galiba ikimiz de özür bekliyoruz

Bilemem her zaman iyi son olmuyor,ama kendisi bilir yine de bu benim fikrim.
Her iki tarafta alttan almalı.

LG-P710 Tapatalk

Eskiden böyle değildi ben de senin sevgilin gibiyim işte çok bunalırım surat asarım

Canım diyorum ya ben de öyleydim yani ben böyle sözleri asla kaldıramazdım ve bunu kabullenenlere de kızardım neden bunu çekiyo diye.
Ama dediğim gibi 6 yıldır tanışıyoruz son bir yıldır böyle

İnşallah düzelir arkadaşım ne diyeyim,üzülen sen olmada.
Ama öğret hakaret edemeyeceğini kendi bildiğin yöntemlerle.

LG-P710 Tapatalk

İnşallah düzelir arkadaşım ne diyeyim,üzülen sen olmada.
Ama öğret hakaret edemeyeceğini kendi bildiğin yöntemlerle.

LG-P710 Tapatalk

Sağolasın canım hepimiz için hayırlısı ya bdv de göruyoruz ya şiddet ya aldatılma
ama öğreticem yani öğrenmezse bu işin sonu iyi değil bence.

canım baban nasıl şimdi annenle nasıllar..

Benim babam annemin de benim de gençliğimizi tüketti bitirdi ikimiz de hastalıklıyız. Annem de ben de panik atak yaşıyoruz. Benim ayrıca sosyalfobi gibi problemlerim var. Yeni insanlarla konuşurken aşırı kalp çarpmaları gibi şeyler yaşıyorum. Bunlar hep babamın beni küçük çocukluğumdan beri ezmesi her şeye sinirlenmesi, her yaptığım davranışı eleştirmesi yüzünden. Özgüven bırakmadı. Annem desen zaten 22 yaşında evlenmiş babamla onda da özgüven kalmamış. Sinirli panikli bir kadn oldu çıktı işte.

Annemin şimdi şöyle bir rahatlığı var. Babamın maddi durumu iyi. Elinde her türlü imkan var. babam artık hasta olduğunu kabullendi ilaçlarını alıyor. İzmire yerleştiler, istanbuldaki akrabalardan iş çevresinden her şeyden uzakta annem babama bakıyor işte. Bir yandan da keyfine bakıyordur heralde artık İzmirin mis gibi havasında.

Yani bildiğin türk annesi işte tabiki boşanmadı katlandı. Benden önce ölsün, birkaç ay uzun yaşiyim bu adamdan diye dua ediyor.

Neyse benim anlattığım meryeme kötü örnek olmasın şimdi. Çünküm benm babacık çok uç nokta hasta. Meryemin sevgilisi sadece sinirli bir tip bence.

Bilemem her zaman iyi son olmuyor,ama kendisi bilir yine de bu benim fikrim.
Her iki tarafta alttan almalı.

LG-P710 Tapatalk
Malesef çok olgun iyi empati kurabilen kişiler dediğiniz gibi iki tarafli alttan almayı bcerebiliyor çok zor evet ama imkansız değil ve herkes bir değil aynen bazı erkekler düzelmiyor zaten öyleleri de gerçekten sorunlu insanlardır diye düşünüyorum

Sağolasın canım hepimiz için hayırlısı ya bdv de göruyoruz ya şiddet ya aldatılma
ama öğreticem yani öğrenmezse bu işin sonu iyi değil bence.

Evet bunlar için uyardım ve hassasım işte.
O şiddet hep böyle ufak ufak şeylerle başlıyor göz ardı ede ede kadın bir bakıyor her yeri morarmış.
Mazur gör sinirimi,kaldıramıyorum böyle küfür eden erkekleri görünce.
Koruma iç güdüm devreye giriyor.

LG-P710 Tapatalk

Eskiden böyle değildi ben de senin sevgilin gibiyim işte çok bunalırım surat asarım

Canım ailevi durumları var diyorsun biraz alttan almalısın belkide ben düşün sevgilimin o hallerine katlanamıyorum bazen katlanılmaz oluyor ama ben gerçi alıştım artık onun kızcağı şeyleri pek yapmamaya çalısıyorum. Hakaret konusuna gelince hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmemeli saygı olmalı bi ilişkide o çok önemli. Herşeyin hayırlısı canım bu arada geçmiş olsun ayağın için 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ahh arkadaşım sen de neler çekmişsin böyle baksana herkesin gerçekten ciddi derlteri var ya ama dışardan bakınca herkes mutlu sanıyoruz
Bir de hastalık başka kızarsın ama hasstalık olduğunu da bilirsin işte.
PA olduğunu da şimdi öğrendim ya Allah ikinize de şifa mutlulk versin canım
Ben de tipik türk annesi olcam sanırım

Herşey için çok teşekkür ederim canımm
Ya ama böyle olmaz ki hep alttan alan ezilen kadınlar benim karakterime hiç uymuyordu ama baksana nelere katlanıyoruz
Allah sizi de mutlu mesut etsin cnm

Yok canım bende çok sinirliyim zaten ben de küfür eden erkeklere tahammül edemiyorum

Bana da bir dokun bin ah işit. Senin konuna kısmetmiş anlatmak. Sinirli erkek görünce patlıyorum biraz. Sağol duaların için canım.

Tipik türk annesi ol ama çocuklarına karşı öyle, kocana elinde merdaneli anne ol. O korksun senden. Ağzından böyle pis kelimeler çıkamasın. Dili kopasıca!

Bakalım inş adam etcem

Son düzenleme:
aynen katılıyorum canım..meryemi kaybetmek isteyeceyinide sanmıyorum ayrıca..
beim babam aynı anlattığın gibi biri,yaşamayı çok sever,kıskançtır,herkonuda kendi haklıdır,rahmetlik annem ondan 7 yaş küçük olmasına rağmen rahmetli oldu..kadıncağız sesiz ve utangaçtı..konu kamşu bir şey duysun istemezdi,bağırmazdı küfür hakaret vs..asla etmezdi..onedenle hep babamın sesi çıkardı,,kaçtane kadın buldu 10 yıldır hala muaffak olamadı geçimsiz çünki,65 yaşında ama ergen delikanlı gibi davranıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…