Galiba özlüyorum :(

ayy kızlarrrrr.aşk sevgi köşesine biri topik açmış.yazık kötü bi evlilik geçirmiş.ayrılmışlar.ama kocası yine arıomuş seviom die.nese kız içini dökmüş.ama kocası topiği bulmuş.beni affet nicki almış.bi sayfa döktürmüş:)yuhhh dedim:)neler varr yawww:)

ayy kızlarrrrr.aşk sevgi köşesine biri topik açmış.yazık kötü bi evlilik geçirmiş.ayrılmışlar.ama kocası yine arıomuş seviom die.nese kız içini dökmüş.ama kocası topiği bulmuş.beni affet nicki almış.bi sayfa döktürmüş:)yuhhh dedim:)neler varr yawww:)

canım yaa bakın neler var evlenip ayrılmak daha zor Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

kızlar ben çıkıorum.görüşürüz.umarım yarın daha umutlu bir gün olur.
rabbim dularınızı kabul etsin.sağlıcakla kalınnnn

ii geceler canım,psikocuma.s.a.s.
valla aslında bana da biraz mahkeme için yapıo gibi geldi ama ikise de çocukmuş yaa yazık içim acıdı yine de nebiliim:uhm:
inşallah hayırlısı olur onlar için de bizler için de:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

biliom canım.arada o güzel ruh hali banada uğruo:)
diomki dünya güzellll.amannn diom üzül üzül nere kadar.bitti diom.toparlandım sanıom.
sora bi bakmışım bugünkü gibiyim:9
ama böle böle iyileşioz heralde.
geçenlerde bi tv programında aşk acısı nasıl geçer die bi konu vardı:)uzmanın sölediklerini aktarıom şimdi size:)

ilk olarak ayrılık sebebini buluyoruz.ama bahaneler olmıcakmış(yok şu yok bu die)asıl sebrp neydi
sebebi buldukmu?
şunu aklınızdan çıkarın dio.sizi sevmiyorduuuuuuuuuuuuuuuu.sevseydi bırakmazdı.seven kişi nolursa olsun vazgeçmezdi unutmayın diyor.
2.olarak herşeyi yakın atın.hiçbirşey kalmasın.dielimki yakamadınız herşeyi bir kutuya doldurun bi arkadaşınıza teslim edin diyor.ama arkadaşınıza tembih edin ölsenizde vermesin size diyor.
duygusal şarkılardan aşk filmlerinden uzak durun diyor.
hertürlü iletişimi kesin diyor.arkadaşlarıyla görüşmeyin diyor.
vee en önemli kısımmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kritik bir nokta var diyor.
aradan 2,3 ay geçince iki tarafta birbirini özler dio.terkeden de özler diyor.ve geri ye doğru bir adım atar diyor.ya vicdanını rahatlatmak için ya da gerçekten sevdiği için dönermiş(bunun ayrımını biz yapcakmışız)
eğerki dio aradığında benim için bitti diyip konuşmazsanız dio yolun yarısını geçersiniz diyorr.ama yok duygularınıza yenik düşerseniz diyor(ki hemen hemen sevenler yenik düşermiş:( başa dönersiniz diyor.
bu süreçte asla başka ilişki düşünmeyin diyor.çivi çiviyi sökmez diyor.
bu süreç 6-8 ay arası değişir dio.tabi aynen uygularsak.
bilimsel bir araştırma yapılmış.aşk acısı ölüm acısıyla birmiş.hatta aşk acısı daha ağırmış.çünkü ölümde bi süre sora artık gelmicek die kabulleniyormuş insan.

canım süper tavsiyeler teşekkürler..

ben bu dediklerinin biçoğunu yaptım...yaktım ne resim ne kart ne şiir ne bi hatıra hiçbişey yok..romantik şarkı film v.s hepsine töbe ettiim.iletişim filan da yok arkdaşlarıyla da bağlantım sıfır denecek nokta da..yeni bi ilişkide çok uzakk....ben kendi adıma düşeni yaptım..yerimseniben

2/3 ay sonra arar kısmına gelince........şu an gelirse aynen bu tavsiyeyi dinler ve bitti derim..belki kızgın ve kırgın olduğum için..ama süre uzarsa bilemiyorum:1no2:

bende bi yerde okumuştum ayrıldık diye değil de '' o öldü'' diye düşünürseniz bi süre sonra acınız hafifler umudunuz tükenir ve dönmeyeceği gerçeğini kabul edersiniz diyordu..:uhm:

sanırım doğru bi yöntem denemek te fayda olur mu olmaz mı zaman göstericek..
ama gerçekten de zamanla acısı azalmasada insan kabulleniyor galibaa.s

kızlar hakkımızda hayırlısı...........:Saruboceq::Saruboceq:
allahım dualarımızı kabul etsin ve dayanamacağımız acıları yaşatmasın inş...:Saruboceq:

ya varya bu erkek milleti hep böle :mymeka:o bi yandan seni elde tutmaya çalışıyo ama emin ol bi yandan yenisini arıyodur,onunki üzüntü değil canım vicdan azabı ikisinin ayrımı çok önemli dikkat et kanma bence,seviyodu da nie bıraktı bak ne demiş uzman seven adam ne olursa olsun bırakmaaaaazzzz:olmaz::olmaz:

seven adam ne olursa olsun bırakmaz...

süper doğru bi laf.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

büyük aşklara bakın tarihteki aşık olan adamların hiçbiri kolay olanı seçmedi, hepsi zoru seçti ve destaan oldular..
bizimkiler ise kolayı seçtiler va yalan oldular......

eeee daha ne diyim..Çok üzgünüm çoook:sm_confused::sm_confused:

ben uyuyamadım yine geldimmm:)
beyaz yağmurrr süpersin canım.bozma kendini.istikrarlı gördüm seni
başarcaksın sen.pes etme.

kızlar buarada candan erçetinin yeni albümünü indirdim.napmış kadın yaaaa.dehşettt bir albümm yapmış.
şiddetle tavsiye ederim.süperr süperrr.ve bize uyan bi şarkısının sözlerini hemen ekliorum:)

Madem ki benli hayat sana kafes kadar dar,
Uzaklas ellerimden uçabildigin kadar.
Hadi git, benden sana diledigince izin,
Öyle bir uzaklas ki karda kalmasin izin.

Git!... iş işten geçmeden git, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!

Sanirlar ki sen beni biricik yar saymistin;
Oysa ki hep yedekte, hep elde var saymistin.
Hadi git, ne bir adres, ne bir hatira birak,
Zannetme ki, pismanlik, mutluluk kadar ırak!

Ne vedaya gerek var, ne de mektuba hacet,
Git de Allah askina bir selama muhtaç et!
Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan!
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan!

Kopsun nerden inceyse artik bu bağ, bu düğüm!
Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm.
Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum;
Sırf sana üzülüyor, sırf sana acıyorum!

Günahıma girmeden, katilim olmadan git!.

yine candan erçetinin bi şarkısından bi söz kızlar:
kul kurar kader gülermiş.BAZI HıKAYELERıN SONU MUTSUZ BıTERMıŞŞŞ.
bizim hikayelerimiz de mutsuz bitti.ama biz yine hayal kurmaya yazgımız değişir diye inanmaya devam edicez

ben uyuyamadım yine geldimmm:)
beyaz yağmurrr süpersin canım.bozma kendini.istikrarlı gördüm seni
başarcaksın sen.pes etme.

kızlar buarada candan erçetinin yeni albümünü indirdim.napmış kadın yaaaa.dehşettt bir albümm yapmış.
şiddetle tavsiye ederim.süperr süperrr.ve bize uyan bi şarkısının sözlerini hemen ekliorum:)

hoşgeldinnn benide uyku tutmadı.....yerimseniben

başarıcam canım inş.....inanıyorum..
son bikaç gündür iyiyim ama bakalım..
artık onun sevmediğini kabulleniyorum o yüzden de toparlıyor gibiyim..

sende geçen seferki konuşmamızda toparlamış gibiydin ama sanki
biraz kaptırmışsın yine..gerçi normal gelgitler yaşaman...
bana da oluyor ama bu kapalı yağmurlu kasvetli havalarda etkiliyor insanı...,

şu an zaten herşeyden etkilememiz normal

bu arada candan yine yakmış yıkmış okuma böyle sözleri canım dinleme
Tavsiyelere uy..
ne demiş uzmanımız duygusal şarkı film falan yok
kaçç o ordannnnnnn kaç.kaydirigubbakcemile3 dinleme.....:olmaz:

canım benim.bende gelgitler çok oluyor.bigün kızıyorum ona.bitti diyorum.
kabulleniyorum.sen gibi güçlü oluyorum.

ama bazende anılar aklıma geliyor.çöküveriyorum dibe.

ne yazıkki ben uzmanı dinledim ama uygulayamıom:)
hala umudum var:)az biraz safımda:)bakmayın siz bana işimi geciktiriom işte.

ama şuaralar unutmaya çaba harcıcak gücü bulamıom kendimde.
acımı yaşamak istiom önce.
bu şarkıları dinleyerek.fotoğraflarına bakarak.aramasını bekleyerek.
zaten bi süre sonra yaşıcak acı bırakmıcam:)
benimde yöntemim bu:)
şaka bi yana.elbet ömür boyu acı çekceğimizi düşünmüyorum.
elbet geçicek.unutmıcaz belki ama geçicek.
şuan sadece onu çok özlüyorum.bu hafta böle geçicek:)allah kerim önümüzdeki günlere:)

umudunu kaybetme tabii canımm....o sende kalan en değerli duygu..
seni çok iyi anlıyorum aslında bende gırgıra şamataya vuruyorum bu ara..
malum denge menge kalmadı..bende de sende de..:umursamaz:

ama ne yapalım ki hayat böylee.

aslında acıyı yaşamak istemek te guzel bişey mutluluğu yaşıyorsun dimi ama acıyı neden yaşamayasın...eğer istediğin buysa sadece bu hafta için...tamamdır yaşa acını

ama haftaya daha güçlü toparlamış ol tamam mı bize böyle yakışır
güçlüyüz haklıyız inşallah kazanacağızyerimsenibenyerimseniben

of ya gelgitlerden kurtulmak istiyorummmmm. yoruldum ya
dün karşıma çıktı bugün yine canım hiçbir şey yapmak
istemiyorrr. neden ya neden şimdi evli olacaktık
aylarca bekledim onu bunun içinmiydi
neden aklım almıyo neden tutmadı beni..
bunaldım yaaaaa

ah be guzelim.. Herseyi mahfeden o gelgitler zaten.. Hani diolar ya onu dusunmemeye calis iste kendini islerle mesgul et fln diye, aslinda bana bakarsan ayriliktan sonra Cekeceksin tum acini fotograflarina bakacaksin hickira hickira aglayacaksin, yine hayaller kuracaksin yeri gelecek kizacaksin... Ve gunden gune azalacak bunlar.. Onu unutayim diye duygularini bastirmayacaksin, yasayacaksin acini sonuna kdr, akitacaksin icindeki kani ki boyle gelgitler yasanmasin sonradan...

ah be guzelim.. Herseyi mahfeden o gelgitler zaten.. Hani diolar ya onu dusunmemeye calis iste kendini islerle mesgul et fln diye, aslinda bana bakarsan ayriliktan sonra Cekeceksin tum acini fotograflarina bakacaksin hickira hickira aglayacaksin, yine hayaller kuracaksin yeri gelecek kizacaksin... Ve gunden gune azalacak bunlar.. Onu unutayim diye duygularini bastirmayacaksin, yasayacaksin acini sonuna kdr, akitacaksin icindeki kani ki boyle gelgitler yasanmasin sonradan...

haklısın galiba ben bugüne kadar unutmak yerine bastırdım... bastırdığım için hep açığa çıkıyo duygularım.. ama unutmakda elde değil

ne yapalım birkez kaçtı bu aşk vapuru..
bize olanlar yaşananlar unutulmaz...

canım benim birşey kafama öyle dank etti ki 180derece döndüm inan,psiko yazmıştı ya uzmanın dediğini gerçekten seven asla ne olursa olsun bırakmazdı diye iki gündür düşünüyorum da ne kadar doğru na kadar haklıymış diye,ve şu anda o kadar üzüldüğüm gerçeği göremeyecek kadar kör ve aptal olduğum için kendime kızar oldum ne salakmışım dememe ramak kaldı yaniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
insanın gözü kör oluyo aşık olunca adamın vicdan azabını aşk zannettim sızlanmalarına inandım çok şükür aklım başıma geldia.sa.s
şimdi bugün karşıma mantıklı biri çıksa hayır demem artık,ama senin bi dezavantajın var ona hala yakın olman arada görüyo olman çok kötü ve hala bitirmemişsin kafanda anladığım kadarıyla ama şunu bil canım giden gidiyo geri gelir diye asla bekleme gelsede eskisi gibi olmaz hiçbirşey bunu da bil canım kendine de haksızlık etme daha 21 yaşındasın genceciksin kalbini kapatma karşına ''işte bu'' diyeceğin adam mutlaka çıkacak inan bunaa.sa.s

Back
X