- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi anastasya2010
sorununu inatla anlatmamışsın
Mune

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanirim birtek yasayan anliyor. okur okumaz anladim cocuk muhabbetini... ne diyebilirim ki... tedavi dr vs vs vs... en onemlisi ol demesi... ol denilenlerden olursun umarim...ben ölüyorum yüreğim kalbim ruhum yavaş yavaş ölüyor...neden hayat böyle acımasız senin sahip olmak için yırtındığına bir başkası canı istediğinde sahip oluyor...çok çok yoruldum artık ölümün gelmesini bekleyebilirmiyimki çok zor..
ben hiçbir zaman kendime iyiyim veya kötüyüm demedim etrafım eleştirir beni..rabbim kime neyi layık görürse onu verir herkesi birşeyle sınar kimini evlat kimini anne baba kimini mal mülk vs vs tabiki ALLAH tan gelen herşeye razıyız ama bazen patlama noktalarımız olabiliyor neticede bizde bir kuluz..ben hiçbir zaman onu ben hakettim o benim demedim bu kibirdir lakin bende senin kulunum yarap yoksa bana layık görmüyormusun derim buda sitemdir rabbim bizleri affetsin..ben sana saygı gösteriyorum lütfen sende bana saygı göster neden yazamadığımla ilgili aşagıya açıklama yaptım bir derdiniz varsa yazarsınız yazmışsınız evet benim bir derdim var sen hiç bir zaman anlamıyacaksın..inşALLAH rabbim bu derdimi anlayacağın dertler vermesin sizede kimseyede..ve size şu hususta hak veriyorum herşey sizin gördüğünüzden ve sandığınızdan ibaret değildir..hayırlı geceler"Herkes kotu, bir tek ben iyi."
"Herkes istedigine sip diye sans eseri kavusuyor, ama esas hak eden bendeniz kavusamiyorum"
"Ben hep iyi niyetimden kaybediyorum" vs vs vs minvalinde bir konu daha.
Bunlari yiyen cok insan var mi bilmiyorum da, bana cok samimiyetsiz geliyor bu minvalde konular. Bir derdiniz varsa yazarsiniz yani. Her sey sizin gordugunuzden, sandiginizdan ibaret degil.
Saglik ocagina kan verdigine gore bugun belli olacak sonucun. Guzel haberlerini okuruz insallah inan cok istiyorum bunu. Kv,elti... Hepsini zaten Allah a havale etmisin bosver sikma canini onlara ki boyle demek bize disardan kolay ama canini sıkıncada olan sana oluyo, Allah im gonlundekini versin insyazdın kaçtın olmasın ağlamaktan yazamadım ekrana bile bakamıyordum biraz sakinleşmem gerekiyordu... şimdi biraz daha sakinim ve iyiyim ağlamaktan çatlayan başımı saymasak sorun bir erkek değil tabiki evliyim haklısınız o lanet olası teröristler bu canım ülkeyi kana buluyor hayatları karartıyor bizim derdimiz orda kolu bacağı ve en mühimi canı giden insanların yanında hiç birşey..evet derdim evladımın olmaması şimdi burda neler yaşayıp neler çektiğimi anlatmaya bir başlarsam sonu gelmez 6 senelik bir evlilik olmasına bakmayın ben 60 sene yaşadım..6 senedir hiç vazgeçmeden rabbime yalvardım evlat için 3 kere nasip etti bana doğurmayı nasip etmedi eşimin aileside bu 'eksiği' sürekli olarak söylerlerdi ben üç yıllık evliyken kaynım evlendi eltim gelir gelmez hamile kaldı hatta daha bir ayı olmadan kusmaya başladı tabi kaynanamın yüzündeki gurur ifadesi anlatılamaz tövbe haşa sanki kendi lutfetti o çocuğu gurur dememde şundan sebebli benim eltim kayınvalidemin yeğeni bende kayınpederimin yeğeniyim kayınvalidemde kayınpederimin akrabalarını sevmez ondan dedim onu..eltimin hamilelik süreci benim için işkence gibiydi zira eltim eşi ben eşim kayın valide kayınpeder iki kayın birde görümce aynı evde yaşıyorduk kaynanam yeğenine kıyamazdı o hamile o yapmasın sen yaplar o hamile o gitmesin sen gitler beni yıprattı sürekli olarak benim yanımda eltimin karnına dokunup bebeğe hasret kaldık hadi gel artık demeler...eltim doğum yaptı bir süre sonra biz evimizi ayırdık her oraya gittiğimde eltim benim yanımda kızına 'kızım sana kardeş getirimmi zaten rüyamda gördüm bir oğlum oluyor 'falan diyordu sürekli o korku vardı içimde acaba hamilemi ya hamileyse beni herkes anlarmı bilmiyorum ama çok acı çektim dün akşam eşim kayınvalidemlere gitmiş eltimde orda ben hastayım beni acile götürün demiş görümcemde eşime gel beraber götürelim demiş eşim demiş neyin va oda demiş ban sağlık ocağında test yaptım hamileyim şimdide sancım var demiş görümcem düşük korkusuyla koşa koşa acil tabi...akşm olmuş 10:30 eşim yok diyorum nerdesin bana diyoki zeynep hamile düşük yapmasın diye onu acile getirdik şimdi kapat işim var. bende çok kötüoldum baya ağladım size anlatmak dertleşmek istedimm annem hasta benim ona ağlayamam ağladığımı anlasa kahrolur zaten ağlamaktan burayada dönemedim..inanın öyle boş bir alanda bağıra bağıra ağlamak istiyordumki ahh.. bide biliyormusunuz benim reglim 12 gündür geçiyordu ben çok korktum test yapmaya tam kendimi ikna ettim bugün sağlık ocağına gittim kan verdim akşamına eltimin hamile haberi geldi ya eltimde öyle iyi niyetli biri değil herzamn en zayıf yerimden yaralar beni..sonuç komik gelecek acilde doktora ben hamileyim çok sancım var galiba düşük yapıyorum demiş..doktorda bir test yapalım demiş sonra ultrasona alırız demiş sonuçlar çıkınca doktor ultrasona gerek yok hamile eğilsin demiş tabi bana bunları eşim anlattı size yemin ederim eşim bena eltin hamile galiba düşük yapıyor dediğinde ben kendime sakın bu duruma sevinme onun için dua at ALLAH korusun inşALLAH düşük yapmaz ben ona beddua edemem onun acısına sevinemem deyip durdum ama yaptığı şey hem komik hem gereksiz hamile değilsin sırf ilgi çekmek uğruna herkesi ayağa kaldırdı düşünün doktor bir iğne bile yapmamış...bilmiyorum herşeyin hayırlıısı olsun belkide o hamile benimdir ne olur bana dua edin
Çok üzüldüm gerçekten, inşallah hamilesindir canım,ne insanlar var dicem ama benimkiler seninkinin bi değişik modeli, eltimle bizde aynı evdeyiz kaynana kayinbaba vesaire...2 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim biz tabi eşimle hastaneden ne sevinçle eve geldik sanki yıllar gecmiste biz bu haberi bekliyormusuz gibi, hic unutmam yine böyle bi ramaZan ayı. Geldik kaynanam gorumcrm oturuyor,hamileyim dedim kaynanamin ilk lafı ne aceleniz vardı,gorumcem bi bu eksikti dedi diğer iksii yetmezmiş gibi(eltimin iki çocuğu)..büyük gorumcem ağlama krizinde..yazdın kaçtın olmasın ağlamaktan yazamadım ekrana bile bakamıyordum biraz sakinleşmem gerekiyordu... şimdi biraz daha sakinim ve iyiyim ağlamaktan çatlayan başımı saymasak sorun bir erkek değil tabiki evliyim haklısınız o lanet olası teröristler bu canım ülkeyi kana buluyor hayatları karartıyor bizim derdimiz orda kolu bacağı ve en mühimi canı giden insanların yanında hiç birşey..evet derdim evladımın olmaması şimdi burda neler yaşayıp neler çektiğimi anlatmaya bir başlarsam sonu gelmez 6 senelik bir evlilik olmasına bakmayın ben 60 sene yaşadım..6 senedir hiç vazgeçmeden rabbime yalvardım evlat için 3 kere nasip etti bana doğurmayı nasip etmedi eşimin aileside bu 'eksiği' sürekli olarak söylerlerdi ben üç yıllık evliyken kaynım evlendi eltim gelir gelmez hamile kaldı hatta daha bir ayı olmadan kusmaya başladı tabi kaynanamın yüzündeki gurur ifadesi anlatılamaz tövbe haşa sanki kendi lutfetti o çocuğu gurur dememde şundan sebebli benim eltim kayınvalidemin yeğeni bende kayınpederimin yeğeniyim kayınvalidemde kayınpederimin akrabalarını sevmez ondan dedim onu..eltimin hamilelik süreci benim için işkence gibiydi zira eltim eşi ben eşim kayın valide kayınpeder iki kayın birde görümce aynı evde yaşıyorduk kaynanam yeğenine kıyamazdı o hamile o yapmasın sen yaplar o hamile o gitmesin sen gitler beni yıprattı sürekli olarak benim yanımda eltimin karnına dokunup bebeğe hasret kaldık hadi gel artık demeler...eltim doğum yaptı bir süre sonra biz evimizi ayırdık her oraya gittiğimde eltim benim yanımda kızına 'kızım sana kardeş getirimmi zaten rüyamda gördüm bir oğlum oluyor 'falan diyordu sürekli o korku vardı içimde acaba hamilemi ya hamileyse beni herkes anlarmı bilmiyorum ama çok acı çektim dün akşam eşim kayınvalidemlere gitmiş eltimde orda ben hastayım beni acile götürün demiş görümcemde eşime gel beraber götürelim demiş eşim demiş neyin va oda demiş ban sağlık ocağında test yaptım hamileyim şimdide sancım var demiş görümcem düşük korkusuyla koşa koşa acil tabi...akşm olmuş 10:30 eşim yok diyorum nerdesin bana diyoki zeynep hamile düşük yapmasın diye onu acile getirdik şimdi kapat işim var. bende çok kötüoldum baya ağladım size anlatmak dertleşmek istedimm annem hasta benim ona ağlayamam ağladığımı anlasa kahrolur zaten ağlamaktan burayada dönemedim..inanın öyle boş bir alanda bağıra bağıra ağlamak istiyordumki ahh.. bide biliyormusunuz benim reglim 12 gündür geçiyordu ben çok korktum test yapmaya tam kendimi ikna ettim bugün sağlık ocağına gittim kan verdim akşamına eltimin hamile haberi geldi ya eltimde öyle iyi niyetli biri değil herzamn en zayıf yerimden yaralar beni..sonuç komik gelecek acilde doktora ben hamileyim çok sancım var galiba düşük yapıyorum demiş..doktorda bir test yapalım demiş sonra ultrasona alırız demiş sonuçlar çıkınca doktor ultrasona gerek yok hamile eğilsin demiş tabi bana bunları eşim anlattı size yemin ederim eşim bena eltin hamile galiba düşük yapıyor dediğinde ben kendime sakın bu duruma sevinme onun için dua at ALLAH korusun inşALLAH düşük yapmaz ben ona beddua edemem onun acısına sevinemem deyip durdum ama yaptığı şey hem komik hem gereksiz hamile değilsin sırf ilgi çekmek uğruna herkesi ayağa kaldırdı düşünün doktor bir iğne bile yapmamış...bilmiyorum herşeyin hayırlıısı olsun belkide o hamile benimdir ne olur bana dua edin
ölümü düşünmek neden.yazdın kaçtın olmasın ağlamaktan yazamadım ekrana bile bakamıyordum biraz sakinleşmem gerekiyordu... şimdi biraz daha sakinim ve iyiyim ağlamaktan çatlayan başımı saymasak sorun bir erkek değil tabiki evliyim haklısınız o lanet olası teröristler bu canım ülkeyi kana buluyor hayatları karartıyor bizim derdimiz orda kolu bacağı ve en mühimi canı giden insanların yanında hiç birşey..evet derdim evladımın olmaması şimdi burda neler yaşayıp neler çektiğimi anlatmaya bir başlarsam sonu gelmez 6 senelik bir evlilik olmasına bakmayın ben 60 sene yaşadım..6 senedir hiç vazgeçmeden rabbime yalvardım evlat için 3 kere nasip etti bana doğurmayı nasip etmedi eşimin aileside bu 'eksiği' sürekli olarak söylerlerdi ben üç yıllık evliyken kaynım evlendi eltim gelir gelmez hamile kaldı hatta daha bir ayı olmadan kusmaya başladı tabi kaynanamın yüzündeki gurur ifadesi anlatılamaz tövbe haşa sanki kendi lutfetti o çocuğu gurur dememde şundan sebebli benim eltim kayınvalidemin yeğeni bende kayınpederimin yeğeniyim kayınvalidemde kayınpederimin akrabalarını sevmez ondan dedim onu..eltimin hamilelik süreci benim için işkence gibiydi zira eltim eşi ben eşim kayın valide kayınpeder iki kayın birde görümce aynı evde yaşıyorduk kaynanam yeğenine kıyamazdı o hamile o yapmasın sen yaplar o hamile o gitmesin sen gitler beni yıprattı sürekli olarak benim yanımda eltimin karnına dokunup bebeğe hasret kaldık hadi gel artık demeler...eltim doğum yaptı bir süre sonra biz evimizi ayırdık her oraya gittiğimde eltim benim yanımda kızına 'kızım sana kardeş getirimmi zaten rüyamda gördüm bir oğlum oluyor 'falan diyordu sürekli o korku vardı içimde acaba hamilemi ya hamileyse beni herkes anlarmı bilmiyorum ama çok acı çektim dün akşam eşim kayınvalidemlere gitmiş eltimde orda ben hastayım beni acile götürün demiş görümcemde eşime gel beraber götürelim demiş eşim demiş neyin va oda demiş ban sağlık ocağında test yaptım hamileyim şimdide sancım var demiş görümcem düşük korkusuyla koşa koşa acil tabi...akşm olmuş 10:30 eşim yok diyorum nerdesin bana diyoki zeynep hamile düşük yapmasın diye onu acile getirdik şimdi kapat işim var. bende çok kötüoldum baya ağladım size anlatmak dertleşmek istedimm annem hasta benim ona ağlayamam ağladığımı anlasa kahrolur zaten ağlamaktan burayada dönemedim..inanın öyle boş bir alanda bağıra bağıra ağlamak istiyordumki ahh.. bide biliyormusunuz benim reglim 12 gündür geçiyordu ben çok korktum test yapmaya tam kendimi ikna ettim bugün sağlık ocağına gittim kan verdim akşamına eltimin hamile haberi geldi ya eltimde öyle iyi niyetli biri değil herzamn en zayıf yerimden yaralar beni..sonuç komik gelecek acilde doktora ben hamileyim çok sancım var galiba düşük yapıyorum demiş..doktorda bir test yapalım demiş sonra ultrasona alırız demiş sonuçlar çıkınca doktor ultrasona gerek yok hamile eğilsin demiş tabi bana bunları eşim anlattı size yemin ederim eşim bena eltin hamile galiba düşük yapıyor dediğinde ben kendime sakın bu duruma sevinme onun için dua at ALLAH korusun inşALLAH düşük yapmaz ben ona beddua edemem onun acısına sevinemem deyip durdum ama yaptığı şey hem komik hem gereksiz hamile değilsin sırf ilgi çekmek uğruna herkesi ayağa kaldırdı düşünün doktor bir iğne bile yapmamış...bilmiyorum herşeyin hayırlıısı olsun belkide o hamile benimdir ne olur bana dua edin