aldatmışım ya da onun bana saydığı hakaretleri saymışım neyse gitsin kendine bşka köle bulsun cevp bile vermicem

Ben bir anlatsam sana var ya... Gerçi çok tanıdık anlattıkların,o yüzden eminim fazlası vardır,eksiği yoktur. Bu tiplerden çok var piyasada,yani her kadın hayatında bir kez karşılaşmıştır.

Sen bunları hak etmiyorsun,bu güzel günlerde inşallah dua edeceğim sana.

Ayy çok sağol gerçekten yorumların çok iç açıcı ben de seni dua listeme eklicem :)

İnşallah en doğru kararı verirsin.
Alttan bile almamış o kadar zaman geçmesine rağmen.
Bir de seni suçlamış keşke aynayı biraz kendine çevirse.

LG-P710 Tapatalk

İnşallah en doğru kararı verirsin.
Alttan bile almamış o kadar zaman geçmesine rağmen.
Bir de seni suçlamış keşke aynayı biraz kendine çevirse.

LG-P710 Tapatalk
Amin canım Allah razı olsun
Zaten şuan tek korktuğum mesele ayrılıkta beni suçlayıp bana acı çektirecek şeyler söylemesi.
Yani eminim böyle yapacak hatta şimdiden yapıyor.
Baksana benim yaptıklarımı(!)unutamıyormuş
Benim yaptığım onun yanında ne ki?
Benim hassas biri olduğumu biliyor bana o kadar hakaret ediyor ben çekip gidince affedilmez oluyorum

Son düzenleme:
ben zaten günlerdir okuyorum seni suçlayanları bi türlü anlamadım. insanların her derdini sıkıntısını yazana da hemen ayrıl demesinden de yana değilim. çünkü bu şekilde akıl verenlerin kendi başlarına geldiğinde de ne yaptığını görüyoruz.
fakat senin durumun farklı insan hadi diyelim kızgınlıkla kötü alışkanlıkla birşeyler söyledi. bunun için utanması ve özür dilemesi lazım. fakat bu adam giderek arttıyor dozajı.
evli olsanız çoktan dayağı yemiştin.
geçen gün sen konuşmak istedğinde de burda seni suçlayanlar oldu. ne diyecektin iyi ki küfür mü ettin diyecektin. tatlı dil yılan muhabbeti de bi yere kadar. bu ne ya hu.
sende insansın ve hak etmiyosun bütün bunları.
zor durumdan geçiyor olabilir. zor durumdan geçiyor diye seni böyle üzmeye ne hakkı var. sen aynı durumda ona böyle davranır mıydın ?
bunlarda işte birer imtihan hayatınız boyunca varlık yokluk çeşitli sıkıntılarda bu adam böyle biri olacak.
ayrılacaksan bile dikkatli ol bu adam takıntılı sana zarar vermesin

Bana zarar veremez,ailem sonuna kadar arkamda,zaten onun da ablasının belalısı var aynısını o bana yapamaz azcık bi şerefi varsa çünkü çok çektiler o konuda,ayrrıca onun ailesi beni çok sever el üstünde tutar o açıdan korkmuyorum kaç kez annesi beni kenara çekip idare et düzelecek dedi bana.
Bu arada senin yorumun için de teşekkür ederim, artık kk da da aşağılamalr falan da oluyor aklını peynir ekmekle yemişsin aman ayrıl gitsin falan bunlar zoruma gidiyor kendimi ezik hissediyorum.
Ben de aynen şu yazdıkların gibi düşünüyorum bana hakaret eden birini ne kadar alttan alabilirdim ki?

Hem ben de çok zor dönemler geçirdim bir yıldır anksiyete hastasıyım ben ama ona bunu o kadar az yansıttım ki hem düzenimi bozmadım hem onun sorunlarında ona destek oldum. Ona kaç kez insanlıkla dedim sorunların varsa doktora gidelim kaç kez özürlerini kabul ettim ama artık dayanamıyorum

Son düzenleme:
Şimdi de benimle konuşacaksın diye zorluyor cevap vermiyorum yine sinirlerim de sinirlerim diyor canımı yakıcak diye korkuyorum her lafı söyler bana

Sen sakin ol simdi. Sikma canini. Cok sasirdim ilk okudugumda cok komik gelmisti her sey. Olacagina varir artik ne desek bos. Sukunetle bekle. Onun siniri gecer pisman olur elbet ama o zamana kadar dozaji artiricak. Sen konusup iyice cirkinlestirme konusmalari simdi. Bitiriceksen de Daha fazla kotu konusma olmasin.. iyi dusun bundan sonrasini..

Ama şöyle bi sorun var ben cevap vermedikçe daha da kuduruyor ama ben konuşmak istemiyorum doğru olan da bu değil mi?

ben seni o kadar iyi anlıyorum ki psikolojik şiddeti biliyorum çünkü.
bir yerde dur demek lazım.
annesiyle konuş istersen eğer bi sorun varsa tedavi olsun.
ilişki yürütmek zor. evde ailemizle de öyle dışarda arkadaşlarımızla da. insanları idare etmek geçinmek kolay değil. ama hiç birimizde bir başkasını sürekli idare etmek zorunda değiliz.karışılıklı herşey.
sen öyle atıp tutanlara bakma :) feministlik kocayı bulana kadar :)) bakıyosun bir yerde atıp tutmuşlar bakıyorsun bir yerde benzer şeyden yakınıyolar.
aklı selim yazılsa aslında her şey amacına ulaşmış olur paylaşımlar.
hakkında hayırlısı olsun. ama kendini ezdirme. sen mutlu olacaksın ki ilerde çocuklarında mutlu olsun.

Haklısın ama ben kararımı verdim bu adamla olmaz. İlerde çocuklarımın yanında da beni ezer, bile bile yanlış yolda yürümeye devam edemicem. İnş büyük konuşmuyorumdur;yani şimdi ben ayrıldım kendimce bilmiyorum
Ya hala öyle şeyler yazıyor ki ben,bile bile bu hale getirmişim,yapmacık davranmışım :) Kalbimi kırıyor ne yapsam samimi gelirdi acaba :)

Şimdi de benimle konuşacaksın diye zorluyor cevap vermiyorum yine sinirlerim de sinirlerim diyor canımı yakıcak diye korkuyorum her lafı söyler bana

Süreç işlemeye başladı.

Ailene de hakaret etmeye başlayacak,sana ilave olarak.Benim serüvenim aldatma ve namussuz yaftasıyla bitmişti.

Ama şöyle bi sorun var ben cevap vermedikçe daha da kuduruyor ama ben konuşmak istemiyorum doğru olan da bu değil mi?

Sakince bulus konus istersen ama tavrini koru. Sadece sakinles diye geldim. Ben bu laflari yutamam. Evlenecegim erkegin kufur etmemesini beklerim gibi konusabilirsin. Iyice kudurursa da kendi bilir. Belki de annesiyle konusman lazim. Ben mesele aileye yansimasin diyodum ama sana bunu yapan annesine de yapiyordur seni anlayacagini umuyorum..

Dondurmadan gelinen noktaya inanamadım!
Çok terbiyesiz, bu sözleri unutturabileceğini mi sanıyor?
Yok sanmıyorsa da niyeti ayrılık o zaman.
Hani sevgi, nerede aşk?
Üzücü ama çekilmez böylesi.
Ver yol gitsin.

Verdim zaten dayanmam bu kadarına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…