- 23 Mart 2018
- 54
- 32
- 3
- 35
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
Merhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içi
kendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz
) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi
ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum