Bence kesinlikle psiklojik olark rahatsız yani ciddi anlamda sinir hastası diye düşünüyorum.
Siniri geçince başka biri oluyor çünkü.
Ben liseden beri tanıyroum toplam 6 yıl oluyor ve bu huyları son bir yılda ortaya çıktı.
Yani sevgili değilken çok yakın arkadaştık o yüzden iyi tanıdığmı dşünyordum.
Beklicem zaten aynen dediğin gibi s..dim gittim dicem biş y yazarsa pişman olmalı bi son vermeli yoksa ben ne yaparım bilmiyorum
Burada sadece alttan al diyen kendimi gördüğüm için cevap yazmak istedim.seviyorsa illaki ya sevdiğinin bu kötü huyunu değişecek ya da kestirip atacak .ben yapıcı olmaya çalışıyorum isterse konu sahibi dikkate alır isterse almaz onun bileceği iş yalnız küfür ederse erkek de eder.ve ağzınızı açıkta kalmasin bence neler var hayatta bu sorun atılabilecek bi sorun kendimden biliyorum empati kurulsa zaten bi çok ilişki bitmez
canım evli değilsin bir şey değilsin her işte bir hayır vardır hayırlısıysa olur inşallah..bizm toplumda boşanmak daha zor birde...
bak nişanlına göre sen fazla duygusal,kibar ve hassas bir kızsın..o sana göre baskın bir kişilik gibi..üzmesin seni bu çocuk..
ya ben çok hassastım bu konuda,biri kötü laf söylese nasıl takardım babam bağırsa bile affettirmek içi uğraşırdı ben böyle bişeye alışacağımı hiç düşünmezdim resmen hakaretlerine alıştırdı beni.
iyi de ikimiz de kırgınız ve ben bi adım atıyorum bu yetmiyor mu sonuçta karşısındaki kadın.
hayır ne zaman hakaret etse özür diler ama sanırım ona göre g.zekalı bş hakaret değil ama hangi kategoriye giriyor bilmiyorum zaten hiç bişy bilmiyorum dondum kaldım bi tuhaf oldum.[/QUO
Ama nişanlısının başına kakarak adım atmissiniz peki ayrılmak mi istiyorsunuz
Burada sadece alttan al diyen kendimi gördüğüm için cevap yazmak istedim.seviyorsa illaki ya sevdiğinin bu kötü huyunu değişecek ya da kestirip atacak .ben yapıcı olmaya çalışıyorum isterse konu sahibi dikkate alır isterse almaz onun bileceği iş yalnız küfür ederse erkek de eder.ve ağzınızı açıkta kalmasin bence neler var hayatta bu sorun atılabilecek bi sorun kendimden biliyorum empati kurulsa zaten bi çok ilişki bitmez
yok babama göre sadece o haklıdır herkez haksızdır..
Yanlış mi okudum bilemiyorum ama bi yazınızda bende ediyordum demiştiniz ondan dedim yanlış da okumuş olabilirmiş k.bakmayin :26:Tamam ama nasıl bu kadar rahat kırılabiliyor ki kalp.
küfür ederse erkek de eder demişsiiniz ben etmedim ki
Bunun sonu da böyle olucak gibi. :18:
Yapmayın Allah aşkına aynı şeyi yaşamasam tamam dicem.Bende defalarca yapıcı olmaya çalıştım en sonunda yine küfrettiği için terkettim.Neden ne mecburiyeti var? Ben gerçekten anlamıyorum sizi.Kimse böyle biri için kendini yıpratmamalı.
LG-P710 Tapatalk
Yanlış mi okudum bilemiyorum ama bi yazınızda bende ediyordum demiştiniz ondan dedim yanlış da okumuş olabilirmiş k.bakmayin :26:
iyi de ikimiz de kırgınız ve ben bi adım atıyorum bu yetmiyor mu sonuçta karşısındaki kadın.
hayır ne zaman hakaret etse özür diler ama sanırım ona göre g.zekalı bş hakaret değil ama hangi kategoriye giriyor bilmiyorum zaten hiç bişy bilmiyorum dondum kaldım bi tuhaf oldum.[/QUO
Ama nişanlısının başına kakarak adım atmissiniz peki ayrılmak mi istiyorsunuz
Göze alamam ki,hem belki bu konuda desteğime ihtiyacı var bilmiyorum belki hastalık,hem bnm çekilmez yönlerimi de o çekiyordur belki :/bnları bilmem ki bir anda da karar veremem:26:
başa kakmak değil ki ikimizin de hatasını gösterdim tek taraflı bakmaması için söyledim.
s.git demiş ya. Şu laf affedilir değil. Sen konuşma hiç. Ararsa mesaj atarsa s..tirdim gittim yokum de. Hay ya rabbim. Kadınlarla konuşmayı öğrenin ya. Sinir oldum.
Benim babam deli. Bipolar hastası. Delirince küfreder falan bize. Nefret ediyorum. Ben korkarım sinirli erkekten çok. Eşim bana azcık sesini yükseltse babam gibi olucak diye elim ayağım dolanıyor ağlmaya başlıyorum nasıl özür dileyeceğini bilmiyor sonra. Siz ne zaman nişanlandınız. Nişanlanmadan önce ne kadar tanıdın. Ne zaman başladı bunlar?
Sinir hastası falansa bu işler yaşlandıkça kötüleşir, evlenince o rahatlıkla beter olur, en ufak maddi stres vs de çok kötü olur.
Sen şimdi sadece bekle bakalım..
tabiiki sevdiğin için çaba harcayacaksın,sevgi emek ister,ama sakın işte konu komşu akrabada duydu vs.deyip sorunları görmezden gelme..bir kadın anlar karşısındaki hastamı değilmi..
Kimse kimseye mecbur değil ki tabi ki ama konu sahibi seviyorsa nişanlısını sabredip uygun diliyle yoluna koyabilir bu sorun çözulebilir ben de sizin gibi yaşadı böyle.ben sabredin derken her dediğine evet desin demiyorum ki güzelce yaptırmak istediğini temas kurarak güzel dille anlatsın diyorum.ama olmuyorsa sevgisi zedelendiyse de yollarını ayırsınlar diyorum sonuçta tanımıyorum yazılanlara göre kendimden pay bilerek yorum yapıyorumYapmayın Allah aşkına aynı şeyi yaşamasam tamam dicem.Bende defalarca yapıcı olmaya çalıştım en sonunda yine küfrettiği için terkettim.Neden ne mecburiyeti var? Ben gerçekten anlamıyorum sizi.Kimse böyle biri için kendini yıpratmamalı.
LG-P710 Tapatalk
Sen de mi aynı sorundan dolayı bir ilişkiyi bitirmiştin? Sizinki ne kadar sürmüştü ?
Off son bir yılda böyle oldu belki gerçekten hastalık üstelik çok güveniyorum ona yani nasıl desem her şeyini değerlendirdiğimde çok kötü yönleri de var mükemmel yönleri de var değiştirebilsem çok iyi olacakO kadar yılı kestirip atmak böyle biri haleine geldiğini kabullenmek çok zor
Yok ya benim sevgilikti 1 yıl kadar sürdü ondan öncesi de vardı tabi.
Ha aile falan diyosan bilemem.
Ben yeri geliyor babama rest çekiyorum anneme ters bir şey söylediğinde.
Bu konuda o yüzden çok hassasım.
Büyük konuşmayayım Allah da çıkarmasın böyle birini bir daha karşıma.
LG-P710 Tapatalk
Göze alamam ki,hem belki bu konuda desteğime ihtiyacı var bilmiyorum belki hastalık,hem bnm çekilmez yönlerimi de o çekiyordur belki :/bnları bilmem ki bir anda da karar veremem:26:
başa kakmak değil ki ikimizin de hatasını gösterdim tek taraflı bakmaması için söyledim.
canım bizde sevdiğinden ayrılmanı istemeyiz,zaman herşeyin ilecıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?