galiba ikimiz de özür bekliyoruz

Konuyu takip eden arkadaşlar ayrıldık bildirmek istedim merak eden olursa diye.
Şu mubarek günlerde çok beter bi şekilde biti hem de.
Şans vermeye değmezmiş
Neeeyyy bi insan ikici sansi degerlendiremiyosa koca kafalinin önde gidenidir. Anlat bakim noldu

meryemcim tüylerim diken diken oldu canım..annesi ile aynı ev olmadı diye değilmi

Yani genel konular tabi o da var ama asıl mesele saygı tamamen bitti bizde.
Bir yardım derneğinde üyeyim. Bir konuda Filistinli birinden eğitim alıyorum adam 36 yaşında.Sırf arapçamı geliştirmek için konuşuyorum. Onunla konuşuyorum muhattap oluyorum diye bana çok kötü laflar söyledi ve bitti.Zaten psikoojik tedav i sözunu de tutmadı.

Son düzenleme:
Neeeyyy bi insan ikici sansi degerlendiremiyosa koca kafalinin önde gidenidir. Anlat bakim noldu

Kıskançlık saygısızlık..
Bir yardım derneğine üyeyim izin verdiği halde gittim orada erkeklerle de muhattap oldum diye hakaretler etti

Kızlar beni en hassas noktalarımdan vurdu
Dinim, namsum, fiziksel görunuşum hepsine saydı da saydı.
O çarşafı çıkar sen müslüman değilsin kerha.. fah.. benden ayrıll git o adamla birlikte ol gibi laflr.
Kilom için de aygır falan dedi işte ben ilaçlardna dolayı son dönemlerde kilo aldığımı söylerdim hep

Kıskançlık saygısızlık..
Bir yardım derneğine üyeyim izin verdiği halde gittim orada erkeklerle de muhattap oldum diye hakaretler etti

eve mi kapatacaktı seni..çalışsanda mutlaka ortamda erkekte olur kadında..eğitmenmiş bahsettiğin kişi..:44:

eve mi kapatacaktı seni..çalışsanda mutlaka ortamda erkekte olur kadında..eğitmenmiş bahsettiğin kişi..:44:

Yalan olmasın normal görüşmeler dışında da internet üzerinden konuşuyorduk ama o hepsine izin verdi ama bir kavgada hepsini yüzüme vurdu

maalsef öfke kontrol bozokluğu var onda hanımı olsan dövebilirdi belkide ..kimsede sesini çıkarmazdı kocası diye

Kıskançlık saygısızlık..
Off nasil uyuz oluyorum böyle insanlara. Ne varmis canim konustuysan. Sanki nikahina aldin adami.. Hadi kiskanmasini anladik diyelim hakaret nedemek ...

Yalan olmasın normal görüşmeler dışında da internet üzerinden konuşuyorduk ama o hepsine izin verdi ama bir kavgada hepsini yüzüme vurdu

izin vermiş Meryem,hemen herşeyi sana karşı kullanacak demek..sen çok iyisin,tanıdığım en iyi insanlardan birisin..seni etrafındakiler huzursuz ediyor..

Off nasil uyuz oluyorum böyle insanlara. Ne varmis canim konustuysan. Sanki nikahina aldin adami.. Hadi kiskanmasini anladik diyelim hakaret nedemek ...

Kaldı ki ben en baştan en sona kadar hep onun izniyle gittim.
Hatta içi rahat etsin diye adamla tanıştıracaktım.
Bizim amacımız neye hizmet ettiğimiz bile ortada.
İzin verip bir kavgada birden o istemeden gitmişim sanki adamla aşk yasamışım namussuzluk etmişim gibi neler neler söyledi
Yenilir yutulur gibi değil
büyük konuşmıyım ama 10 çocuk olsa yine boşanacak derecede feci şeyler

izin vermiş Meryem,hemen herşeyi sana karşı kullanacak demek..sen çok iyisin,tanıdığım en iyi insanlardan birisin..seni etrafındakiler huzursuz ediyor..

bana diyor ki sen anca etrafındaki erkekleri mutlu eder onları hoşnut tutar memnun bırakırsın bunlar ne demek bir düşünsene canım.
kendimi övmekten nefret ederim ama inan çevremdeki herkes beni bilen herkes çok sever benim hastaneden kalma görüştüğüm duasını aldığım insanlar bile var
Baksana özgüvenimi bile yerle bir etti kendimi ispat etme derdine düştüm

ayy evlense dayak manyağı yapar bu:18:

ayy evlense dayak manyağı yapar bu:18:

Evlenme falan yok aileler bliyor bitti artık nefret bile edemiyorum bi an önce tamamen bitmiş olduğnu hissetmek istiyorum
Verdiği sözleri bile tutamadı sözde bu konuyu açtğığımdan bu yana psikologa gidecekti

Ee neyin kafasini yasiyor ozaman. Izinde almissin. Beyefendi pisman mi olmus izin verdigine. Bir defasinda izin almadan gittiysen nolmus hem. Anan degil baban degil kocan hic degil. Ay ben yasamisim gibi sinirlendim valla ya. Oldu olacak izin belgesi verseydi.. 😡

senin özgüvenin olmasını istemiyorki annesine ve kendisine hürmet edecek bir eş arıyor..köyden bile alsa artık öyle gözü kapalı kız yok herkez neyin ne olduğunu biliyor artık..

Ama çok ağır beddualar ettim çok zoruma gidiyor kızlar namusumdan şüphe ettircek kadar ağır konuşuyor müslüamn değilsin diyor

senin özgüvenin olmasını istemiyorki annesine ve kendisine hürmet edecek bir eş arıyor..köyden bile alsa artık öyle gözü kapalı kız yok herkez neyin ne olduğunu biliyor artık..

Ne kadar sahtekar ikiyüzlü biriymiş biz liseden bu yana arkadaştık 4 yıl peşimde pervane oldu kendini öyle güzel tanıttı ki ama sonunda patlak verdi özüne döndü işte
dilerim başkasının başını yakmaz ya da kendi gibi biriyle evlenir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…