Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Akdenizinkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
54
32
3
35
Merhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içi :110:kendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz :işsiz:) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi :KK20: ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum :KK34:

Sanirim yeni evlisin. 20 senelik insanlar 2 haftada bir birliktelik yasiyor. Cok az degilmi sence ? Okudugum bir ayete gore, kocasini geri ceviren kadini melekler sabaha kadar lanete tutarmis. Bana göre hakisizin. Kocan bu isteyecek tabi. Burda ne konular aciliyor, kocam benle birlikte olmuyor v.s gibi

Böyle düşünürseniz ne yaparsanız yapın eşinizin gönlünü alamazsınız. İstekli olması görgüsüzlük değil yalnız 10 15 günde bir yapmak istiyorsanız da sorun biraz sizde üzgünüm...
Hergün yapsam bu seferde onun oyuncağı olurum

Back
X