Ama çok ağır beddualar ettim çok zoruma gidiyor kızlar namusumdan şüphe ettircek kadar ağır konuşuyor müslüamn değilsin diyor
o iftira atıyor sadece senin nasıl biri olduğun zaten belli..siz farklısınız Meryem sen daha çok geliştirmişsin kendini...o biraz geri kafalı maalesef böyle..
Valla meryemim ömür gecmezdi bununla... Iyi yapmissin. Insan sevdigine nasil yapar böyle seyleri aklim almiyor. Bildigin psikopat bu yaAma çok ağır beddualar ettim çok zoruma gidiyor kızlar namusumdan şüphe ettircek kadar ağır konuşuyor müslüamn değilsin diyor
Valla meryemim ömür gecmezdi bununla... Iyi yapmissin. Insan sevdigine nasil yapar böyle seyleri aklim almiyor. Bildigin psikopat bu ya
Ucuz kurtulmus meryem bu durumda. Bugün böyle yapan evlenince dedigin gibi döver :/
niye günahını alaym mübarek günde döver canım seni döverek adam edicem demiş zaten
Evet eskiden olsa karasız olurdum içim rahat etmezdi ama artık için çok rahat canım
Sevgi mi? o mu ?
Çok alakasız inan ki
Aileler ne dedi bu duruma?Evet eskiden olsa karasız olurdum içim rahat etmezdi ama artık için çok rahat canım
Sevgi mi? o mu ?
Çok alakasız inan ki
Aileler ne dedi bu duruma?
Aaaa bunu yeni duyuyorum ben ya.... Af edersin hayvan mi bu döverek adam edicek. Ay iyice uyuz oldum bu adama ben. Evlerden irakniye günahını alaym mübarek günde döver canım seni döverek adam edicem demiş zaten
sevgi bırakmadıki..verilmiş sadakan var bence..
Aaaa bunu yeni duyuyorum ben ya.... Af edersin hayvan mi bu döverek adam edicek. Ay iyice uyuz oldum bu adama ben. Evlerden irak
Annesi ısrarcı biri ama ona söz düşmedi bir de ben bu rezillikleri bu kadar anlatamadım kimseye.
Babam falan Allah ondan razı olsun anlayışlı biri ama üzülüyorlar işte
Bir de ablam oh olsun modunda çünkü onu hiç sevmezdi
Şükürler olsun İnşALLAh ilerde falan başıma dert olmaz yani artık herşey bekliyorum
Bu durumda anlayis göstermekten baska careleri yok zaten. Gecen yillara yazik sadece. Ne güzel Allah babandan razi olsun anlayisli insanmis. Baskasi olsa basimizi öne egdin moduna girerdi. Ablana malum olmus demek :)
Bu durumda anlayis göstermekten baska careleri yok zaten. Gecen yillara yazik sadece. Ne güzel Allah babandan razi olsun anlayisli insanmis. Baskasi olsa basimizi öne egdin moduna girerdi. Ablana malum olmus demek :)
Evet canim hatta bende iyi bulmussunuz birbirinizi demistim. Sözümü geri aliyorumSana bir de fotoğraflarımızı atmıştım ben di mi?
Gülüyorum o salak hallerime
evlensen boşanmak daha kötü..bizim aile yapılarımız aynı..boşanmak yok..eşim kötü çıksaydı halim dumandı yani..Allahtan bekledim 26 yaşıma dek acele etmedim..eşim karşıma çıktı..rabbim kıymet bilecek birini nasib etsin sana meryemcim..inşallah..
Evet canim hatta bende iyi bulmussunuz birbirinizi demistim. Sözümü geri aliyorumAma bilemezdin ki böyle olacagini. Ikinci sansi verirken bile, düzelir diye ummustun.
Aynen cryptic arkadasim. Hayirlisi olmus :)evlense dayak yiyip gelse baabaa evine daha kötü olacaktı boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?