Galiba özlüyorum :(

haklısın granada gerçekten sevseydi elinde tutardı beni.. onunla aynı şehirde değiliz ama yakın bi şehirde o şimdi 100 km var aramızda ama hep etrafıda işde.. nişanlıyken çoook uzak şehirdeydi görevi.. şimdi sadece 100 km.. ben hayatıma başkasını girdirmem felan diyodum ama hani bahsetmiştim sürekli etrafımda dolaşan bi çocuk var diye o çocuğu tamamen uzaklaştırdım ama anladım ki başkası neden olmasınn, çünkü herkeez mutluluğu hak ediyor... ve ilgisi hoşuma gitti.. dönüşüm imkansız ona zaten çünkü en başta karşımda ailem var.. güzell allahım hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

şu hayatta unutulmayacak hiçbişey yok sadece zaman ve sabır gerekli..
bide unutmayı istemekyerimseniben.......gerisi zaten gelirrra.s

hepimize sabır diliyorum kızlar:Saruboceq:

zaman ve sabır.. neredeyse 9 ay olacak ocak 1 de ben hala aceba şöyle olsaydı ayrılazmıydık aceba şunuda söylesseydim... birgün bunları yaşayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.. özellikle geçen yıl bu zamanlar... çeyiz derdindeydim.. şurda şu daha güzeliş onu alayım derdindeeydim. allahım sen nelere kadirsin... mutfak eşyalarım.. yatak odası için gelinin hazırlayağı şeyler.. halılarım.. hiç eksik yokdu hepsi hazırdı.. hepsinde ayrı bir sevinç..ayrı bir hayal vardı.. ama kısmet olmadı işte.. ben bunların heepsini atmayı düşünüyorum ama annem kızıyor sanki onunla kullandıınmı diye.. kaydirigubbakcemilebu seferde annemin üzülmesine dayanamıyorum.. bilmiyorum hayat nasıl geçecek böyle..güzel allahım yardımcımız olsun been ve benim gibilerinn mafoldumben

yaa duygu40 gercekten cok üzüldüm :(( nişanlıyken ayrılmak cok daha zor oluyor.
bende ayrıldım sewgilimden.askerlini bekledm ettim neler yaptım onun için,ewli gibiydik.ama ailesiyle aram bozuldu we benı ıstemedıler.bu da bı yere kdr direndi sora gitti basksıla ccıkmaya basladı yüzük bile almış kıza ki ben ondan ne kdr ıstedım bana alsın die.almadı..ona almış.her gece aglıorum beddua edıorum,Allahım o mutlulugu haketmıo nolur sürünsün,al sewgisini içimden dıorum.çok zor gerçekten.geec onla yatıp sabah onla kalkıorum.bide başkasıla oldunu bilmek cok daha fazla acı werıo mafoldumben
bnde alırdım zewkime göre çeyizlik bişiler,o da bana alıodu hedıyeler.ewimize koyarız dıodum.şimdi hepsini aldım sakladım bi kenarda duruo gözümden uzakta.ben bu kdr acı çekiosam seni düşünemıorum canım.bol bol dua.elden gelen baska bısı yok:((

bende seninle aynı durumda sayılırım cnm.resmi değil ama aramızda sözlüydük ve ailelerde tanışıyordu..buraya çok yazdım bu konu hakkında.yazmayada devam ediyorum çünkü onun için ağlama krizlerim bugün devam etti..ayrılalı 1 ay oldu ama son zamanlarda kendimi biraz iyi hissediyordum ve çevremdeki insanlar benim için sevinmeye başlamışken,tekrar herşey yeniden başladı bende.tüm acılarım tüm sevgim içimde yeniden yeşerdi..zaten hiç ölmüyorki,bir süre uyuyor belkide bu duygular sonra tekrar canını yakmaya devam ediyor..rüyalarımda görüyorum..ondan nefret ediyorum ama bir o kadarda onu özlüyorum..hemde özlemim o kadar büyükki.ne zman bitecek,ne zaman kurtulacağım bu içimi yakan yangından diyorum ama olmuyor işte..bu duyguyu ancak yaşayan anlar ve özlemenin ne demek olduğunu o kadar iyi anlıyorumkii

kızlar üzdünüz beni ya ne diyceğimi bilemedim ...
öncelikle şunu söyliyim bizler inançlı insanlarız ve maşallah hepinizde savaşıyosunuz RABBıM yardım edicek Ona sığının nolursa olsun isyan etmeyin .ve düşünün onlar sizi haketmediler ayrılma sebeplerinizi bilmiyorum ama hayırlısı buymuş demkki nişanlıyken onları yapan evlendikkten sonra ne yapmazdı RABBıM herşeyi görüyo şüphesiz sizler güçlü inançlı insanlarsınız birbirimizi çok tanımıyoruz ama herbirinizi dinlemeye hazırım RABBıM yar ve yardımcınız olsun .o güzel yürekleriniz öyle güzel yüreklerle buluşucakki ALLAH ın izniyle herşey geride kalıcak ve çokkkk mutlu olucaksınız yuvanız eşiniz çocuklarınız olucak en önemlisi sizi hakeden nsanlarla olucaksınız bırakın gitsinler onlarda hakettiklerini bulurlar kimsenin yaptığı yanına kalmaz.başaramam diye birşey yok psıkonun paylastıgını uzmanın dedıklerıne tamamen katılıyorum mümkün olduğunca uygulayın ve nolur unutmayın çevrenizde sizi çok seven insanlar var en başta aileniz sonra akadaşlaınız ve bizler varız hiçbirşeyden vazgeçmek yok onlarla tutunucaksınız yeniden bizlerle herşeyin sonu deği çok zordur tahmin ederim ama imkansız değil kızlar zaman ve dua ...tek çözüm bulunmaz hint kumaşları değiller ya onlar yansınlar sizleri kaybettikleri için seviyorum hepinizi dualrım sizlerle ...

kızlar üzdünüz beni ya ne diyceğimi bilemedim ...
öncelikle şunu söyliyim bizler inançlı insanlarız ve maşallah hepinizde savaşıyosunuz RABBİM yardım edicek Ona sığının nolursa olsun isyan etmeyin .ve düşünün onlar sizi haketmediler ayrılma sebeplerinizi bilmiyorum ama hayırlısı buymuş demkki nişanlıyken onları yapan evlendikkten sonra ne yapmazdı RABBİM herşeyi görüyo şüphesiz sizler güçlü inançlı insanlarsınız birbirimizi çok tanımıyoruz ama herbirinizi dinlemeye hazırım RABBİM yar ve yardımcınız olsun .o güzel yürekleriniz öyle güzel yüreklerle buluşucakki ALLAH ın izniyle herşey geride kalıcak ve çokkkk mutlu olucaksınız yuvanız eşiniz çocuklarınız olucak en önemlisi sizi hakeden nsanlarla olucaksınız bırakın gitsinler onlarda hakettiklerini bulurlar kimsenin yaptığı yanına kalmaz.başaramam diye birşey yok psıkonun paylastıgını uzmanın dedıklerıne tamamen katılıyorum mümkün olduğunca uygulayın ve nolur unutmayın çevrenizde sizi çok seven insanlar var en başta aileniz sonra akadaşlaınız ve bizler varız hiçbirşeyden vazgeçmek yok onlarla tutunucaksınız yeniden bizlerle herşeyin sonu deği çok zordur tahmin ederim ama imkansız değil kızlar zaman ve dua ...tek çözüm bulunmaz hint kumaşları değiller ya onlar yansınlar sizleri kaybettikleri için seviyorum hepinizi dualrım sizlerle ...

ne guzel yazmışsın arkadaşım yüreğine sağlık....

( sözlümden ayrılalı 45gün oldu..acım çok taaze)

bende bi aşk mağduresi olarak dediklerine aynen inanmak istiyorum..a.s

ama bu süreç yani evliliğe bi adım kala herşeyden vazgeçen bi erkek varsa insanın karşısında tüm dünyası altüst oluyor yani ne bekliyor insan ne buluyor...
hayatımın aşkı kocam olacak kişi diyorsun ve o sana 1 günde el adamı olup çıkıyor..
yürek acısı çok zor sadece çeken bilir ama bize düşen de sabır edip Allaha sığınmak ve senin dediğin gibi olumlu düşünmeye çalışmak..

ve kendimizi avutmak.....
ben hiçbi acının sonsuz olduğunu düşünmüyorum:1no2: elbette geçicek atlatıcaz kimimiz daha kısa ve kolay kimimiz ise daha zor ve sancılı yaşıcaz bu süreci....:çok üzgünüm:

Ve tek kurtuluşumuz rabbimiz ailemiz ve sevdiklerimiz olucak..:Saruboceq:

asgd arkadaşım çok teşekkürler...:1rolleyes::1hug:desteğin için.....

benım uzun bi süre oldu ayrılalı ama acım hala ilk gunku gibi.hatta şu an ağlıorum.
nası bana bunları yaptı die.başkasıla nası çıkabilio nası yüzük alabilio.
Allahım ne zaman onun süründünü görüncem,o mutluluğu haketmıo.onun gibi aşağılık birinin hiç bi işinin rasgitmemesi gerekıo.kendimi atmak istıorum,benim acım hiç azalmıo hiç hemde

ne guzel yazmışsın arkadaşım yüreğine sağlık....

( sözlümden ayrılalı 45gün oldu..acım çok taaze)

bende bi aşk mağduresi olarak dediklerine aynen inanmak istiyorum..a.s

ama bu süreç yani evliliğe bi adım kala herşeyden vazgeçen bi erkek varsa insanın karşısında tüm dünyası altüst oluyor yani ne bekliyor insan ne buluyor...
hayatımın aşkı kocam olacak kişi diyorsun ve o sana 1 günde el adamı olup çıkıyor..
yürek acısı çok zor sadece çeken bilir ama bize düşen de sabır edip Allaha sığınmak ve senin dediğin gibi olumlu düşünmeye çalışmak..

ve kendimizi avutmak.....
ben hiçbi acının sonsuz olduğunu düşünmüyorum:1no2: elbette geçicek atlatıcaz kimimiz daha kısa ve kolay kimimiz ise daha zor ve sancılı yaşıcaz bu süreci....:çok üzgünüm:

Ve tek kurtuluşumuz rabbimiz ailemiz ve sevdiklerimiz olucak..:Saruboceq:

asgd arkadaşım çok teşekkürler...:1rolleyes::1hug:desteğin için.....

canım benim rica ederim ne demek ne yaptımki keşke elimden birşeyler gelsede fazlasıyla yapabilsem sizler için.ben ayrılmadım ama ayrılmış kadar acı çektim zamanında bu yüzden birebir anlayamasamda azda olsa anlayabiliyorum sizleri ..çok zor gerçekten biliyorum ama yapamam derseniz gerçekten yapamazsınız..ben gerçekten inanıyyorum sizde inanın nolur geçicek bu günler ileride değmezmiş onca zamanımı boşa harcamışım diyceksiniz sizi hakeden insanlarla olucaksınız herşey kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bir atasözümüz vardır bilmiyorum bilirmisiniz ama ne kadar doğru bir söz kimse ne yaşayacapını bilmiyo hakkınızda hayırlısı buymuş sizin için onlar hayırlı değillermiş kızlar nolur bir düşünün gerçekten o kadar göz yaşı o kadar ezıyet değiyomu onlara haketselerdi sizleri asla bırakmazalrdı ellerinizi değmez hiçbirisine inanınki.RABBİM yardım edicek şüphesiz siz yeterki şu hayattan ümidinizi kesmeyinn .tekrar söylüyorum onlar yansınlarr siz değill..

canım benim rica ederim ne demek ne yaptımki keşke elimden birşeyler gelsede fazlasıyla yapabilsem sizler için.ben ayrılmadım ama ayrılmış kadar acı çektim zamanında bu yüzden birebir anlayamasamda azda olsa anlayabiliyorum sizleri ..çok zor gerçekten biliyorum ama yapamam derseniz gerçekten yapamazsınız..ben gerçekten inanıyyorum sizde inanın nolur geçicek bu günler ileride değmezmiş onca zamanımı boşa harcamışım diyceksiniz sizi hakeden insanlarla olucaksınız herşey kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bir atasözümüz vardır bilmiyorum bilirmisiniz ama ne kadar doğru bir söz kimse ne yaşayacapını bilmiyo hakkınızda hayırlısı buymuş sizin için onlar hayırlı değillermiş kızlar nolur bir düşünün gerçekten o kadar göz yaşı o kadar ezıyet değiyomu onlara haketselerdi sizleri asla bırakmazalrdı ellerinizi değmez hiçbirisine inanınki.RABBİM yardım edicek şüphesiz siz yeterki şu hayattan ümidinizi kesmeyinn .tekrar söylüyorum onlar yansınlarr siz değill..

çok doğru walla onlar yansına.s ...canım bidaha bizim gibi seven kızlar bulabileceklermi..??
:umursamaz::umursamaz:inş..bulamazlar

hakkımızda hayırlısı canım...hepimiz için...istediğimiz sevgi saygı huzur ve mutluluk..
rabbim hepimizzin dileğini verir umarım...

sevgiyle kal....opuyorumnanaktan

ne benden çok seveni ne de beni bu kadar seveni bulamam.keşke nefret etseydik birbirimizden de imkansızlıklar yüzünden bitmeseydi.onu çok özlüyorum.dayanacak gücüm yok sanki tükeniyorum nefes alışverişim bile düzenli değil.allahım yardım hepimize...

ne benden çok seveni ne de beni bu kadar seveni bulamam.keşke nefret etseydik birbirimizden de imkansızlıklar yüzünden bitmeseydi.onu çok özlüyorum.dayanacak gücüm yok sanki tükeniyorum nefes alışverişim bile düzenli değil.allahım yardım hepimize...

allah yardımcın olsun canım. biliirim çok zor bi durum... hele de işin içinde imkansızlık varsa..

Back
X