- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Tamam herkesten özır dilerim ama napayım sevemiyorum işte bende isterim sevdiğim bir kocayla beraber olmayı ama olmuyor neden kocani kapacaklar seni evin kapisina koyacak kocan seni aldatir falan diyorsuniz kocam bana 3 haftadir dokunmuyor gülmüyor eli boş geliyor ismimle hitap ediyor ben duş alırken içeri dalıp beni rahatsiz etmiyor bendr kadinin sizin gibi ne yapaim
Merhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
Peki sen yaptiklarina pişmanmisın yoksa hala devam edecekmisin.Tamam herkesten özır dilerim ama napayım sevemiyorum işte bende isterim sevdiğim bir kocayla beraber olmayı ama olmuyor neden kocani kapacaklar seni evin kapisina koyacak kocan seni aldatir falan diyorsuniz kocam bana 3 haftadir dokunmuyor gülmüyor eli boş geliyor ismimle hitap ediyor ben duş alırken içeri dalıp beni rahatsiz etmiyor bendr kadinin sizin gibi ne yapaim
Kocam beni seviyor yani gözü dışarıda değil o yönden sıkıntım yok çok şükürŞu belirttiğim cümleyi biraz açsan?
Sevgi yönünden sıkıntı olmaması ne demek?
Konuyu ilk okuduğumda "önceden sevmiyordum ama artık seviyorum" demek istediğini düşündüm.
Ama öyle değilmiş
Ne peki?
Sevmeden yaşamaya mı alıştın,sorun etmiyor musun sevmemeyi?
Nedir?
Tamam herkesten özır dilerim ama napayım sevemiyorum işte bende isterim sevdiğim bir kocayla beraber olmayı ama olmuyor neden kocani kapacaklar seni evin kapisina koyacak kocan seni aldatir falan diyorsuniz kocam bana 3 haftadir dokunmuyor gülmüyor eli boş geliyor ismimle hitap ediyor ben duş alırken içeri dalıp beni rahatsiz etmiyor bendr kadinin sizin gibi ne yapaim
çünkü hayatında başkası var. tüm o dediklerini başkasına yapıyorTamam herkesten özır dilerim ama napayım sevemiyorum işte bende isterim sevdiğim bir kocayla beraber olmayı ama olmuyor neden kocani kapacaklar seni evin kapisina koyacak kocan seni aldatir falan diyorsuniz kocam bana 3 haftadir dokunmuyor gülmüyor eli boş geliyor ismimle hitap ediyor ben duş alırken içeri dalıp beni rahatsiz etmiyor bendr kadinin sizin gibi ne yapaim
Ne alakası var yahu benim yazdığımla? Ben size çok adamla birlikte oldunuz mu dedim. Adam sizinle hergün birlikte olmak istediği için görgüsüzse, siz de istemiyorsanız görmüş geçirmiş oluyorsunuz işte. Yalniz netliginize hayran kaldım. Her babayiğidin harcı değildir konuda yazdıklarınızı yazabilmek. Ha bu arada siz sünepe kocanızın üstüne çok gitmeyin bence. Günün birinde bardak taşarsa parasını bastırdım aldım da diyebilir.Kocamdan önce sadece 1 kere ilişkim oldu oda sadece 2 ay fala sürdü erkeklerle aram iyi değildi lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Kaparlar gülüm Kaparlar. .Yavaş yavaş adamın aklı başına geliyor.Kocami baskasina kaptirmam onu aklinizdan cikarin
Aman ne fenasınçünkü hayatında başkası var. tüm o dediklerini başkasına yapıyor
Bu kafa ile devam edin, adam sevgi gösterdikçe aşağılayarak kendinizden uzaklaştırın yakında alırız haberinizi. Kocanız sizi sevebilir ama kendisini içten sevecek bir kadına denk gelirse kendini sevmeyen karısına mı bakacak, piiivvvKocam beni seviyor yani gözü dışarıda değil o yönden sıkıntım yok çok şükür
Hmmm..Kocam beni seviyor yani gözü dışarıda değil o yönden sıkıntım yok çok şükür
Bu mudur yani?Evliliğinize çok basit bakıyorsunuz .Eşine saygın yok bi kere saygı olunca sevgi de olur.Kendini toparla geç olmadanTamam daha fqzla seyler yazmayin lütfen kocam gelince konuşurum sabahlatirim bugun onu sonra hersey duzelir yarin yazarim sonuclari
Sabahlatırım ne yaTamam daha fqzla seyler yazmayin lütfen kocam gelince konuşurum sabahlatirim bugun onu sonra hersey duzelir yarin yazarim sonuclari
Yo ama cinsellik evlilikte önemliSevilmek sadece cinsellik ipemi oluyor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?