- Konu Sahibi holdmetight
-
Biyere kadar haklısın yani gün verip gelmemişler ama gerekçeyide sölemiş izah etmiş..Aileninde zoruna gitmemiş ne var bunda demişler yani mahçup olmamıssın..Senin en ufak tökezlemede eşin olacak adamın burnundan getirme hesabına girmen seni küçültür..Kabullenemiyorum dediğin tamamen kıskançlığın ve hırsın..Yani aynı seyler en cok 2 ay sonra sanada yapılır bu kadar hırs yaparsan hep kaybeden taraf olursun..Bide alttan almıcam isterse ayrılsın gibi bişey demişsin madem öyle sen ayrıl en azından adamın gözündende düşmemiş olursun..Çünkü böyle yaparak sevgilinede ailesinede kıskanç ve art niyetli görünüyosundur..Üzgünüm ama böyle kendini tüketerek mutlu olamazsın..Kabullenemiyorum
Hepinizden Allah binlerce kere razi olsun gozumu actiniz arkadaslar ben nasil bir insana donusmusum boyle kendimden utandim, dedigim sozlerden utandim
Sevgilimi aradim ozur diledim, kirildigimdan kiskancligimda bu turlu konusmalar yaptigimi soyledim
Sagolun kizlar iyiki varsiniz
Sen korkulacak derecede kıskanç bir şeysin kız.
Ürktüm valla
malesef kiskanclik yonum varomur boyu cok sorunlar yasayacagimida biliyorum ama en azindan kendi icimde kimseye belli etmeden yasamayi ogrenmeye calisiyorum:)
belli etmemeyi ogrenmeye calisiyorum:) bir hic ugruna agza alinmayacak laflar ettim sevgilime ve pismanim. Birdaha boyle bir durum yasanmamasi icin elimden geleni yapacagimBelli etmeyen halin bu mu?
belli etmemeyi ogrenmeye calisiyorum:) bir hic ugruna agza alinmayacak laflar ettim sevgilime ve pismanim. Birdaha boyle bir durum yasanmamasi icin elimden geleni yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?