Galiba ikizlerimi kaybettim

canım benim güneydoğuda zor şartlarda bebek sahibi olmaya çalışıyorsun allah yardımcın olsun hayırlısı ile görevin bittiğiinde zaten kucağına bebiişlerini almış olursun allah yardımcın olsun

cok sevındım ben :gitme:
Rabbım nelere kadir degılkı
canım 3 uz doguran bırcok ınsan var bu kadar zorluklardan gectın yavruların bırakmadılar senı
Rabbım 3 mutlulukla bırden sevındırdı
ınsallah kolaylıgınıda verecektır

aa bak umutsuzken ucuz oldular yavrular. dur canim panik yapma bak ne dusundun ne oldu Allah buyuk belki dogal yoldan ikiz olarak devam edicekler lutfen uzme kendini, Allah yardimcin olur sakin kotusunu dusunme

sağ ol canım kanamam 25 gün sürdü 2 gündür kesildi.doktora 9 martta gidicez. bulantılarım devam ediyor. en son 8+4 haftalıkken doktora gitmiştik kalpleri atıyordu gelişimi iyiydı.şimdi 10.hafta doldu

Canim yazilarini ben de bastan sona okudum ve cok duygulandim ...

Rabbim sana sabrindan dolayi bir kuzucuk daha armagan etmis ..

Insallah 3 yavrunu da saglikla ve de hayirla kucaklamak nasip olurr ...

Ben de yillardir bir tanecik icin öyle savasiyorum kii ..

Ne olur sakin 3 taneye nasil bakicam , büyütücem diye dert etme ..

3 ü veren Rabbim onun da bir kolayligini verir .. Unutmaa ...

sağ ol canım kanamam 25 gün sürdü 2 gündür kesildi.doktora 9 martta gidicez. bulantılarım devam ediyor. en son 8+4 haftalıkken doktora gitmiştik kalpleri atıyordu gelişimi iyiydı.şimdi 10.hafta doldu
cok sevindim Masallah, migden bulaniyorsa hic korkma, inan bana iyi olduklarinin en buyuk kaniti

çok duygulandım ben ya aglıyorum şuan rabbim yardımcın olsun işallah bir daha sorun yaşamzsın dikkat et kendine a.e.o

merhaba canım yazılarının hepsını bastan sona okudum okurken bı tarftanda allahım inş bebışlere bışey lmamıştır dıye dua edıyordum.ohhh be ayyy o kadar sevındımkı bı anne olarak.Yüce Rabbım bu duyguyu herkese yasatsın.Allah herkese evlat nasıp etsın.canım ınş muradına erersın ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…