- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
Kimse kimseye mecbur değil ki tabi ki ama konu sahibi seviyorsa nişanlısını sabredip uygun diliyle yoluna koyabilir bu sorun çözulebilir ben de sizin gibi yaşadı böyle.ben sabredin derken her dediğine evet desin demiyorum ki güzelce yaptırmak istediğini temas kurarak güzel dille anlatsın diyorum.ama olmuyorsa sevgisi zedelendiyse de yollarını ayırsınlar diyorum sonuçta tanımıyorum yazılanlara göre kendimden pay bilerek yorum yapıyorum
Yorumları fazla okumadım canım ama benim sevgilimde çok sinirlidir kıyafet bakmaya bile zor giderim onunla ben kararsızımdır sürekli kararsız kalırım oda hemen sinirlenir gelemez öyle bunalır hemen olcak bitcek o iş. Şimdi ailevi problemleri varmış ya belki o yüzden sana öyle çıkışmış olabilir normalde nasıldır sana karşı ufacık bi kavgada hakaret eder mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bizde sevdiğinden ayrılmanı istemeyiz,zaman herşeyin ilecıdır..
şuan tek yapmam gereken beklemek zaten, ama iyi alıştırmış eskiden olsa gözlerim şişene kadar ağlardım şimdi tık yok birazdan yatıp uyucam
Canım diyorum ya ben de öyleydim yani ben böyle sözleri asla kaldıramazdım ve bunu kabullenenlere de kızardım neden bunu çekiyo diye.
Ama dediğim gibi 6 yıldır tanışıyoruz son bir yıldır böyle
Bilemiyorum ama hastalık olmadığını düşünüyorum ailesiyle olan sorunları da varmış anlattığını göre bu konuda yardımcı olarak sınırını hafifletenilirsiniz mesela.hatasını göstermeyin anlamaz kimse evet ben haklıyım demez.şölenler diyebilirsiniz.'cnm seni anlıyorum sıkıntılı bi dönemde olabilirsin ama lütfen bunu bana yansıtma hakaretlerle bunu bana yansıtma evet benim de muhakkak hatalarım var bunları birlikte halledebiliriz lütfen hakaretle değil ama deyin yüz yüze tabi.göze alamam ayrılmayı demiştiniz anlamadım sizi zorlayan birileri mi var öyleyse uzatmadan olmalısınız bence sevgi yoksa çekmek zorunda değilsiniz bi ömür yasicaksiniz sonuçta o kisyleGöze alamam ki,hem belki bu konuda desteğime ihtiyacı var bilmiyorum belki hastalık,hem bnm çekilmez yönlerimi de o çekiyordur belki :/bnları bilmem ki bir anda da karar veremem:26:
başa kakmak değil ki ikimizin de hatasını gösterdim tek taraflı bakmaması için söyledim.
İnşallah düzelir arkadaşım ne diyeyim,üzülen sen olmada.
Ama öğret hakaret edemeyeceğini kendi bildiğin yöntemlerle.
LG-P710 Tapatalk
Bilemiyorum ama hastalık olmadığını düşünüyorum ailesiyle olan sorunları da varmış anlattığını göre bu konuda yardımcı olarak sınırını hafifletenilirsiniz mesela.hatasını göstermeyin anlamaz kimse evet ben haklıyım demez.şölenler diyebilirsiniz.'cnm seni anlıyorum sıkıntılı bi dönemde olabilirsin ama lütfen bunu bana yansıtma hakaretlerle bunu bana yansıtma evet benim de muhakkak hatalarım var bunları birlikte halledebiliriz lütfen hakaretle değil ama deyin yüz yüze tabi.göze alamam ayrılmayı demiştiniz anlamadım sizi zorlayan birileri mi var öyleyse uzatmadan olmalısınız bence sevgi yoksa çekmek zorunda değilsiniz bi ömür yasicaksiniz sonuçta o kisyle
hayır sevvdiğim değer verdiğim için göze alamam demiştim bunun acısını kaldıramam o da kaldıramaz ki zatensevgi var ama .. olmuş bi sevgi haline geldi
canım baban nasıl şimdi annenle nasıllar..
Malesef çok olgun iyi empati kurabilen kişiler dediğiniz gibi iki tarafli alttan almayı bcerebiliyor çok zor evet ama imkansız değil ve herkes bir değil aynen bazı erkekler düzelmiyor zaten öyleleri de gerçekten sorunlu insanlardır diye düşünüyorumBilemem her zaman iyi son olmuyor,ama kendisi bilir yine de bu benim fikrim.
Her iki tarafta alttan almalı.
LG-P710 Tapatalk
Sağolasın canım hepimiz için hayırlısı ya bdv de göruyoruz ya şiddet ya aldatılma
ama öğreticem yani öğrenmezse bu işin sonu iyi değil bence.
Seviyorsanız kesinlikle pes etmeyin o halde şiddet yoks tabi .şiddet yoksa küfür meselesi halledilebilir gibi geliyor bana.tabi size bağlı bunlarhayır sevvdiğim değer verdiğim için göze alamam demiştim bunun acısını kaldıramam o da kaldıramaz ki zatensevgi var ama .. olmuş bi sevgi haline geldi
Eskiden böyle değildi ben de senin sevgilin gibiyim işte çok bunalırım surat asarım
Benim babam annemin de benim de gençliğimizi tüketti bitirdi ikimiz de hastalıklıyız. Annem de ben de panik atak yaşıyoruz. Benim ayrıca sosyalfobi gibi problemlerim var. Yeni insanlarla konuşurken aşırı kalp çarpmaları gibi şeyler yaşıyorum. Bunlar hep babamın beni küçük çocukluğumdan beri ezmesi her şeye sinirlenmesi, her yaptığım davranışı eleştirmesi yüzünden. Özgüven bırakmadı. Annem desen zaten 22 yaşında evlenmiş babamla onda da özgüven kalmamış. Sinirli panikli bir kadn oldu çıktı işte.
Annemin şimdi şöyle bir rahatlığı var. Babamın maddi durumu iyi. Elinde her türlü imkan var. babam artık hasta olduğunu kabullendi ilaçlarını alıyor. İzmire yerleştiler, istanbuldaki akrabalardan iş çevresinden her şeyden uzakta annem babama bakıyor işte. Bir yandan da keyfine bakıyordur heralde artık İzmirin mis gibi havasında.
Yani bildiğin türk annesi işte tabiki boşanmadı katlandı. Benden önce ölsün, birkaç ay uzun yaşiyim bu adamdan diye dua ediyor.
Neyse benim anlattığım meryeme kötü örnek olmasın şimdi. Çünküm benm babacık çok uç nokta hasta. Meryemin sevgilisi sadece sinirli bir tip bence.
Canım ailevi durumları var diyorsun biraz alttan almalısın belkide ben düşün sevgilimin o hallerine katlanamıyorum bazen katlanılmaz oluyor ama ben gerçi alıştım artık onun kızcağı şeyleri pek yapmamaya çalısıyorum. Hakaret konusuna gelince hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmemeli saygı olmalı bi ilişkide o çok önemli. Herşeyin hayırlısı canım bu arada geçmiş olsun ayağın için 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seviyorsanız kesinlikle pes etmeyin o halde şiddet yoks tabi .şiddet yoksa küfür meselesi halledilebilir gibi geliyor bana.tabi size bağlı bunlar
Ya ben bu kafayla şiddete de susarım sanırım bi daha büyük konuşmucam pes etmiyorum ama bi süre susucam
Evet bunlar için uyardım ve hassasım işte.
O şiddet hep böyle ufak ufak şeylerle başlıyor göz ardı ede ede kadın bir bakıyor her yeri morarmış.
Mazur gör sinirimi,kaldıramıyorum böyle küfür eden erkekleri görünce.
Koruma iç güdüm devreye giriyor.
LG-P710 Tapatalk
ahh arkadaşım sen de neler çekmişsin böyle baksana herkesin gerçekten ciddi derlteri var ya ama dışardan bakınca herkes mutlu sanıyoruz
Bir de hastalık başka kızarsın ama hasstalık olduğunu da bilirsin işte.
PA olduğunu da şimdi öğrendim ya Allah ikinize de şifa mutlulk versin canım
Ben de tipik türk annesi olcam sanırım
Bana da bir dokun bin ah işit. Senin konuna kısmetmiş anlatmak. Sinirli erkek görünce patlıyorum biraz. Sağol duaların için canım.
Tipik türk annesi ol ama çocuklarına karşı öyle, kocana elinde merdaneli anne ol. O korksun senden. Ağzından böyle pis kelimeler çıkamasın. Dili kopasıca!
aynen katılıyorum canım..meryemi kaybetmek isteyeceyinide sanmıyorum ayrıca..Benim babam annemin de benim de gençliğimizi tüketti bitirdi ikimiz de hastalıklıyız. Annem de ben de panik atak yaşıyoruz. Benim ayrıca sosyalfobi gibi problemlerim var. Yeni insanlarla konuşurken aşırı kalp çarpmaları gibi şeyler yaşıyorum. Bunlar hep babamın beni küçük çocukluğumdan beri ezmesi her şeye sinirlenmesi, her yaptığım davranışı eleştirmesi yüzünden. Özgüven bırakmadı. Annem desen zaten 22 yaşında evlenmiş babamla onda da özgüven kalmamış. Sinirli panikli bir kadn oldu çıktı işte.
Annemin şimdi şöyle bir rahatlığı var. Babamın maddi durumu iyi. Elinde her türlü imkan var. babam artık hasta olduğunu kabullendi ilaçlarını alıyor. İzmire yerleştiler, istanbuldaki akrabalardan iş çevresinden her şeyden uzakta annem babama bakıyor işte. Bir yandan da keyfine bakıyordur heralde artık İzmirin mis gibi havasında.
Yani bildiğin türk annesi işte tabiki boşanmadı katlandı. Benden önce ölsün, birkaç ay uzun yaşiyim bu adamdan diye dua ediyor.
Neyse benim anlattığım meryeme kötü örnek olmasın şimdi. Çünküm benm babacık çok uç nokta hasta. Meryemin sevgilisi sadece sinirli bir tip bence.
Alttan almak herşeyine susmak ve evet demek değildir ve alttan almak sizi ezik yapmaz nişanlıniza olan saygınizi gösterir şiddete de susarım diye bişey olamaz .asıl siddet sizi ezik yapar şiddet varsa uzak durun kişiden ya da psikologla görüşünYa ben bu kafayla şiddete de susarım sanırım bi daha büyük konuşmucam pes etmiyorum ama bi süre susucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?