Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlarrrrr.aşk sevgi köşesine biri topik açmış.yazık kötü bi evlilik geçirmiş.ayrılmışlar.ama kocası yine arıomuş seviom die.nese kız içini dökmüş.ama kocası topiği bulmuş.beni affet nicki almış.bi sayfa döktürmüş:)yuhhh dedim:)neler varr yawww:)
ayy o dahada zor tabi..güzel allahım yardım etsin
biliom canım.arada o güzel ruh hali banada uğruo:)
diomki dünya güzellll.amannn diom üzül üzül nere kadar.bitti diom.toparlandım sanıom.
sora bi bakmışım bugünkü gibiyim:9
ama böle böle iyileşioz heralde.
geçenlerde bi tv programında aşk acısı nasıl geçer die bi konu vardı:)uzmanın sölediklerini aktarıom şimdi size:)
ilk olarak ayrılık sebebini buluyoruz.ama bahaneler olmıcakmış(yok şu yok bu die)asıl sebrp neydi
sebebi buldukmu?
şunu aklınızdan çıkarın dio.sizi sevmiyorduuuuuuuuuuuuuuuu.sevseydi bırakmazdı.seven kişi nolursa olsun vazgeçmezdi unutmayın diyor.
2.olarak herşeyi yakın atın.hiçbirşey kalmasın.dielimki yakamadınız herşeyi bir kutuya doldurun bi arkadaşınıza teslim edin diyor.ama arkadaşınıza tembih edin ölsenizde vermesin size diyor.
duygusal şarkılardan aşk filmlerinden uzak durun diyor.
hertürlü iletişimi kesin diyor.arkadaşlarıyla görüşmeyin diyor.
vee en önemli kısımmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kritik bir nokta var diyor.
aradan 2,3 ay geçince iki tarafta birbirini özler dio.terkeden de özler diyor.ve geri ye doğru bir adım atar diyor.ya vicdanını rahatlatmak için ya da gerçekten sevdiği için dönermiş(bunun ayrımını biz yapcakmışız)
eğerki dio aradığında benim için bitti diyip konuşmazsanız dio yolun yarısını geçersiniz diyorr.ama yok duygularınıza yenik düşerseniz diyor(ki hemen hemen sevenler yenik düşermişbaşa dönersiniz diyor.
bu süreçte asla başka ilişki düşünmeyin diyor.çivi çiviyi sökmez diyor.
bu süreç 6-8 ay arası değişir dio.tabi aynen uygularsak.
bilimsel bir araştırma yapılmış.aşk acısı ölüm acısıyla birmiş.hatta aşk acısı daha ağırmış.çünkü ölümde bi süre sora artık gelmicek die kabulleniyormuş insan.
ya varya bu erkek milleti hep böle :mymekabi yandan seni elde tutmaya çalışıyo ama emin ol bi yandan yenisini arıyodur,onunki üzüntü değil canım vicdan azabı ikisinin ayrımı çok önemli dikkat et kanma bence,seviyodu da nie bıraktı bak ne demiş uzman seven adam ne olursa olsun bırakmaaaaazzzz
lmaz:
lmaz:
ben uyuyamadım yine geldimmm:)
beyaz yağmurrr süpersin canım.bozma kendini.istikrarlı gördüm seni
başarcaksın sen.pes etme.
kızlar buarada candan erçetinin yeni albümünü indirdim.napmış kadın yaaaa.dehşettt bir albümm yapmış.
şiddetle tavsiye ederim.süperr süperrr.ve bize uyan bi şarkısının sözlerini hemen ekliorum:)
ah be guzelim.. Herseyi mahfeden o gelgitler zaten.. Hani diolar ya onu dusunmemeye calis iste kendini islerle mesgul et fln diye, aslinda bana bakarsan ayriliktan sonra Cekeceksin tum acini fotograflarina bakacaksin hickira hickira aglayacaksin, yine hayaller kuracaksin yeri gelecek kizacaksin... Ve gunden gune azalacak bunlar.. Onu unutayim diye duygularini bastirmayacaksin, yasayacaksin acini sonuna kdr, akitacaksin icindeki kani ki boyle gelgitler yasanmasin sonradan...
ne yapalım birkez kaçtı bu aşk vapuru..
bize olanlar yaşananlar unutulmaz...