galiba ikimiz de özür bekliyoruz

evet cnm. çocukların psikolojisinide etkiler bu durum.
bu da birnevi şiddet zaten ilerde çocuklarımın yanında bana böyle yaparsa ne olurum !! Anneme de böyle davranıldı şimdi onu ciddye almakta o kadar zorlanıyoruz ki.

artık sevmiyormusun?soğudunmu?bunları kendine sor canım..

Bugün yine konuştuk canım her şeyi kabul etti dr a da giccekmiş gerisi zamana kaldı artık

Geçmiş olsun,bu zor bir süreç ben de yaşamıştım. Off,yazdığın cümleler içimi acıttı ya.:2: Dediğin gibi yap madem,atacağı adamlara göre yol çizersin.

Çok sağol canım, samimi yorumların için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Öyle yapmayı düşünüyorum bakalım

tamam sen trip attın, ama o nıye sana hakaretler etmeye başladı ki? bence hıc normal degıl bır trıbe karsılık; hakaret...

Ne demek canım,keşke elimden daha fazlası gelse.İstihareye yat ya da güvendiğin bir yakının varsa o yatsın.:44:

Evet çok güvendiğim biri var aslında aklıma getirmen çok iyi oldu
Sadece nicklerimiz var canım buna rağmen çok içten yardım eden arkadaşlar var onlardan biri de sensin

tamam sen trip attın, ama o nıye sana hakaretler etmeye başladı ki? bence hıc normal degıl bır trıbe karsılık; hakaret...

Gelişmeleri hiç görme o zaman
Küfür de etti
normal değil zaten bakalım dr ne dicek

Evet çok güvendiğim biri var aslında aklıma getirmen çok iyi oldu
Sadece nicklerimiz var canım buna rağmen çok içten yardım eden arkadaşlar var onlardan biri de sensin

İstihareyi bi yapın bakalım,biz burada istişare yapıyoruz zaten. Allah razı olsun kuzum güzel sözlerin için.

demek ki birbirinize girseniz
sana demedıgını bırakmayacak. bır trıbın karsılıgı bu sekılde olmamalı bana göre.

Normal olan her insana göre böyle olmamalı zaten o da herşeyin farkında
Tek dayanağım toplam 6 yılda sadece son yıl böyle olması bunu da ailevi ve psikolojik sorunlarına bağlıyorum, ona şans vermeyi düşünüyorum,bu süreçte elinden geleni yaparsa hayırlısıyla devam edicez

bence buna bağlama. ailevi sorunlar her daım olacaktır
hakkınızda hayırlısı olsun

bence buna bağlama. ailevi sorunlar her daım olacaktır
hakkınızda hayırlısı olsun

Ama onunki çok karışık,ablasının belalısı var ve öz babasıyla başı dertte yani tuhaf bi durum,tabi yine de bağlamak yanlıştır belki
Teşekkürler

Son düzenleme:
Meryem Hanım bütün her şeyi en baştan okudum sanırım bana göre siz değil sevgiliniz haklı sizi çok kıskanmış ve çok sevmiş bunları isteyerek değil aşırı sevgiden dolayı yapıyor bence olaylara olumlu bakın küfür konusunda siz isterseniz eğer onu küfürden uzaklaştırabilirsiniz bunun için farklı yöntemler uyguluyorsunuz

Konuyu takip eden arkadaşlar ayrıldık bildirmek istedim merak eden olursa diye.
Şu mubarek günlerde çok beter bi şekilde biti hem de.
Şans vermeye değmezmiş

Konuyu takip eden arkadaşlar ayrıldık bildirmek istedim merak eden olursa diye.
Şu mubarek günlerde çok beter bi şekilde biti hem de.
Şans vermeye değmezmiş

meryemcim tüylerim diken diken oldu canım..annesi ile aynı ev olmadı diye değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…