- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.591
- 498
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Hoş geldin sünepe diyip boynuna atlaAksam baridmak icin ne demeliyim lütfen artik bana satasacginiza yarimci olsaniz
Aksam baridmak icin ne demeliyim lütfen artik bana satasacginiza yarimci olsaniz
Tamam bugün özür dilocem ama insallah barisirizkiz seni allah napmasin
git saril kocana ozur dile allasen
Evlendikten sonra çekti mi eşiniz?27 yasindayiz esim 20 yasknda gibi gosteriyor yanimda kardesim gibk boyu benimle ayni topuklu bile giyemiyotum onun yuzunden
Kendin söyledin ya,makyaj yapıp gecelik giysem aklını oynatır diye uygulayın işte.Aksam baridmak icin ne demeliyim lütfen artik bana satasacginiza yarimci olsaniz
S.. beni !
Kısa ve net
27 yasindayiz esim 20 yasknda gibi gosteriyor yanimda kardesim gibk boyu benimle ayni topuklu bile giyemiyotum onun yuzunden
Yok bunda bu ego varken tersini söyler
... seni
Diye
valla insallah diyemiyorum. adamin onu sevmeyen biriyle olmasini istemem, umarim kacip kurtulur. Aha bu da son mesajimdiTamam bugün özür dilocem ama insallah barisiriz
İnsani korkutmaktan baska bisey yapmiyosun yardimci olsan daha iyi olur
Sen benden daha iyilerine layıksın.Aksam baridmak icin ne demeliyim lütfen artik bana satasacginiza yarimci olsaniz
O zamanda hayat kadinindan farkim kalmazKendin söyledin ya,makyaj yapıp gecelik giysem aklını oynatır diye uygulayın işte.
Ahahahahahahahaha ahahahahahahaaaaKendin söyledin ya,makyaj yapıp gecelik giysem aklını oynatır diye uygulayın işte.
Aileme aciklayamiyorim arkadaslarima aciklayamiyorum ne yapayim kime anlatayim derdkmi kocam burazdan gelcdk ve gene suratima bakmicak yaddim etseniz olcekmisiniz
O zamanda hayat kadinindan farkim kalmaz
Tamam geldimi ozurdilocem kizmayin artik yeterKorktun mubence de korkmalısın bak demedi deme bu gidişle adam senden bin kat güzelini "görgülüsünu" bi de parası için evlenmeyenini bulur bak bakalım gözü seni görüyor mu
Kırmızı gecelik giy veya leoparli tayt giyip yerleri gırgırla barişirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?