- 3 Şubat 2018
- 25.897
- 111.458
- 598
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Aileme aciklayamiyorim arkadaslarima aciklayamiyorum ne yapayim kime anlatayim derdkmi kocam burazdan gelcdk ve gene suratima bakmicak yaddim etseniz olcekmisiniz
Aaa şaka mısınız siz? O işler boyla posla olmuyor işte. Siz parasına bakmışsınız mesela,boyuna değil. Başkası da boyuna değil parasına bakabilir tıpkı sizin gibi. Ayrıca sorun sizde. 10-15 günde bir ilişkiye girmek hiç normal değil. Kocanıza sabır diliyorum1.73 boyi var ve dogru duzgun sakali bile uok neresini kapicaklar acaba ?
Aileme aciklayamiyorim arkadaslarima aciklayamiyorum ne yapayim kime anlatayim derdkmi kocam burazdan gelcdk ve gene suratima bakmicak yaddim etseniz olcekmisiniz
Sana adam akıllı cevap verecem.Aileme aciklayamiyorim arkadaslarima aciklayamiyorum ne yapayim kime anlatayim derdkmi kocam burazdan gelcdk ve gene suratima bakmicak yaddim etseniz olcekmisiniz
bence kapmışlar bileKocami baskasina kaptirmam onu aklinizdan cikarin
Özür dilemeyi dene ve sen işte sunepe diyecegine yakışıklı kocam seni çok özledim de kendinden okadar eminsen yapacağın şeyi bilmen lazimAileme aciklayamiyorim arkadaslarima aciklayamiyorum ne yapayim kime anlatayim derdkmi kocam burazdan gelcdk ve gene suratima bakmicak yaddim etseniz olcekmisiniz
Ya yanaşsin ne olacakDemekki kisilihi iyi size cinsellik icin yanasmiyor
Hiç öyle diyen gördünüz mü şimdi bu konudaHer gün ilişkiye girmek zorunda değilsin .
Kocandır yapmak zorundasın diyenleri de kınıyorum...
Yok ayol sözle değil temaslaBen şunu merak editorum, evliliklerde sevişmeler daima sözle mi başlatılıyor ? Yani sevgilim bana hadi yapalım vs dese ısrarcı olsa buz gibi soğurum, o ne öyle
Ah ben bu yoruma neler yazardım da işte..O zamanda hayat kadinindan farkim kalmaz
Ben şunu merak editorum, evliliklerde sevişmeler daima sözle mi başlatılıyor ? Yani sevgilim bana hadi yapalım vs dese ısrarcı olsa buz gibi soğurum, o ne öyle
Yani para karşılığı bir adamla birlikte olunca insanın içinden gelmiyordur tabi. Bu arada hergun birlikte olmak neden görgüsüzlük oluyor anlamadım. Mesela kaç günde bir olması lazım görgüsüzlük olması için? Ama tabi adam kendisiyle para karşılığı evlenecek kadar görmüş geçirmiş biri olduğunuzu biliyor mu. Belki o sizin de onu sevdiğinizi falan sanıyordur.Merhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
Tamam herkesten özır dilerim ama napayım sevemiyorum işte bende isterim sevdiğim bir kocayla beraber olmayı ama olmuyor neden kocani kapacaklar seni evin kapisina koyacak kocan seni aldatir falan diyorsuniz kocam bana 3 haftadir dokunmuyor gülmüyor eli boş geliyor ismimle hitap ediyor ben duş alırken içeri dalıp beni rahatsiz etmiyor bendr kadinin sizin gibi ne yapaimAh ben bu yoruma neler yazardım da işte..
Düşünce yapınız iğrenç.
Konuşmalarınız itici.
Boş biri olduğunuz 100 km öteden belli oluyor.
Sizi seven, değer veren bir adama arkasından bunları diyecek kadar karakter yoksunu birisiniz.
Konuya inanmıyorum ama söylemesem içimde kalırdı.
Kocamdan önce sadece 1 kere ilişkim oldu oda sadece 2 ay fala sürdü erkeklerle aram iyi değildi lütfen bilip bilmeden yorum yapmayınYani para karşılığı bir adamla birlikte olunca insanın içinden gelmiyordur tabi. Bu arada hergun birlikte olmak neden görgüsüzlük oluyor anlamadım. Mesela kaç günde bir olması lazım görgüsüzlük olması için? Ama tabi adam kendisiyle para karşılığı evlenecek kadar görmüş geçirmiş biri olduğunuzu biliyor mu. Belki o sizin de onu sevdiğinizi falan sanıyordur.
Neden evlendin o zmnTamam herkesten özır dilerim ama napayım sevemiyorum işte bende isterim sevdiğim bir kocayla beraber olmayı ama olmuyor neden kocani kapacaklar seni evin kapisina koyacak kocan seni aldatir falan diyorsuniz kocam bana 3 haftadir dokunmuyor gülmüyor eli boş geliyor ismimle hitap ediyor ben duş alırken içeri dalıp beni rahatsiz etmiyor bendr kadinin sizin gibi ne yapaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?