Galiba ikizlerimi kaybettim

kızlar çok teşekkür ederim ama kanamam geçti derken gece tekrar başladı sabaha kadar sürdü hatta petten taşıp çarşafı lekeleyecek kadar çoktu. şimdi yine azaldı. yani 2 gecedir sabahlara kadar yoğun kanamam oluyor gündüz duruyor anlamadım ben. dünkü kanamaya dayandı ama bugünkü kanamaya dayanabilmişmidir bilmiyorum allaha emanet yavrularım.rapor aldım okula gitmiyorum yatıyorum.çok kötü bir ilçedeyim yollar çok berbat bu yüzden tekrar yolculuk yapıp doktora gitmek istemiyorum.

dr progesteron iğne gibi bir ilaç vs vermedi mi? eminim halen bebeklerin seninledir. yarına kadar bekle. gerekirse 10 gün rapor al hep yat dinlen. ben tüm hamileliğini kanamalı geçirip bebeğini/bebeklerini kucağına alan çok arkadaş okudum. bebeklerini üzme. inşallah tekrar onların durduğunu göreceksin.

kızlar slm bende hamileyim ilk denememiz bebegimin kac günlük oldugunu ögrenmek için önemli olan toplama günümü yoksa transfermi.toplama 22 ocakdı transfer 27 ocak.keseler nezaman görünür sizce. heyecandan duramıyorum

satını yani son adet tarihinden hesap ediyosun canım bu arada gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

Canım inşallah şimdi iyisindir,dualarımız seninle

Insallah bunu da atlatacaksiniz, doktorun ne diyor bu duruma? hareket biliyorsun artirabilir der doktorlar genelde, Insallah yaninda yardim edicek birileri vardir, biliyorum cok zordur ben de sabahi beklemistim cunku. ama dayan guclu dur, hayirlisi ne ise o olsun demeye calis, Insallah bize guzel haberler getireceksin, dualarimdasiniz.

bugün ilçede baktırdım makineler pekte güvenilir değil doktorun bilgiside yok ama keseler duruyor allahtan hayırlısı. kanamam azaldı iyi dilekleriniz için teşekkürler

hangi şehirdesin bilmiyorum ama lütfen düzgün bi dr a danış canım ya bunun iğnesi var ilacı var bende kanama geçirdim proluton depot die bi iğne vara ondan oldum uzun bi süre... lütfen ihmal etme... telefonal bile danışsan olur yani anlat durumunu önlemini alsınlar ben kanama geçirdim 2 gün hastanede yattım serum verildi... yani ihmale gelmez canım ya.... allaha emanet ol....

neşemi istiyorum çok merak ettim ve sonuna kadr okudum yazılanları inşallah bebeklern hep seninle kalırlar sorun yaşamazsın herşey güzel olur sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
bende kd doktoruna uzak bir ilçedeyim ve bizimde yollarımız kötü o yüzden seni anlayabiliyorum canım
kendine çok dikkat et canım her şey çok güzel olur inşallah

ay cnm bnm inş bir şey yoktur..rabbim yardımcın olsun ve meleklerini korusun inş..stres yapma allaha dayan güven her şey güzel olur inş...gelişmeleri anlat merakta bırakma

canm aynısı bana oldu benimde ikizdi ve tüp bebekti o kadar yoğun bir kanama geçirmiştimki bende o gece ümidimi kesmiştim kesin bebeklerim yaşamyor artık demiştim ama olmadı çok şükjür kanamam kesildi ve bir süre istirat ettim geçti ümidini kesme canım moralini yüksek tut

ya kızlar lütfen bu durumu yaşayanlar biraz daha aydınlatıcı yazabilirmi. kanamanız yoğunmuydu kaç gün sürdü. doktorunuz sebep olarak ne söyledi.benim kanam 5 gün sürdü ağrım biraz var ama kanamam geçti sayılır. keseler duruyor ama doktor kalp atımı için alttan bakmak istemiyor 10 gün sonra üsten bakacaz

canım nıye alttan bakmıyorkı bende tup bebekle hamıle kaldım 8. haftaya kadar alttan baktı bı sorun olmadı
sordum hatta
tehlıkelı olsa bakarmıyız boyle bır durumda rıske atarmıyız dedı
arkadasın dedıgı gıbı ıyı bır dr bul bencede
kanama hakkında bısey dıyemeyecegım canım ıstırahatıne devam et kesılmıs olması guzel
guzel haberlerını beklıyoruz

ya canlarım ben il dışında tüp bebeği yaptırdım. güneydoğunun kötü bir ilçesindeyim.imkanlarım yok uzun yolculuk yapacak halde değilim.doktorum telefonda beklicez demekten başka bişe bilmiyor. zaten benimle işi bitti uğraşmakta istemiyor.ben bana yakın ilde doktor buldum ama tüp bebek konusunda bilgisi yok çekimser davranıyor. şimdilik prokneks iğnemi oluyorum ve bekliyorum.10 gün sonra kalbi üsten duyulurmuş beklicez. yarın 7. haftam doluyor. 10 gün sonra 8.haftam doluyor eğer kalbi atıyorsa duyulur inşallah.Bu yaz doğu görevim bitiyor gidiyoruz burda çok iyi öğrendim kötününde kötüsü varmış. çaresizlikten insanın eli kolu bağlanabiliyormuş

canim ya dert etme gitsen de igneden baska yapilcak bir sey yok, doktorlar igne vermekten baska bu durum icin hicbir sey zaten yapamaz gerisi Allah bize ne nasip ederse sen kendini yorma surekli yat ve dua et yeter. su an ne kadar zor olsa da tek yapilcak sabirla beklemek gor bak bebislerinin kalp atisini da alicaksin Allah'in izniyle sakin kendini bunaltma.

inanamayacaksınız.tam 12 gün kanamam sürdü umudumu yitirdim kaç kez.pazartesi sabahı yine yoğun kanamayla hastaneye gittim ve 7. haftada ikizlerim üçüz oldu ve üçününde kalbi küt küt atıyordu. bugün döndüm hastaneden kanamam azaldı ve ben neye uğradığımı anlayamadım. kalp atışları sevindirdi amam üçüz çok daha riskli

Canım çok merak ediyordum seni. çok şükür Allahım sana bağışlamış. Ama dediğin gibi üçüz olması biraz riskli.
sen yine dinlenmeye devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…