- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Kocanin arkasindan sünepe mi diyorsun? Yazik adama cok üzüldümMerhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
Dert sizin olmayinca doğal tabi eğlenin istediginiz kadar kocanizda sizden soğursa görürüm siziYalniz iyi eglendik.. kabul edin iyi eglendik
Kocandır, yazık adama , acıdım kocana , boşanın vb söylemlerden ne anladınız ??Hiç öyle diyen gördünüz mü şimdi bu konuda
Adama sünepe görgüsüz diyor. Maddi durumu iyi olduğu için evlendim diyor. Adamın cinsel rutininden öte bunlara yazıldı bu cümleler.Kocandır, yazık adama , acıdım kocana , boşanın vb söylemlerden ne anladınız ??
Adamdan süzme salak gibi bahsediyorsunuz yahu halaTamam daha fqzla seyler yazmayin lütfen kocam gelince konuşurum sabahlatirim bugun onu sonra hersey duzelir yarin yazarim sonuclari
+1Adama uzuldum. Umarim sizi terk eder ve iyi biriyle evlenir. Dımdızlak kalırsınız ortada..
İlk sayfadan sonrasını okumadım.bu aralar çöm yanlış anlıyorum :) Öyle diyorsa ozaman bende acıdım adamaAdama sünepe görgüsüz diyor. Maddi durumu iyi olduğu için evlendim diyor. Adamın cinsel rutininden öte bunlara yazıldı bu cümleler.
Aynen yaptığı acımasızlık, egoistlik başka bir şey değil...Adamdan süzme salak gibi bahsediyorsunuz yahu hala
1.73 boyundaki sakalsiz yasindan ufak gosteren adami kimse istemez
Yakında anlar nasıl bir kadınla beraber olduğunu.. anlamaya başlamış zaten. Sonra neden beni kocam aldattı falan
Adama sevgginiz olmadigi gibi zerre sayginiz yok sizi sevmesini kullanip ilgi odagi olmussunuz yanliz erkekler cabuk sogur ve sizden yakin zamanda sikilir adamin parasi var emin olun siz nasil parasi icin evlenmisseniz parasi icin biri takilir yakinda pesine ve adam mutsuz sevgisiz boslukta oldugu icin kayar ellerinizden ondan sonrada arkasina bakakalirsiniz haberiniz olsunMerhaba hanımlar kocam yaklasik 3 haftadir bana soğuk davranıyor kobu aileme yada arkadaslarima acamiyorum biraz özel olduğu içikendisini açıkca çok severek evlenmedim maddi durumu iyiydi ve lise döneminden beri beni seviyordu birazda ailemin gazıyla evlendim. Çok şükür sevgi yönünden bi sıkıntım yok eve elo boş gelmez maddi durumumuzda çok iyi ancak 3 hafta önce kendisi ile cinsel sorunlardan tartıştım. Kendisi ile 10 15 günde 1 2 kere beraber oluyoruz en fazla (ona kalsa hergün yapacak görgüsüz ) en son tartıştığımız gece çok ısrarcı oldu bende yapmak istemiyordum en sonunda yapmak istemiyorum anlamanmı kıt diye bağirdim ondan sonra televizyon izlemeye gitti beyfendi o günden beri bana soğuk davranıyor akli sira tavir yapiyor galiba eve eli boş gelmeyen adam 3 haftadir bisey almiyor normalde ismimle hitap etmeyen aşkım birtanem diyen adam ismimle hitap ediyor ve bana 1 kere bile dokunmadi bugün artik eve gelince bu konuyu acmayi planliyorum kendisine anneme bisey diyemedim kizar diye sünepe damadini cok seviyor kendisi ne yapmaliyim sizce evimde soğukluk olmasini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?