bu da birnevi şiddet zaten ilerde çocuklarımın yanında bana böyle yaparsa ne olurum !! Anneme de böyle davranıldı şimdi onu ciddye almakta o kadar zorlanıyoruz ki.
kalbini kırdığı için biraz soğudun bence,dr gtsin yoksa seni çok üzer meryemcim,insan dünyaya bir kez geliyor biliyorsun,eziyete çavirmemek lazım dünyayı kendimize..
bakalım dr ne diyecek..sıraylada sizi alabilir..gerçek neyse sen anlatırsın olduğu gibi..
Geçmiş olsun,bu zor bir süreç ben de yaşamıştım.Off,yazdığın cümleler içimi acıttı ya.:2: Dediğin gibi yap madem,atacağı adamlara göre yol çizersin.
evet cnm. çocukların psikolojisinide etkiler bu durum.
artık sevmiyormusun?soğudunmu?bunları kendine sor canım..
Çok sağol canım, samimi yorumların için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Öyle yapmayı düşünüyorum bakalım
Ne demek canım,keşke elimden daha fazlası gelse.İstihareye yat ya da güvendiğin bir yakının varsa o yatsın.:44:
tamam sen trip attın, ama o nıye sana hakaretler etmeye başladı ki? bence hıc normal degıl bır trıbe karsılık; hakaret...
Gelişmeleri hiç görme o zaman
Küfür de etti
normal değil zaten bakalım dr ne dicek
Evet çok güvendiğim biri var aslında aklıma getirmen çok iyi oldu
Sadece nicklerimiz var canım buna rağmen çok içten yardım eden arkadaşlar var onlardan biri de sensin
demek ki birbirinize girseniz
sana demedıgını bırakmayacak. bır trıbın karsılıgı bu sekılde olmamalı bana göre.
bence buna bağlama. ailevi sorunlar her daım olacaktırNormal olan her insana göre böyle olmamalı zaten o da herşeyin farkında
Tek dayanağım toplam 6 yılda sadece son yıl böyle olması bunu da ailevi ve psikolojik sorunlarına bağlıyorum, ona şans vermeyi düşünüyorum,bu süreçte elinden geleni yaparsa hayırlısıyla devam edicez
İstihareyi bi yapın bakalım,biz burada istişare yapıyoruz zaten.Allah razı olsun kuzum güzel sözlerin için.
bence buna bağlama. ailevi sorunlar her daım olacaktır
hakkınızda hayırlısı olsun
Konuyu takip eden arkadaşlar ayrıldık bildirmek istedim merak eden olursa diye.
Şu mubarek günlerde çok beter bi şekilde biti hem de.
Şans vermeye değmezmiş
Konuyu takip eden arkadaşlar ayrıldık bildirmek istedim merak eden olursa diye.
Şu mubarek günlerde çok beter bi şekilde biti hem de.
Şans vermeye değmezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?