Galiba kiskaniyorum

hepinizden Allah bin kez razi olsun

inanin duygularima engel olamiyorum, olamam, cok fazla kirgin ve kizginim

hayatim boyunca istedigim hemen olsun tarzinda bir insandim, ya simdi ya hic, ya siyah ya beyaz ortasi yok benim icin

Zaten bir söz tarihi belirlenmiş ve sonra abisi için iptal edilmiş mutluluğum başkasının gölgesinde falan abartı ama kim olsa sinir olur böyle bir duruma

Bence süründürmek gibi şeyler düşünmeyi sonuçta siz o insana Allah nasip ederse eşim diyeceksiniz.
Söz tarihi belli olup ertelenmesi çok kırıcı olmuş ailesinin sizden ve ailenizden bu konuda bence özür dilemesi gerek.
Biraz daha sakin olup gerekli şartlar oluşunca sizde istediklerinizi yaptırırsınız.
Hem şimdiden eltinizi bu denli kıskanırsanız ilerde evlenincede aynı şeyler devam eder.

Zaten bir söz tarihi belirlenmiş ve sonra abisi için iptal edilmiş mutluluğum başkasının gölgesinde falan abartı ama kim olsa sinir olur böyle bir duruma
Ustelik aranip bir ozur bile dilenmemis. Bence cok buyuk ayip, erkek arkadasin ailesiyle konusup en azindan arayip haber verilmesini ve ozur dilenmesini saglamaliydi.

Daha önceki konunuzda ds bir suru yszılıp çizildi. Hala aynı hatayı yapıyorsunuz.
Ona oyle dediğinize göre ayrıldınız değil mi ? Bu kadar soyleyıp soyleyıp devam etmeniz gurursuzca olur.

Yazık ediyorsunuz böyle yaparak. Ne var yani oldun işte nişanları sonra sizin ki olur.
Siz bu duşuncelerle o aileye gelin giderseniz çok yıpranır yıpratırsınız.

Burada kafaya takilacak durum "oncelik" degil bence. Soz tarihi belirlenmesine ragmen iptal edilmesi ve iptal edilecegi konusunda kizin ailesinden bir onay alinmamasi ve ozur dilenmemesi. Bana gore cok ayip...

Sevgilimi cok seviyorum aslinda ayrilmak istemiyorum ama okadar sinirden gozum karardi ki o noktaya bile geldim.
Benim canim yandigi icin onunda cani yansin istiyorum

hepinizden Allah bin kez razi olsun

inanin duygularima engel olamiyorum, olamam, cok fazla kirgin ve kizginim

hayatim boyunca istedigim hemen olsun tarzinda bir insandim, ya simdi ya hic, ya siyah ya beyaz ortasi yok benim icin
Ben de oyle bi insanim, netligi severim, ama bazi durumlarda beklemeyi bilmelisin. Ne demek sevgilimin de cani yansin istiyorum. Bu dusunce hic saglikli degil. Boyle yaparak anca psikolojini bozarsin. Sevgilinin gozunde de aklinda fikrinde evlilik olan, koca meraklisi bi kiz olursun. Hele bu hareketlerini sevgilinin ailesi de biliyorsa o zaman durum daha da vahimlesir.

Sinir olunur ama bu kadar da abartılıp adamı kendinden soğutmaya gerek yok.
Ilımlı olmakta fayda var.

annemde boyle diyor
ben bir erkek olsam simdiye dek senden ayrilmistim diyor
ama uzuntume, kizginligima, kirginligima, hayal kirikligina ragmen herseyi sineye cekip birsey olmamis gibi kosemde oturayim mi

biz o gun gelicez yok olmadi, diger gun gelicez.. ben neyim, istedikleri zaman gelme luksunu kim veriyor onlara sinr oluyorum

koca meraklisin kendisi yapti beni ama.. benim acelem yoktu hep bana seni istemeye gelicez, bana nasil tuzlu kahve ypicaksin, soyle cicek alicam, boyle cikolata susleticem vs vs vs her bulusmamizda bu tarz konusmalarla hic aklimda yokken aklima soktu sonundada heveslendirip yere firlatti(lar ailecek sagolsunlar

hayir abiyin olur olmaz hemen holdmetightada gidilecek demisler sadece sevgilime.. hepsi bu
En azından arayıp aile büyüklerine kendilerinin açıklama yapması gerekirdi bana göre. Çünkü ortada belirlenmiş bir tarih varmış. Bilmiyorum ben olsam aileme 'iki düğün üstüste yorar sizi, holmetight'ların evlilik hazırlıkları sizin düğünden sonra başlasın madem' dedirtirdim, gelmek için aradıklarında. Sevgilimle de konuyu daha fazla tartışmaz, benim huyum böyle kıskancım aceleciyim filan demez, ailem artık böyle istiyor derdim

sorun su ki ailem gelmelerini istiyor (cunku normal olarak komsu akraba arkadas cevre soran herkese istemeye gelecekler vs dendi sonra insanlar noldu neden gelmiyorlar diye sormaya basladilar)
ama benim gururum kirildi o yuzden simdi ben gelmelerini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…