galiba kayınvalideme taktım:)

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar daha önce yakın ev tutma konusunda ısrar eden kayınvalidem le ilgili anlatacaklarım var yine.biraz önce nişanlımı aradım.diyoki çok hüzünlendim.noldu dedim.diyoki annem bana sarıldı ağladı düğünüme az kaldığı için duygulanmış evden gideceğim için diyo.yaa çıldırdımmmmm ama nişanlıma bişe demedim.ya sen kız annesimisin neden ağlıyosunn demii.benim annem napsın o zaman.aynı şehirde olucaz sonuçta sana farkedecek ne ki?asıl benim annem kızını başka şehire yolluyacağı için üzülüyo sana noluyoo offff

güzelim hakikaten sen kayınwaldene takmışsın....anne annedir kız erkek farketmez,rabbim nasip ederde oğlun olursa anlarsın...

bence ılımlı düşün kendini yıpratma...ama regl olacaksan sinirli olabilirsin:)

Kayınvalidenizinde,annenizinde düğün öncesi duygulanması normal bence,böyle ufak bişeye takmayın derim ,sevgiler.

Artik bu böyle damadin annesi agliyor gelininki gülüyor

Gecenlerde kuzenim (Damat) evlendi aynisi oldu Kuzenimin annesi agliyor Gelinin annesi Gülüyordu ne agliyorsun diye

nişanlımda diyoki annem bana çok düşkün ya yazık ağlıyo falan.artık dayanamadım.aşkım herkesin annesi herkese düşkündür dedim bende evet haklısın tabi diyo.ya kayınvalidemin çocuklarına düşkün moduna çıldırıyorum.sanki benim annem düşkün değilll.ama sürekli ben onlar olmadı mı dayanamıyom yok uyuyamıyom yok öle yapıyom yok böle.aslında kayınvalidemi nişandan önce severdim.ama nişandan sonra batıyo mu ne?

Son düzenleme:
Konu sahibesi siz ben ce simdiden anne oğlunu kiskanmaya basladiniz . Biraz sakin bune siddet bune celal , cocuk sahibi degilsin .anneligi tatmamissin,daha pismemissin bir evlat yetistirmek kolaymi zannediyorsun. heralde anne bu tabiki aglayacak özleyecek , kadinin onca emegi var,hemende sahiplenin kiskanin takin. bende erkek annesiyim ,siz boyle konustukca hiç kayinvalide olmayacakmisiniz ,sinir olcaginiza biraz sakin olun anasi sonucta. Kim bilir bizi neler bekliyor ,ellere karis dertlere karis derler, Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştirsin .

Son düzenleme:
bu kaynana tipine alışşan çok iyi olur canım benimde başımda aynısı war çünkü sevgiliyken ve nişanlıyken adamın eve kaçta girip çıktığından ne yediğinden haberi olamayan kadın şimdilerde ne yapsa tabaga ayırıyo neymiş hiç ayrı yemezmiş boğazından geçmezmiş felan filan ... benim ailem kayseride ben onlardan bayagı bi uzagım ama benim annem bi kez bile olsun öle üstüme düşmemiştir...evlendikten sonra o ilgi iki katına çıkıyo bende ilk başlarda çıldırrıyodum ama şimdi cevabını weriyom daha bişey diyemiyo geçen de balığa gitçekti eşim kaynanam diyo ki bişey yemeden gitti bende dedim ki o arkadaşlarıyla dışarda yiyor zaten kocaman adam onuda mı biz düşünücez dedim baktım ses yok :) sende öle cevabını ver onların anladığı dil bu evlenince evlatları kıymete biniyo niyeyse bende bunu anlamıyorum o zaman evlendirme kardeşim ay çok dolmuşum

evet yanii sonuçta oğlunla aynı şehirde olucaksın neye üzülüyo onu anlamış değilim yani kızlar.bana bu abartı geliyo yaa.geçendede atanma konusunda konuşuyoduk dedimki belkide çok başka yerlere gidicez hemen atladı diyoki gitsenizde tekrar gelirsiniz buraya tayin istersiniz.yani başka şehirde kalma konusu olsa demekki kadın kalpten gider

ya ne var bunda.... o onun oğlu... ötesi var mı. canı kanı.
bir zamanlar küçük bebeğiydi, şimdi de kıymetlisi.
büyüdü diye evlatlıktan çıkmadı ya, hele evlenecek diye kadın silsin mi yavrusunu....
şimdiden gelin triplerine girmeyin. herkesin sevgisi faklıdır. anne-oğul sevgisine aygı duyun.
ha bakarsın seninde bir oğlun olur ha. zamanda hızla geçip gidiyor. bi bakmışsın kayınvalide olmuşsun

canım aslında siz kendi sorununuzun farkındasınız,bunu kabullenmen bile senin iyi niyetli olduğunu gösterir,annelik çok kutsal bir mertebedir,bunu sende çocuğun olunca anlayacaksın,lütfen ilişkilerine saygı duy ve nişanlınla hayatın tadını çıkar,ben eşime şöyle söylüyorum ,sırf seni doğurduğu için bile anneni sevebilirim,bu şekilde bakış açısının ilişkilere çok faydası var ,mutluluklar,sevgiler

aynen ya evlenmeden önce eşim sızlamıyodu annem doğru dürüst yemek yapmıyo ölüyom açlıktan diye. bi evlensek de bana güzel yemekler yapsan falan derdi..kadın şimdi aşçı kesildi başıma..her gittiğimizde yok onu yapmış da yok bunu yapmışda oğlu da olsaymış yeseymiş çok severmiş..sanki oğlu aç kalıyo evinde...zamanında nie adam gibi doyurmadın oğlunu allahm yarabbim ya..kendime hakim olamıyorum çok sinirleniyorum ya çok yanlış böle şeyleri irdelemek biliyorum ama kendimi tutamıyorum çatlayıveresim geliyo

evet sen de çok haklısın:ben kendimi hep böle telkin ediyorum ediyorum kv karşı iyi olayım ,hem de kendimi yıpratmıyım diye ama yok kardeşim, hiç olmadık yerde öyle bişey söylüyo öyle bi davranış sergiliyo ki hadi sen gel de sinirlenme kızma çıldırma..yaa çok zor valla

kızlar bide ben kendimde şunu görüyorum.düğüne yaklaştıkça kendi ailemden ayrılacağımın üzüntüsü sardıkça onun annesine falan sinir olmaya başlıyorum.niye benim annem benim hasretimle her gün yaşarken onun annesiyle aynı şehirde oluyomuşuz ki falan demeye başladım..o zaman ailenle aynı şehirden biriyle evlenseydin diyebilirsiniz ama nasip işte...benim annem beni her gün göremiycekse onunda her gün görmesin falan diyorum ben yaaa

Gülsem mi aglasam mi bir ben senin gibi düsünüpde kvdemden senin aldigin tepkileri aliyordum sanirken yalniz olmadigima sevinip üzüldüm ay bir ferahladim vallahi

Son düzenleme:

ahahahaha h,iç gulecegım yoktuu hem sız baska sehre gıdın hemmmm onun annesı aglasın

ya kızlar düşündükten sonra kız yada erkek farketmez dusunsenıze even bı bırey eksılıyo tabıkıde annesı burulur tabıkı evladıda annesine kıyamaz bu gostermeskı annesi duygu somuruşu yapıyo başka olaylar varmı bılmem ama okuduğum baslıkta kı yazılana yorumum budur

Gülsem mi aglasam mi bir ben senin gibi düsünüpde kvdemden senin aldigin tepkileri aliyordum sanirken yalniz olmadigima sevinip üzüldüm ay bir ferahladim vallahi

valla anlıyom bazen ben de bu konuda yalnız olduğumu düşünüyorum yani öle bi şey oluyo ki bu durumda ben pozitif duygularla kendimii yükleyip pollyannacılık oynarken kv ettiği laf üstüne hönk diye kalıyom,bakakalıyom şok şok şok:18:

nasil yazmisim ben yahu

Ya kvdelerde sorun yada bizde
Bir keresine misafirlige gitmistim evlerine seni ne zaman almaya geliyorlar gibi bir laf etdi o günden sonra sorunun onda olup olmadigini cözemedim kadin ya düsünmeden konusuyor yada benim fesatligim anlamadim bir Türlü

Son düzenleme:

benim de çok kafam karışıyo ben mi çok fesadım kayınvalidem mi çok fesat..ya da kv söylediği sözü kuağı duymuyo mu diyorum..biyerde bi sorun var ama çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…