kızlar üzdünüz beni ya ne diyceğimi bilemedim ...
öncelikle şunu söyliyim bizler inançlı insanlarız ve maşallah hepinizde savaşıyosunuz RABBİM yardım edicek Ona sığının nolursa olsun isyan etmeyin .ve düşünün onlar sizi haketmediler ayrılma sebeplerinizi bilmiyorum ama hayırlısı buymuş demkki nişanlıyken onları yapan evlendikkten sonra ne yapmazdı RABBİM herşeyi görüyo şüphesiz sizler güçlü inançlı insanlarsınız birbirimizi çok tanımıyoruz ama herbirinizi dinlemeye hazırım RABBİM yar ve yardımcınız olsun .o güzel yürekleriniz öyle güzel yüreklerle buluşucakki ALLAH ın izniyle herşey geride kalıcak ve çokkkk mutlu olucaksınız yuvanız eşiniz çocuklarınız olucak en önemlisi sizi hakeden nsanlarla olucaksınız bırakın gitsinler onlarda hakettiklerini bulurlar kimsenin yaptığı yanına kalmaz.başaramam diye birşey yok psıkonun paylastıgını uzmanın dedıklerıne tamamen katılıyorum mümkün olduğunca uygulayın ve nolur unutmayın çevrenizde sizi çok seven insanlar var en başta aileniz sonra akadaşlaınız ve bizler varız hiçbirşeyden vazgeçmek yok onlarla tutunucaksınız yeniden bizlerle herşeyin sonu deği çok zordur tahmin ederim ama imkansız değil kızlar zaman ve dua ...tek çözüm bulunmaz hint kumaşları değiller ya onlar yansınlar sizleri kaybettikleri için seviyorum hepinizi dualrım sizlerle ...