galiba ikimiz de özür bekliyoruz

canım evli değilsin bir şey değilsin her işte bir hayır vardır hayırlısıysa olur inşallah..bizm toplumda boşanmak daha zor birde...
bak nişanlına göre sen fazla duygusal,kibar ve hassas bir kızsın..o sana göre baskın bir kişilik gibi..üzmesin seni bu çocuk..

Tamam ama nasıl bu kadar rahat kırılabiliyor ki kalp.
küfür ederse erkek de eder demişsiiniz ben etmedim ki

Haıyrlısı artık beklicem başka çarem yok ki hemen de ayrılamam böyle bişey yüzünden

yok babama göre sadece o haklıdır herkez haksızdır..

Yapmayın Allah aşkına aynı şeyi yaşamasam tamam dicem.Bende defalarca yapıcı olmaya çalıştım en sonunda yine küfrettiği için terkettim.Neden ne mecburiyeti var? Ben gerçekten anlamıyorum sizi.Kimse böyle biri için kendini yıpratmamalı.

LG-P710 Tapatalk

Sen de mi aynı sorundan dolayı bir ilişkiyi bitirmiştin? Sizinki ne kadar sürmüştü ?
Off son bir yılda böyle oldu belki gerçekten hastalık üstelik çok güveniyorum ona yani nasıl desem her şeyini değerlendirdiğimde çok kötü yönleri de var mükemmel yönleri de var değiştirebilsem çok iyi olacak O kadar yılı kestirip atmak böyle biri haleine geldiğini kabullenmek çok zor

Yanlış mi okudum bilemiyorum ama bi yazınızda bende ediyordum demiştiniz ondan dedim yanlış da okumuş olabilirmiş k.bakmayin :26:

küfür etmiyorum/etmedim sadece uzun bir süre hakaretlerini yiyince bi süre sonra ben de hakaretle karşılık veriyordum demiştim cnm

tabiiki sevdiğin için çaba harcayacaksın,sevgi emek ister,ama sakın işte konu komşu akrabada duydu vs.deyip sorunları görmezden gelme..bir kadın anlar karşısındaki hastamı değilmi..

Son düzenleme:

canım baban nasıl şimdi annenle nasıllar..

tabiiki sevdiğin için çaba harcayacaksın,sevgi emek ister,ama sakın işte konu komşu akrabada duydu vs.deyip sorunları görmezden gelme..bir kadın anlar karşısındaki hastamı değilmi..

Sadece şu dönemler çok sorunları olduğunu biliyorum.
Görmezden gelemem ama bi anda da bırakamam.
Ama onur gurur bırakmadı kendime yakıştıramıyorum bütün düşüncelerimi bana yedirtti ya

Kimse kimseye mecbur değil ki tabi ki ama konu sahibi seviyorsa nişanlısını sabredip uygun diliyle yoluna koyabilir bu sorun çözulebilir ben de sizin gibi yaşadı böyle.ben sabredin derken her dediğine evet desin demiyorum ki güzelce yaptırmak istediğini temas kurarak güzel dille anlatsın diyorum.ama olmuyorsa sevgisi zedelendiyse de yollarını ayırsınlar diyorum sonuçta tanımıyorum yazılanlara göre kendimden pay bilerek yorum yapıyorum

Son düzenleme:

Yok ya benim sevgilikti 1 yıl kadar sürdü ondan öncesi de vardı tabi.
Ha aile falan diyosan bilemem.
Ben yeri geliyor babama rest çekiyorum anneme ters bir şey söylediğinde.
Bu konuda o yüzden çok hassasım.
Büyük konuşmayayım Allah da çıkarmasın böyle birini bir daha karşıma.

LG-P710 Tapatalk

Canım diyorum ya ben de öyleydim yani ben böyle sözleri asla kaldıramazdım ve bunu kabullenenlere de kızardım neden bunu çekiyo diye.
Ama dediğim gibi 6 yıldır tanışıyoruz son bir yıldır böyle

Yorumları fazla okumadım canım ama benim sevgilimde çok sinirlidir kıyafet bakmaya bile zor giderim onunla ben kararsızımdır sürekli kararsız kalırım oda hemen sinirlenir gelemez öyle bunalır hemen olcak bitcek o iş. Şimdi ailevi problemleri varmış ya belki o yüzden sana öyle çıkışmış olabilir normalde nasıldır sana karşı ufacık bi kavgada hakaret eder mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…