- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
1.73 boyundaki sakalsiz yasindan ufak gosteren adami kimse istemez
Sen o 1.73 boyunda sakalsiz yaşından ufak gösteren yağız delüğanli misin yoksamaaaa1.73 boyundaki sakalsiz yasindan ufak gosteren adami kimse istemez
27 yasindayiz esim 20 yasknda gibi gosteriyor yanimda kardesim gibk boyu benimle ayni topuklu bile giyemiyotum onun yuzundenLa havle vela kuvet.
Esin ve sen kac yasindasiniz?
kiz seni allah napmasin1.73 boyundaki sakalsiz yasindan ufak gosteren adami kimse istemez
Para için evlendim dedi ya. Yüzüne bakmamıştır o.Eeee sen istemişsin ama?
E siz gayet sevmeyerek evlenmişsiniz demek ki oluyor!!Seven erkek aldatmaz. Sevmeze evlenmezdi oan bakilirsa demi ???
Demekki kisilihi iyi size cinsellik icin yanasmiyorBi insanı dış görünusü icin aliyorsa zaten almasin.önemli olan huydur.bi insanla evliyk3n onun huyuyla ömür gecirisin nasil goründügünu düsünüp düsünüp hayal kurarak degil.
Esinden böyle beğenmez bi tavirla bahsetmen hiç hos değil.
Benim esimdr benden kisa.kendisine göre yakisikli biri degil ama o benim gözümde pırlanta.Rabbim onu korusun.
27 yasindayiz esim 20 yasknda gibi gosteriyor yanimda kardesim gibk boyu benimle ayni topuklu bile giyemiyotum onun yuzunden
KocayaNereye el salliyoruz
Demekki kisilihi iyi size cinsellik icin yanasmiyor
27 yasindayiz esim 20 yasknda gibi gosteriyor yanimda kardesim gibk boyu benimle ayni topuklu bile giyemiyotum onun yuzunden
S.. beni !Aksam baridmak icin ne demeliyim lütfen artik bana satasacginiza yarimci olsaniz
İnsani korkutmaktan baska bisey yapmiyosun yardimci olsan daha iyi olurİnşallah fakedir. Kendine çok güvenme ne dağlara ne karlar yağar yarın öbür gün kocan bulur bi hatun basar sana tekmeyi demedi deme adamla parası için evlenmisssin bu arada asıl görgüsüz sen oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?