Galiba kiskaniyorum

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Onceki konumu bilenler bilir, beni isetemeye geleceklerdi ama sevgilimin abisi var onu ezemeyiz deyip simdi onlar soz ve nisan yapiyorlar. Ben sinirden patliyorum. Sevgilim olacak sahis abisiyle abisinin nisan kostumunu, cicegini, cikolatasini yaptiriyor.. yaptir yaptir dedim nasil olsa senin oyle bir sansin olmayacak artik onlarin mutluluguyla al hevesini. Benimde hakkimdi, bende bu heyecanlari yasayacaktim ama once seker gosterip sonar vermediler o sekeri bana, kucuk cocuk gibi hissediyorum. Simdi sevgilim diyor gun verin bize abimin torenleri biter bitmez size gelmeye haziriz, biz size gun vermistik gelcez deyip gelmeyerek o sansi kaybettiniz siz.. bende nekadar hevesliydim genc bir kiz olarak, simdi ne oldu peki hevesim kursagimda kaldi, bugun eltimin nisani olupta diger gun bende isteme olmasini istemiyorum, ben mutlulugumu baskasinin golgesinde yasamak istemiyorum. Sevgilimin burnundan fitil fitil getirmek istiyorum. Ne yapmaliyim?

Sizin evliliğinizin daha öncelikli olduğunu size düşündüren nedir?

Ayrıca, "İstemeye geleceğiz" deyip gelmediler mi? Eğer öyle ise çok ayıp etmişler.

abisinin iliskisinde problemler vardi kizin ailesinden dolayi ve niyetleri yoktu, abiside siz yapin beklemeyin demisti
ama noldusa biz soz gunu icin anlastiktan sonar abisinin sorunlari cozuldu ve oncelik abinin oldu.. bizim gunumuz kesikken ve abiyi ezemeyiz dediler sevgilim dahil , ve ben cok kirgin cok kizginim

Sanki verilen nasihatı dinliyorsunuz da, ne yapmalıyım diyorsunuz şimdi

İntikam duygusuyla böyle çocukça hareket etmeye devam ederseniz gerçekten karşılığını kötü alırsınız benden söylemesi, evet; yapılan ayıp (geleceğiz deyip gelmemeleri, ama alttan almak da erdemdir bu sefer kendilerini kötü hissetmelerine mahal vermiyorsunuz) zarar görecek olan sizin ilişkiniz, şimdiden eften püften hesap işlerine girmeyin, "gerçekten ağır" haksızlıklarda kullanın bu olumsuz duyguları, güya burnundan getireceğiniz insana "eşim" diyeceksiniz, bir hafta erken veya geç.

Ben de istemezdim, herkes özel olduğunu hissetmek ister. Bu olaydan sonrası sizde hiç ilk heyacanı hissettirmeyecek. O heyecanı tekrar yakalamak istiyorsunuz

canım çoğu ailede vrdır evliliğin büyükten küçüğe ssırayla yapılmasını uygun görürler. ayak uydurmak zorundasın. herkesin bi örf adeti var.

Kıskanacak birşey yok sıraya koymuşlar işte. ( önceki konunu biliyorum bende sinir olurdum yazmıştım) ama düzene girmiş işte önce onunki olsun sonra sizinki problem yok. Aynı anda ikisini bir yapmaya kalksalar daha çok sinir olurdun. Bu arada sevgilin tabiki yardımcı olacak kardeşine bunda da birşey yok. Senin nişan düğün işleri olsa abisi hiç yardım etmese ne biçim kardeş hiç ilgilenmedi bile dersin..
Abinin nişan bitsin seninki olsun herkesin heycanı ayrı. Gölgesinde filan olmaz yani..

haklisin gercekten dinlemiyorum annem babam nenem dedem hepsi neden boyle yapiyorsun ne var bunda diyorlar ama benim aklim almiyor
benim hevesimi heyecanimi hayalimi mahvettiler
bunun adi hirs mi intikam mi ne bilmiyorum ama kendime engel olamiyorum, sonuc ne olursa olsun tavrim belli bundan sonar isterse ayrilsin benden bende bu tarz birseyi haketmedim

Yalniz bak sunda hatalisin. Sen nasilsa bu mutlulugu yasayamayacaksin demissin ya.. sen bu kadar diretirsen senden vazgecip baskasiyla yasayabilir o mutlulugu. Kendini cok fazla buyutme gozunde. Abisi, bizim durumlar duzeldi oncelik bende dediyse sevgilinin hayir biz yapacagiz diyebilecegini sanmiyorum.. ben olsam diyemezdim cunku.. seni sevmediginden ya da onceligi baskalarina verdiginden yapmamislar bunu, abi zaten mutsuz evlenemiyor.. onun isi olmusken buna golge dusurmek istememistir.. hatta hazir kizin ailesi evet demisken, vazgecmeden halledelim bu isi diye dusunmus bile olabilirler.
Sevgiline eziyet edebilmen icin fikir veremedim, sonunda senin daha cok mutsuz olma ihtimalin var cunku.

Çok abartiyorsunuz. Aileniz gibi olgun düşünemiyorsunuz. Ve sevgilinizi gerçekten sevmediginizi sırf evlenmek için evlendiginizi düşünüyorum çünkü bu kadar büyütüp gelmesinler istemesinler hevesim kaçtı sevgilimde ayrilirsa ayrilsin gibi sözler sevmediginizi dusundurdu. Elinden şekeri alınmış çocuk gibi davranmayi bırakıp olgun bir hanımefendi gibi davranmanizi tavsiye ederim

ben mutlulugumu baskasinin golgesinde yasamak istemiyorum.

Mutluluğunda başkasının gölgesi neden olsun?
Onlar ayrı siz ikiniz ayrısınız.

Bence çok abartmışsın.
Genellikle aile içinde büyükten küçüğe sırayla evlenilir.
Eğer öyle olmayacaksa da abinin izni gerekir.

Abartacak bir şey yok.
Gün verin gelelim demiş zaten.
Bu kadar hırs kendine zarar.

Bence de abartılı ve çocukça davranıyorsun.
Başkasının gölgesinde yaşayamam mutluluğu falan da ne demek, bence çok tek taraflı düşünüyorsun, fazla hırs yapmışsın..
Sevgilini gerçekten seviyorsan ve çocuğu bunaltmak istemiyorsan biraz daha yapıcı ve olumlu ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…