galiba kayınvalideme taktım:)

Pardon da erkek annesi ağlayamaz mı, üzülemez mi?

Gülsem mi aglasam mi bir ben senin gibi düsünüpde kvdemden senin aldigin tepkileri aliyordum sanirken yalniz olmadigima sevinip üzüldüm ay bir ferahladim vallahi

Kızlar yanlzı değilsiniz aynı duyguları yaşıyoruz. Ben de kv ve sülalesin den nefret ediyorum diyebilirim. Ooo ben buralara bir yazsam içim de kileri herkes haline şükreder.

Bir de birşey soracağım bu konuyu açalı çok olmuş, acaba evlendin mi, herşey yolun da mı

Bir de erkek anneleri ağlar da, ben şu kayınvalidelerin samimiyetlerine pek inanamı yorum.. Erkek anneleri lütfen kızmayın bana.
BU şey gibi oldu; yumurta mı yavuktan çıktı, tavuk mu yumurtadan

Neydiki seni sinir eden? Mesela benimki gamsiz soguk sarilir ama boyle sanki yabanciya sariliyor gibi

Kızlar yanlzı değilsiniz aynı duyguları yaşıyoruz. Ben de kv ve sülalesin den nefret ediyorum diyebilirim. Ooo ben buralara bir yazsam içim de kileri herkes haline şükreder.

Cokmusuz yahu herhalde bir konu acsak sayfalar dolup tasar sanirim bir yandan gercekten üzülüyorum sonucta bizim annelerimizde eslerimize nisanlilarimiza onlarin bize davrandiklari gibi davranmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…