NeeeyyyKonuyu takip eden arkadaşlar ayrıldık bildirmek istedim merak eden olursa diye.
Şu mubarek günlerde çok beter bi şekilde biti hem de.
Şans vermeye değmezmiş
meryemcim tüylerim diken diken oldu canım..annesi ile aynı ev olmadı diye değilmi
Neeeyyybi insan ikici sansi degerlendiremiyosa koca kafalinin önde gidenidir. Anlat bakim noldu
Hayırdır ne oldu? :/
Kıskançlık saygısızlık..
Bir yardım derneğine üyeyim izin verdiği halde gittim orada erkeklerle de muhattap oldum diye hakaretler etti
eve mi kapatacaktı seni..çalışsanda mutlaka ortamda erkekte olur kadında..eğitmenmiş bahsettiğin kişi..:44:
Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep
Off nasil uyuz oluyorum böyle insanlara. Ne varmis canim konustuysan. Sanki nikahina aldin adami..Kıskançlık saygısızlık..
Bir yardım derneğine üyeyim izin verdiği halde gittim orada erkeklerle de muhattap oldum diye hakaretler etti
maalsef öfke kontrol bozokluğu var onda hanımı olsan dövebilirdi belkide ..kimsede sesini çıkarmazdı kocası diye
Yalan olmasın normal görüşmeler dışında da internet üzerinden konuşuyorduk ama o hepsine izin verdi ama bir kavgada hepsini yüzüme vurdu
Off nasil uyuz oluyorum böyle insanlara. Ne varmis canim konustuysan. Sanki nikahina aldin adami..Hadi kiskanmasini anladik diyelim hakaret nedemek ...
izin vermiş Meryem,hemen herşeyi sana karşı kullanacak demek..sen çok iyisin,tanıdığım en iyi insanlardan birisin..seni etrafındakiler huzursuz ediyor..
Off nasil uyuz oluyorum böyle insanlara. Ne varmis canim konustuysan. Sanki nikahina aldin adami..Hadi kiskanmasini anladik diyelim hakaret nedemek ...
ayy evlense dayak manyağı yapar bu:18:
Ee neyin kafasini yasiyor ozaman. Izinde almissin. Beyefendi pisman mi olmus izin verdigine. Bir defasinda izin almadan gittiysen nolmus hem. Anan degil baban degil kocan hic degil. Ay ben yasamisim gibi sinirlendim valla ya. Oldu olacak izin belgesi verseydi.. 😡Kaldı ki ben en baştan en sona kadar hep onun izniyle gittim.
Hatta içi rahat etsin diye adamla tanıştıracaktım.
Bizim amacımız neye hizmet ettiğimiz bile ortada.
İzin verip bir kavgada birden o istemeden gitmişim sanki adamla aşk yasamışım namussuzluk etmişim gibi neler neler söyledi
Yenilir yutulur gibi değil
büyük konuşmıyım ama 10 çocuk olsa yine boşanacak derecede feci şeyler
bana diyor ki sen anca etrafındaki erkekleri mutlu eder onları hoşnut tutar memnun bırakırsın bunlar ne demek bir düşünsene canım.
kendimi övmekten nefret ederim ama inan çevremdeki herkes beni bilen herkes çok sever benim hastaneden kalma görüştüğüm duasını aldığım insanlar bile var
Baksana özgüvenimi bile yerle bir etti kendimi ispat etme derdine düştüm
Ee neyin kafasini yasiyor ozaman. Izinde almissin. Beyefendi pisman mi olmus izin verdigine. Bir defasinda izin almadan gittiysen nolmus hem. Anan degil baban degil kocan hic degil. Ay ben yasamisim gibi sinirlendim valla ya. Oldu olacak izin belgesi verseydi.. 😡
senin özgüvenin olmasını istemiyorki annesine ve kendisine hürmet edecek bir eş arıyor..köyden bile alsa artık öyle gözü kapalı kız yok herkez neyin ne olduğunu biliyor artık..
Ucuz kurtulmus meryem bu durumda. Bugün böyle yapan evlenince dedigin gibi döver :/ayy evlense dayak manyağı yapar bu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?