hele evlenince aynı şehirde olan kayınvalideler allah muhafaza sınırlarını belirle eşine yansıtmadan sonra çekersin mazalalh
kızlar daha önce yakın ev tutma konusunda ısrar eden kayınvalidem le ilgili anlatacaklarım var yine.biraz önce nişanlımı aradım.diyoki çok hüzünlendim.noldu dedim.diyoki annem bana sarıldı ağladı düğünüme az kaldığı için duygulanmış evden gideceğim için diyo.yaa çıldırdımmmmm ama nişanlıma bişe demedim.ya sen kız annesimisin neden ağlıyosunn demii.benim annem napsın o zaman.aynı şehirde olucaz sonuçta sana farkedecek ne ki?asıl benim annem kızını başka şehire yolluyacağı için üzülüyo sana noluyoo offff
Gülsem mi aglasam mibir ben senin gibi düsünüpde kvdemden senin aldigin tepkileri aliyordum sanirken yalniz olmadigima sevinip üzüldüm ay bir ferahladim vallahi
ya biz evlenmeden önce kv ile arkadaş gibi görüştük 6 seneye yakın bi süre..herşey çok güzeldi gerçekten arkadaşım gibi oldu.evlendikten sonra birkaç ay daha öyle devam etti baktım ki yüz verdikçe astarını istiyo, çektim kendimi..ee öyle olunca soğukluk girdi araya şimdi sinir ediyo beni her davranışı bazen üzülüyom nie böle olduk diye ama yapcak bişe yok...
Kızlar yanlzı değilsiniz aynı duyguları yaşıyoruz. Ben de kv ve sülalesin den nefret ediyorum diyebilirim. Ooo ben buralara bir yazsam içim de kileri herkes haline şükreder.
Neydiki seni sinir eden? Mesela benimki gamsiz soguk sarilir ama boyle sanki yabanciya sariliyor gibi
1.eğer günaşırı görüşürsek ben süpewr gelinim yok görüşmezsek soğukluk girer araya.
2.sanki bizim evimizde yemek pişmiyomuş gibi her yemek yapınca ayyy oğlum da olsaydı yeseydi,çok sever..demesi.(bu arada biz evlenmeden önce eşim aç kalmaktan yakınırdı.biz evlenince aşçı oldu kadın)
3.tek tatil günümüz olan pazar günleri her hafta piknik programı yapması
4ailemi hor görmesi
5.pantolon giyme demesi
6.biz 5 yaşındaymışız gibi bizi yönetmeye çalışması.
7.beni kocamın cariyesi gibi görmesi
8.bişey anlattığımda önemsememesi
9.sürekli lafı ağzıma tıkaması
10.beni hiç dinlemezken sürekli konuşması
....
daha sayayımmı???
Neydiki seni sinir eden? Mesela benimki gamsiz soguk sarilir ama boyle sanki yabanciya sariliyor gibi
1.eğer günaşırı görüşürsek ben süpewr gelinim yok görüşmezsek soğukluk girer araya.
2.sanki bizim evimizde yemek pişmiyomuş gibi her yemek yapınca ayyy oğlum da olsaydı yeseydi,çok sever..demesi.(bu arada biz evlenmeden önce eşim aç kalmaktan yakınırdı.biz evlenince aşçı oldu kadın)
3.tek tatil günümüz olan pazar günleri her hafta piknik programı yapması
4ailemi hor görmesi
5.pantolon giyme demesi
6.biz 5 yaşındaymışız gibi bizi yönetmeye çalışması.
7.beni kocamın cariyesi gibi görmesi
8.bişey anlattığımda önemsememesi
9.sürekli lafı ağzıma tıkaması
10.beni hiç dinlemezken sürekli konuşması
....
daha sayayımmı???
Sanirim kaynanalarimiz ikiz
Hele fikirlerine deger vermeme konusu sen yanlis düsünüyorsun vs demesi
Sanirim kaynanalarimiz ikiz
Hele fikirlerine deger vermeme konusu sen yanlis düsünüyorsun vs demesi
ahh kardeşim benimne çektik bee
ay bi de geçen gün kv ilk defa bni eşime şikayet etti.hiç beklemiyodum ondan böle biişey şok oldum.sizde var mı böle durumlar
ahh kardeşim benimne çektik bee
ay bi de geçen gün kv ilk defa bni eşime şikayet etti.hiç beklemiyodum ondan böle biişey şok oldum.sizde var mı böle durumlar
Yok simdilik sadece nisanlimla haber yollarEsin seni ezdirmiyor ama degilmi ?
Yok simdilik sadece nisanlimla haber yollarEsin seni ezdirmiyor ama degilmi ?
ha sen nişanlı mısınn?ay cnm daha yolun başındasın ah ah şimiden seni gıcık ettiyse sonra ne olur ki..ya eşim şikayetten sonra eve geldi zaten ben her düşüncemi ona anlattığım için sorun olmuyo.şikayetten sonra eve geldi konuştuk bana ne dedi biliyo musun:böyle davranmaya devam et,en doğrusu bu.zevkten uçtum
ha sen nişanlı mısınn?ay cnm daha yolun başındasın ah ah şimiden seni gıcık ettiyse sonra ne olur ki..ya eşim şikayetten sonra eve geldi zaten ben her düşüncemi ona anlattığım için sorun olmuyo.şikayetten sonra eve geldi konuştuk bana ne dedi biliyo musun:böyle davranmaya devam et,en doğrusu bu.zevkten uçtum
Ay iyicene korkut beni ha
Gitmiyorum tutdurmus gelip benden özür dilesin hicte gitmem hiiii
Iyi adammis eniste
Ay iyicene korkut beni ha
Gitmiyorum tutdurmus gelip benden özür dilesin hicte gitmem hiiii
Iyi adammis eniste
ay eşim çok objektiftir yani sadece benden yana olmaz hep gerçek haklıyı çıkarmaya çalışır.ama bölesi daha iyi çünkü bazen insan içindeki olumsuz hislerle abartıyor..bak bnmki evlenmeden önce iyiydi sonra gıcık oldu amaaaaa seninki evlenmeden önce gıcık sonra iyi olabilir...nie özür dilicekmiştin?
ay eşim çok objektiftir yani sadece benden yana olmaz hep gerçek haklıyı çıkarmaya çalışır.ama bölesi daha iyi çünkü bazen insan içindeki olumsuz hislerle abartıyor..bak bnmki evlenmeden önce iyiydi sonra gıcık oldu amaaaaa seninki evlenmeden önce gıcık sonra iyi olabilir...nie özür dilicekmiştin?
Allah sesini duysun
Eltimin evine gitmedim hatri kalmis mis konu actim orda daha ayrintili yaziyor hersey
Allah sesini duysun
Eltimin evine gitmedim hatri kalmis mis konu actim orda daha ayrintili yaziyor hersey
cnm valla ben haklı olduğum halde kv den özür dilemiştim.bak şimdi olaya gel..nişanlıyız kv dei ki mehirini bana ver!!ben şoktayım tabi..gerekçesi ne biliyo musun ben ahip çıkamazmışım paramı çarçur edermişim eşim ister verirmişim falan..ben dedim ki:mehirim benim tasarrufumda olan bişey,istediğim şekilde değerlendiririm..böyle dedim diye bi alınmış bi alınmış ayy eşime anlatmış çok üzülmüş..bn de açtım özür diledim.
cnm valla ben haklı olduğum halde kv den özür dilemiştim.bak şimdi olaya gel..nişanlıyız kv dei ki mehirini bana ver!!ben şoktayım tabi..gerekçesi ne biliyo musun ben ahip çıkamazmışım paramı çarçur edermişim eşim ister verirmişim falan..ben dedim ki:mehirim benim tasarrufumda olan bişey,istediğim şekilde değerlendiririm..böyle dedim diye bi alınmış bi alınmış ayy eşime anlatmış çok üzülmüş..bn de açtım özür diledim.
A a o da ne tövbe tövbe gözü mü kalmis
A a o da ne tövbe tövbe gözü mü kalmis
mehirimi yönetecekmiş ben yönetemezmişim.biliyosun ben 5 yaşında olduğum için...bi de geçen eşimin iş kurma mevzusu geçti kv diyoki:ee altınlar da var!!!!
allahım ya sanane benim altınlarımdan ben vermicem allah allah..hani eşime veririm diye korkuyodun da muhafaza etmek için istiyodun ..sinir ediyo beni ...sürekli bi yönetme çabası,çok tahakkümkar bi kadın ama yemezler aramızın bozulma pahasına da olsa öle beni yönetemez...
mehirimi yönetecekmiş ben yönetemezmişim.biliyosun ben 5 yaşında olduğum için...bi de geçen eşimin iş kurma mevzusu geçti kv diyoki:ee altınlar da var!!!!
allahım ya sanane benim altınlarımdan ben vermicem allah allah..hani eşime veririm diye korkuyodun da muhafaza etmek için istiyodun ..sinir ediyo beni ...sürekli bi yönetme çabası,çok tahakkümkar bi kadın ama yemezler aramızın bozulma pahasına da olsa öle beni yönetemez...
Sanirim Bende senin yasadigin sorunlari yasiycam :-( Allaha sukur dügünümüzü kendimiz yapiyoruz altinlari vs de dügünden sonra bankaya yatircaz eskiler boyle degilmis ya :-( bu zamanin insanlari neden boyle :-(
Sanirim Bende senin yasadigin sorunlari yasiycam :-( Allaha sukur dügünümüzü kendimiz yapiyoruz altinlari vs de dügünden sonra bankaya yatircaz eskiler boyle degilmis ya :-( bu zamanin insanlari neden boyle :-(
valla ne güzel kendiniz yapmanız manevi açıdan çok rahat ççünkü bnm kv düğünden sonra defalarca yok bulaşık makinesi aldım yok şunu aldım bilmem ne diye çıldırttı beni dicektim ki al hepsini sus,hayatımdan da çık...ya eskiler böyle değilmiş derken anlamadım ne açıdan?bu arada sorun falan yaşamzsın inşallah ya
valla ne güzel kendiniz yapmanız manevi açıdan çok rahat ççünkü bnm kv düğünden sonra defalarca yok bulaşık makinesi aldım yok şunu aldım bilmem ne diye çıldırttı beni dicektim ki al hepsini sus,hayatımdan da çık...ya eskiler böyle değilmiş derken anlamadım ne açıdan?bu arada sorun falan yaşamzsın inşallah ya
Bizimkiler ne alsa hemen diyor ya yok onu aldim yok bunu yaptim eskiler anneanneler zamani fln boyle degilmis herkess yerini bilirdi der annem hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?