Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Ya yürü git illa banlatacak...

Şu belirttiğim cümleyi biraz açsan?
Sevgi yönünden sıkıntı olmaması ne demek?
Konuyu ilk okuduğumda "önceden sevmiyordum ama artık seviyorum" demek istediğini düşündüm.
Ama öyle değilmiş
Ne peki?
Sevmeden yaşamaya mı alıştın,sorun etmiyor musun sevmemeyi?
Nedir?

P
Peki sen yaptiklarina pişmanmisın yoksa hala devam edecekmisin.
Bu arada svemiyorum demissin ya sevmeye caliş bacım.adamın iyi yanlarini gör.yoksa asla mutlu olamazsin.

Kocam beni seviyor yani gözü dışarıda değil o yönden sıkıntım yok çok şükür

Kus ucmus beybisi..
Yildirmisin adami.
Adam yerine egonu sevmeye devam et, aferin.
Bu da son msjim olsun,kocasini sevmedigi halde parasi icin evlenen bi ergene baska soyleyecek sozum yok.

çünkü hayatında başkası var. tüm o dediklerini başkasına yapıyor

Kocamdan önce sadece 1 kere ilişkim oldu oda sadece 2 ay fala sürdü erkeklerle aram iyi değildi lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Ne alakası var yahu benim yazdığımla? Ben size çok adamla birlikte oldunuz mu dedim. Adam sizinle hergün birlikte olmak istediği için görgüsüzse, siz de istemiyorsanız görmüş geçirmiş oluyorsunuz işte. Yalniz netliginize hayran kaldım. Her babayiğidin harcı değildir konuda yazdıklarınızı yazabilmek. Ha bu arada siz sünepe kocanızın üstüne çok gitmeyin bence. Günün birinde bardak taşarsa parasını bastırdım aldım da diyebilir.

Para için evlenip içiniz almayınca ayda 2 defa birlikte oluyorsunuz. Buradaki sorunlu olan kocanız mı?
Adam çok daha iyi bir evlilik yapabilirmiş yazık bu hikayenin sonunda aldatılan o olacak.

Kocam beni seviyor yani gözü dışarıda değil o yönden sıkıntım yok çok şükür
Bu kafa ile devam edin, adam sevgi gösterdikçe aşağılayarak kendinizden uzaklaştırın yakında alırız haberinizi. Kocanız sizi sevebilir ama kendisini içten sevecek bir kadına denk gelirse kendini sevmeyen karısına mı bakacak, piiivvv

İnsan sevmediği insan için bile 'sünepe, görgüsüz' dememeli.
hele eşi için asla.
adam sağlıklı bir birey olarak karısıyla birlikte olmak istiyor.
bence sorunu kendinizde arayın.
yalnız; 'kalp kırmadan'.

Tamam daha fqzla seyler yazmayin lütfen kocam gelince konuşurum sabahlatirim bugun onu sonra hersey duzelir yarin yazarim sonuclari
Bu mudur yani?Evliliğinize çok basit bakıyorsunuz .Eşine saygın yok bi kere saygı olunca sevgi de olur.Kendini toparla geç olmadan

Tamam daha fqzla seyler yazmayin lütfen kocam gelince konuşurum sabahlatirim bugun onu sonra hersey duzelir yarin yazarim sonuclari
Sabahlatırım ne ya
Eline oyuncak veririm kandırırım der gibi
Hani parası için evlenmişsin ya, parasını veriyor işte kendini prenses sanamazsın bu durumda
Umarım aydınlanma yaşar adamcağız yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…