Galiba kocamın kalbini kırdım bana soğuk davranıyor

Kocanin arkasindan sünepe mi diyorsun? Yazik adama cok üzüldüm

Siz ne biçim bir insansınız ya?
İnsan eşine görgüsüz, sünepe der mi?
Sabahlatırım onu ne demek oyuncak mı o?
Adam sizi seviyor size dokunmak istiyor sevişmek sevmenin en güzel halidir. Ama siz zerre sevmiyosunız bu adamı ve hak etmiyosunuz. Neyse ki dürüstçe parası için evlendiğinizi yazmışsınız. Bence derdiniz paraysa çekişmeli boşanın, nafaka koparın hem de sürekli sevmediğiniz biriyle aynı yatağa girmezsiniz!

Yok artik ne bicim ifadeler sunepe falan adama uzuldum. Böyle kelimeler söyleyen kadından da ne beklenir bilemedim... Keşke evlenmeseydin de adam çok mutlu olacağı biriyle olsaydı..

Cinsel iliski istememenizin sebebi karsinizdaki kisi ile degil sizle ilgili. Yani asik bile olsaniz bir kac ay sonra yine 10-15 gunde 1 den fazla cinsel birliktelik istemeyeceksiniz. Cekingen bir yapinizin oldugunu tahmin ediyorum, bu biraz da cinsel iliskiyi pis, kotu bir sey olarak bilincaltiniza yerlestirmenizle alakali. Bu konu ile ilgili psikologa gidebilirsiniz, esinize de bu konuda problemleriniz oldugunu, problemin ondan kaynaklanmadigini, ama iliskinizi daha romantik hale getirmenin belki faydasi olabilecegini soyleyin. Cinsel anlamda size itici gelen bir yani varsa ve duzeltilebiliyorsa da bunu uygun bir dille kendisine iletin. Bu arada size tavsiyem kendinize guveninizi artirmaniz. Guven derken cinsel anlamda kendinizi cekici bulmaniz lazim. Mesela nasil isve, cilve yapilir ogrenin; guzel ic camasirlari giyinin, aynadaki goruntunuzu begendiginizden emin olun. Temizlik takintiniz varsa da bunun icin de psikologa gitmeniz faydali olacaktir.

Adam amacına ulaşmış ama ilgi göstermeyince tutuşmuşsunuz Yazık sırf para için evlenin sonra arkasından 'sünepe' yakıştırması yapın.. inşallah bir gün kaybedip pişmanlıktan kıvranmazsınız Allah esirgesin..

Kimi bilemiyor kimi bulamiyor sozu bu konuya tam da oturur.Kardes sizin yerinizde olmak isteyen o kadar cok kadin var ki kocasi deger versin sevsin.Sizin maddi sıkıntinizda da yok ne istiyorsunuz.Adami soguk davranmaya itmissiniz simdi ne yapmaliyim diye bize soruyorsun.Insan hic kocasina sunepe gorgusuz der mi?Bu ne bicim bi usluptur.Sevmiyosan istemiyorsan bosa gitsin.Bu kadar basit.

Peki bu sünepe görgüsüz adamı alırken banka cüzdanı yerine adamin kendisine bakmak aklına gelmedi mi ?

Oh ne güzel baksın beslesin ses çıkarma , adamın hakkı olanı verme :) ben olsam seni bi güzel boşarım. Adam karısıyla sevismek istiyor diye kro oluyor bir de ...yuhh !

Adama sevgginiz olmadigi gibi zerre sayginiz yok sizi sevmesini kullanip ilgi odagi olmussunuz yanliz erkekler cabuk sogur ve sizden yakin zamanda sikilir adamin parasi var emin olun siz nasil parasi icin evlenmisseniz parasi icin biri takilir yakinda pesine ve adam mutsuz sevgisiz boslukta oldugu icin kayar ellerinizden ondan sonrada arkasina bakakalirsiniz haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…