Galiba kiskaniyorum

Annen haklı canım.
Biraz hırsını törpüle bence, kendini yiyorsun böyle.
Bir şey olmamış gibi oturma tabiki.
Kendisinin ayıp ettiğini ve seni kızdırdığını bilsin ama bu kadar da abartma yani.

Geleceğiz deyip gelmemeleri ayıp ama diğer konularda onlar haklılar. Ha önce siz istenmişsiniz ha eltiniz. Ha önce onlar nişan yapmış ha siz. Kaldı ki büyük olan onlar. Öncelik onlarda.
Beni sakın yanlış anlama sadece durumu tahlil etmeye çalışıyorum: Bana sanki sevgiline değil evliliğin kendine, o gelenek göreneklere, takılan takılara, pembe panjurlu ev hayaline aşıkmışsın gibi geldi. Bazı kadınlarda olur bu: Karşılarındaki adamla evlenmeyi değil de evliliğin kendisini isterler.
Siz sevgilinizi seviyorsunuz bütün bunlar lafügüzaf.

Ustelik aranip bir ozur bile dilenmemis. Bence cok buyuk ayip, erkek arkadasin ailesiyle konusup en azindan arayip haber verilmesini ve ozur dilenmesini saglamaliydi.

Bence de bunlar yapılmalıydi konu sahibi de bunları görmeyince doldurmuş kendini yok acı çeksin falan. . Çok abartı, genel itibariyle bir haklılık durumu var ama.

Ben aci cekmesini falan degil, bana yapilan bu saygisizligin kesinlikle telafi edilmesini isterdim.

ozur dilenmesi benim icin hicbirsey ifade etmiyor.. hayatim boyunca her konuda boyle bu
tut bir insanin kolunu kopar sonra ozur dile ne fayda eder geri gelmez ki.. kalp kirikligi ise bundan dahada kotu ozur birsey ifade etmiyor yani

ozur dilenmesi benim icin hicbirsey ifade etmiyor.. hayatim boyunca her konuda boyle bu
tut bir insanin kolunu kopar sonra ozur dile ne fayda eder geri gelmez ki.. kalp kirikligi ise bundan dahada kotu ozur birsey ifade etmiyor yani

Anliyorum, zaten ozur boyutunu asmis yapilan hata.. Nasil telafi edecegini de erkek arkadasin bulacak artik.

Bence aileni ikna edebilirsin. Ben evin küçük/tek kızı karakteri gördüm sende. Çok fazla itiraz etmez ebeveynlerin isteklerine gibi geliyor. Erkek arkadaşınla da buaradakş kadar açık paylaşıyorsun hislerini onun tepkisi ne oluyor?

onun dedikleri
neden boyle yapiyorsun, ailemle senin aranda kaliyorum, abi buyuk onun hakkidir nasil ezip gecelim, ailemle dusman mi olayim, bizimde hayallerimiz gerceklesecek, bizimde istediklerimiz olacak, hemen ardindan seni istemeye gelecegiz vs vs vs

ya bence çok büyütüyosun. Bunun özel hissetmekle ne alakası var ki sonuçta o abiymiş, bu sebepten dolayı neredeyse ayrılacakmışsın gibi konuşuyosun.

daha önceki konunu da okumuştum ve seni haklı bulmuyorum verdiğin tepkiler çocukca ve yeterince olgunluğa sahip değilsiniz gibi geliyor yahu abisinin ilişkisi sizin ilişkinizden önceymiş ve abi tabiki öncelik onların olacak ne varki bunda size gün vermişler ertelemişler gelip seni istemiyeceğiz dememmişler ki insanlar farzet başlarına bi kaza geldi bi hastalık geldi ondan ertelediler o zamanda mı böyle tepki verecektin bence yine böyle gereksiz tepkilerin olurdu neden hastalandılar neden kaza yaptılar diye hem onların nişanı neden senin istemeni gölgede bıraksın ki ne alaksı var çok saçma nişandan bi kaç haftaya sonraya gün verin sizde onlara bu nişan telaşları bitsin ortalık sakinken istemen olsun sorun çıkaran sensin erkek arkadaşın bence senle evlenmeyi birdaha düşünmeli sen bu eltinle çok sorun yaşıyacaksın ve huzursuzluklar senden kaynaklı olacak sinyalleri veriyorsun şimdiden

Rahatla canım... sen kendi mutluluğuna bak...

evet ileride baska sorunlarimiz olacagina ve benden kaynakli olacagani bende dusunuyorum, cunki kiskanc ve fesat birisi oldugumu kabul ediyorum

Daha önceki konunuzda da söylemiştim siz bu insanlarla ömrünüzün sonuna kadar yüz yüze olacaksınız, kredinizi şimdiden tükettirmeyin, evlilik öncesi zor bir süreçtir, bir adım siz atacaksınız bir adım onlar, olgun davranın. Aileniz gayet olgun karşılamış onlardan ders alın.

çok tehlikeli bir insansınız Allah etrafınızdaki insanlara sabır versin

bence kendinin çok üstüne gidiyorsun.
hissettiğin öfke normal, ne o öyle dalga geçer gibi gün alıp iptal etmek
burada bir kıskanç varsa o da abisi ya da eltin bence.
bunca zaman karar verememişler de aile anlaşıp sizden gün alınca mı akıllarına gelmiş nişanlanmak. bence hiç iyi niyetli bir hareket değil. Ha gün kararlaştırılmadan olsa amenna.
ama artık senin isteme günün belli, belli olana kadar karar veremediyse o abiye beklemek düşerdi araya kaynak yapmak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…