- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi holdmetight
-
annemde boyle diyor
ben bir erkek olsam simdiye dek senden ayrilmistim diyor
ama uzuntume, kizginligima, kirginligima, hayal kirikligina ragmen herseyi sineye cekip birsey olmamis gibi kosemde oturayim mi
biz o gun gelicez yok olmadi, diger gun gelicez.. ben neyim, istedikleri zaman gelme luksunu kim veriyor onlara sinr oluyorum
Sinir olunur ama bu kadar da abartılıp adamı kendinden soğutmaya gerek yok.
Ilımlı olmakta fayda var.
Biraz abartmış evet ama baksana bir özür bile dilenmemiş arkadaş da kendini kurdukça kurmuş
Ustelik aranip bir ozur bile dilenmemis. Bence cok buyuk ayip, erkek arkadasin ailesiyle konusup en azindan arayip haber verilmesini ve ozur dilenmesini saglamaliydi.
Ben aci cekmesini falan degil, bana yapilan bu saygisizligin kesinlikle telafi edilmesini isterdim.Bence de bunlar yapılmalıydi konu sahibi de bunları görmeyince doldurmuş kendini yok acı çeksin falan. . Çok abartı, genel itibariyle bir haklılık durumu var ama.
Ben aci cekmesini falan degil, bana yapilan bu saygisizligin kesinlikle telafi edilmesini isterdim.
ozur dilenmesi benim icin hicbirsey ifade etmiyor.. hayatim boyunca her konuda boyle bu
tut bir insanin kolunu kopar sonra ozur dile ne fayda eder geri gelmez ki.. kalp kirikligi ise bundan dahada kotu ozur birsey ifade etmiyor yani
Bence aileni ikna edebilirsin. Ben evin küçük/tek kızı karakteri gördüm sende. Çok fazla itiraz etmez ebeveynlerin isteklerine gibi geliyor. Erkek arkadaşınla da buaradakş kadar açık paylaşıyorsun hislerini onun tepkisi ne oluyor?sorun su ki ailem gelmelerini istiyor (cunku normal olarak komsu akraba arkadas cevre soran herkese istemeye gelecekler vs dendi sonra insanlar noldu neden gelmiyorlar diye sormaya basladilar)
ama benim gururum kirildi o yuzden simdi ben gelmelerini istemiyorum
Bence aileni ikna edebilirsin. Ben evin küçük/tek kızı karakteri gördüm sende. Çok fazla itiraz etmez ebeveynlerin isteklerine gibi geliyor. Erkek arkadaşınla da buaradakş kadar açık paylaşıyorsun hislerini onun tepkisi ne oluyor?
Rahatla canım... sen kendi mutluluğuna bak...Onceki konumu bilenler bilir, beni isetemeye geleceklerdi ama sevgilimin abisi var onu ezemeyiz deyip simdi onlar soz ve nisan yapiyorlar. Ben sinirden patliyorum. Sevgilim olacak sahis abisiyle abisinin nisan kostumunu, cicegini, cikolatasini yaptiriyor.. yaptir yaptir dedim nasil olsa senin oyle bir sansin olmayacak artik onlarin mutluluguyla al hevesini. Benimde hakkimdi, bende bu heyecanlari yasayacaktim ama once seker gosterip sonar vermediler o sekeri bana, kucuk cocuk gibi hissediyorum. Simdi sevgilim diyor gun verin bize abimin torenleri biter bitmez size gelmeye haziriz, biz size gun vermistik gelcez deyip gelmeyerek o sansi kaybettiniz siz.. bende nekadar hevesliydim genc bir kiz olarak, simdi ne oldu peki hevesim kursagimda kaldi, bugun eltimin nisani olupta diger gun bende isteme olmasini istemiyorum, ben mutlulugumu baskasinin golgesinde yasamak istemiyorum. Sevgilimin burnundan fitil fitil getirmek istiyorum. Ne yapmaliyim?
daha önceki konunu da okumuştum ve seni haklı bulmuyorum verdiğin tepkiler çocukca ve yeterince olgunluğa sahip değilsiniz gibi geliyor yahu abisinin ilişkisi sizin ilişkinizden önceymiş ve abi tabiki öncelik onların olacak ne varki bunda size gün vermişler ertelemişler gelip seni istemiyeceğiz dememmişler ki insanlar farzet başlarına bi kaza geldi bi hastalık geldi ondan ertelediler o zamanda mı böyle tepki verecektin bence yine böyle gereksiz tepkilerin olurdu neden hastalandılar neden kaza yaptılar diyehem onların nişanı neden senin istemeni gölgede bıraksın ki ne alaksı var çok saçma nişandan bi kaç haftaya sonraya gün verin sizde onlara bu nişan telaşları bitsin ortalık sakinken istemen olsun sorun çıkaran sensin erkek arkadaşın bence senle evlenmeyi birdaha düşünmeli sen bu eltinle çok sorun yaşıyacaksın ve huzursuzluklar senden kaynaklı olacak sinyalleri veriyorsun şimdiden
Onceki konumu bilenler bilir, beni isetemeye geleceklerdi ama sevgilimin abisi var onu ezemeyiz deyip simdi onlar soz ve nisan yapiyorlar. Ben sinirden patliyorum. Sevgilim olacak sahis abisiyle abisinin nisan kostumunu, cicegini, cikolatasini yaptiriyor.. yaptir yaptir dedim nasil olsa senin oyle bir sansin olmayacak artik onlarin mutluluguyla al hevesini. Benimde hakkimdi, bende bu heyecanlari yasayacaktim ama once seker gosterip sonar vermediler o sekeri bana, kucuk cocuk gibi hissediyorum. Simdi sevgilim diyor gun verin bize abimin torenleri biter bitmez size gelmeye haziriz, biz size gun vermistik gelcez deyip gelmeyerek o sansi kaybettiniz siz.. bende nekadar hevesliydim genc bir kiz olarak, simdi ne oldu peki hevesim kursagimda kaldi, bugun eltimin nisani olupta diger gun bende isteme olmasini istemiyorum, ben mutlulugumu baskasinin golgesinde yasamak istemiyorum. Sevgilimin burnundan fitil fitil getirmek istiyorum. Ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?