Ay inanmiyorum. Ey dondurma sen nelere kadirsin.. Sen sonuna kadar haklisin meryem. Kendini ezdirmemeklede en iyisini yaptin. Onun her istedigini yapmis olsaydin kendini afedersin bi nane sanacakti. Kendini savunman mi gururuna dokunmus? Oldu pasam baska istedigin. Bukadar hakaret edilmez ki canim babanin kizi mi bu??? Ay sinir oldum.. Hakkinda hayirlisi olsun canim😯😯😯
Yaş kaç diye sormayın demiştim bunu özellikle belirtmiştim bana çok aşağılayıcı geliyor bu soru
İnşirah oku bol bol.Kısa zamanda toparlanırsın zaten.
Kötü bir niyetle sormadı yanlış anladın..
LG-P710 Tapatalk
Amin canım Allah razı olsun ben de en doğru olanı yaptım diyorum şimdilik bakalım:26:
Konuyu takip ediyordum ben de sasirdim bu kadar cozutmasina nisanlinin, insan o gun sinirliyse ertesi gun gecer canim Allah Allah, saygisizlik baska sey.. Cevap vermemekle en iyisini yapmissin adam yerine koyulmamak nasil olur gordu boylece.. Hakkinda hayirlisi olsun..
Bazi yerleri kacirmis olabilirim simdi tekrar bütün yorumlari okumayada üseniyorumson durum ne peki?
dondurma bahane olmus cnm dıalog sorunuz var zamanla atlatacagınız bır durum
olabilir şuan çok iyi bi ruh halinde değilim uzun sürelik bi ilişkiyi bitirdim üstelik başta uyardım sonuçta kimsenin niyetini bilemem diye yapmıştım bunu yanlış anladıysam da özur dilerim
Ben
-yaş kaç canım
gibi bir yorum sevmiyorum gözlemlediğim kadarıyla da bu soru pek hoş bi amaçla sorulmuyor ben kim hangi niyette bilemem bu yüzden de baştan uyardım görmemiş olabilrsiniz ama bu benimle ilgili bi probem değğil.
Her zaman böyle üslupla yaklaşmıyorum şuanki konu ve durumum yeterince ortada değil mi?
Yardımlarınız için teşekkürler
Hani dedin ya bir daha adam gibi adam cıkmıycak karşıma diye arkadaş da eğer çok gençsen ona göre yorum yapmak için sordu canım.Aşağılamak için değil.Biraz sakiin.
LG-P710 Tapatalk
Rica ederim
Ben yaş sorarken kötü bir niyetle değil eğer ki yaşın 20li yaşların başındaysa duygularının daha ön planda olabileceği ihtimalini düşündüm ama bu alay etmek ya da "aman canım daha küçüksün olur öyle şeyler" gibi yorumlar yapmak için değil
Demek ki bakış açılarımız farklı - tabii ki de yaş konusundaki hassasiyetine de saygı duyarım bilmiyordum sorulmasından hoşlanmadığını...
İyi geceler...
Yok estağfirullah özürlük bir durum yok - olaylar hararetli geliştiği için ruh halinin iyi olmadığını söylemiştin inşallah herşey çözüme kavuşurArkadaş da açıklama yaptı dediğim gibi şuanda iyi değilim çok özür dilerim 20 li yaşlardayım
Yok estağfirullah özürlük bir durum yok - olaylar hararetli geliştiği için ruh halinin iyi olmadığını söylemiştin inşallah herşey çözüme kavuşur
Artık bi önemi yok
Bana hakarette sınır tanımayınca tekmeyi bastım canım özeti bu
ayrıldık deme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?