Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Aileme aciklayamiyorim arkadaslarima aciklayamiyorum ne yapayim kime anlatayim derdkmi kocam burazdan gelcdk ve gene suratima bakmicak yaddim etseniz olcekmisiniz

Ya kardesim. Özür dilemek istemiyorsun ki,cünkü bir sucun yok gibi konusuyorsun. Sana göre kocan sünepe ve görgüsüz oldugu icin her gün seninle yatmak istiyor. Biz sana ne diyelim

1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?
Aaa şaka mısınız siz? O işler boyla posla olmuyor işte. Siz parasına bakmışsınız mesela,boyuna değil. Başkası da boyuna değil parasına bakabilir tıpkı sizin gibi. Ayrıca sorun sizde. 10-15 günde bir ilişkiye girmek hiç normal değil. Kocanıza sabır diliyorum

Aileme aciklayamiyorim arkadaslarima aciklayamiyorum ne yapayim kime anlatayim derdkmi kocam burazdan gelcdk ve gene suratima bakmicak yaddim etseniz olcekmisiniz

Gecelik giysem akli gider
Deyip
Gecelik giy o zaman deyince
Hayat kadınından farkım kalmaz
Diyecek kadar zeka gerisisin....

Ha ayrıca sünepe,ezik ve görgüsüz....
Sana ne desek almaz içi boş
De get fake.....

Her gün ilişkiye girmek zorunda değilsin .
Kocandır yapmak zorundasın diyenleri de kınıyorum...

Sana adam akıllı cevap verecem.
Tüm sakinliğimle....
Eşine üzüldüm,ondan.
Sadece kendini onun yerine koy.
Ve ona göre davran akşam.

"Cinsellik için mi evlendi sadece" dedin ya,sen de "para için" evlendin sadece.
Bunu unutma.
Ona göre davran.
Umarım Allahın tokadını yersin de kocanın kıymetini anlar "normal" bir kadın olursun.
*Bu bir beddua değildir.

Sünepe, görgüsüz ve daha asagilayici bir suru davranis. Kalbini kirmasaniz ne olacak yerin dibine sokup sokup cikartmissiniz adami. Siz bunlari derken kalbi kirilmamis olsa problem yok yani? Sevmiyorsaniz evlenmeyin su adamlarla ya. Hem kendi ize eziyet hem karsinizdakine.

Özür dilemeyi dene ve sen işte sunepe diyecegine yakışıklı kocam seni çok özledim de kendinden okadar eminsen yapacağın şeyi bilmen lazim

Demekki kisilihi iyi size cinsellik icin yanasmiyor
Ya yanaşsin ne olacak
Kocam degil mi?bak güzelim evlilik sadece 1 olgudan ibaret degil.sadece cinsellikten ibaret de degil.bazen sarilip uyursun.bazen sirtini döner yatarsin.bazen sohbet ederken uyursun.bazen de canin ister esine gel dersin.bunda bisey yok.
Yaşamasını bilirsen evlilik çok güzel bisey.
Aksama kadar onun gelmesini bekliyorum.o evde olmayinca evin icin dolu olsa bile ev gözüme boş görünüyor.ama kapı çalipta koşarak kapiya gidiyorum ya hemen sarılıp öpüyorum.elindeki iceri tasiyorum.o eve gelince evin tavanlari bile doluyor.soh et etmek yemek yek biseyler izlemek birbirimize video atmak gezmek hersey çok güzel geliyor bana.gece olunca da cinsellik oluyor tabi.benim bazen canim.istemez ama onu mutlu edeyim diye bisey demem.o da bana demez.
Bu arada bende esimle görücü usülü evlendim.aileler hemen dügünu yapti.evlendigimde sevmiyordum bile.ama sonra sevdim.onu bana sevdiren huylariydi.
Inan dış görünüş hiç önemli degilmis.simdi dünyanın en şanslı kadınıyım diyorum.iyiki de evlenmisim.Rabbim canımizı ayni aynda alsın.ne 1 sn önce ne 1 sn sonra.

Kiz kirmizi gecelik giysem aklini oynatir diyosun ya.
Giy diyoruz iste.

Ama ciddi tavsiye istiyosan kocana sunepe kit gorgusuz gibi yakistirmalar yapmayarak ise baslayabilirsin.
Aslinda yapacahin en iyi sey adamin yakasindan dusmek.
En azindan gorgulu bi kiz bulur kendine.

Ben şunu merak editorum, evliliklerde sevişmeler daima sözle mi başlatılıyor ? Yani sevgilim bana hadi yapalım vs dese ısrarcı olsa buz gibi soğurum, o ne öyle

O zamanda hayat kadinindan farkim kalmaz
Ah ben bu yoruma neler yazardım da işte..
Düşünce yapınız iğrenç.
Konuşmalarınız itici.
Boş biri olduğunuz 100 km öteden belli oluyor.
Sizi seven, değer veren bir adama arkasından bunları diyecek kadar karakter yoksunu birisiniz.
Konuya inanmıyorum ama söylemesem içimde kalırdı.

Ben şunu merak editorum, evliliklerde sevişmeler daima sözle mi başlatılıyor ? Yani sevgilim bana hadi yapalım vs dese ısrarcı olsa buz gibi soğurum, o ne öyle

Bana biraz durum bunun gibi geldi:
Erkek: Ben seni istiyorum...
Bayan: Ama anlasmada bu yoktu....
Erkek: Hangi anlasma?!
Yani esi onu cekici bulmadigindan habersiz ve daha cok iyi durumu icin evlendigini...

Yani para karşılığı bir adamla birlikte olunca insanın içinden gelmiyordur tabi. Bu arada hergun birlikte olmak neden görgüsüzlük oluyor anlamadım. Mesela kaç günde bir olması lazım görgüsüzlük olması için? Ama tabi adam kendisiyle para karşılığı evlenecek kadar görmüş geçirmiş biri olduğunuzu biliyor mu. Belki o sizin de onu sevdiğinizi falan sanıyordur.

Tamam herkesten özır dilerim ama napayım sevemiyorum işte bende isterim sevdiğim bir kocayla beraber olmayı ama olmuyor neden kocani kapacaklar seni evin kapisina koyacak kocan seni aldatir falan diyorsuniz kocam bana 3 haftadir dokunmuyor gülmüyor eli boş geliyor ismimle hitap ediyor ben duş alırken içeri dalıp beni rahatsiz etmiyor bendr kadinin sizin gibi ne yapaim

Kocamdan önce sadece 1 kere ilişkim oldu oda sadece 2 ay fala sürdü erkeklerle aram iyi değildi lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın

Neden evlendin o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…