- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Kızlar ben derdimi kimseye anlatamıyorum , anlatacak kimseleri bulamadığımdan geldim buraya uye oldum, anlayacağınız yeni üyeyim. Kızlar ben galiba patronuma aşık oldum. Ben şimdi merkezi İstanbul olan bir şirketler gurubunun Antalya şubesinde çalışan bir proje mühendisiyim , güzel bir işim oldukça da sıradışı bir patronum var. Patronum sıra dışı dedim gerçekten de öyle kendisi 43 yaşında uzun boylu oldukça hoş bir adam. Adam iki dil bilen üstelik oldukça da kültürlü biri. Bu adam karısından boşandıktan sonra 4 senede çok çabuk ilerlemiş, çok büyümüş,şu anda da oldukça zengin biri başka ne isterki bir insan dimi. Hiçbir zaman gösteriş yapmayan karşısındakine zenginliğini hissettirmeyen mütevazi de bir adam. İş dünyasından tanımayan bir adam bu adamın zengin biri olduğunu anlayamaz.şöyle bir örnek vereğim kendisi hakkında Antalya yı bilenler bilir bizim şirket büromuz konyaaltında kendisinin Lara’da dublex bir villası var villanın bahçesinde de bir BMW X6 4X4 cip. Birde bu adamın zengin olmadan önce oturduğu ,şehrin içinde kiralık basit bir dairesi daha var. Adam bu daireyi sonrada boşaltmamış hala hafta içinde burda kalır şirkete yürüyerek gelir gider. Villasına ancak hafta sonları gider. Arabasını bile hafta sonları kullanır. Bu adamın hiç mi kusuru yok diyeceksiniz var hem de çok kötü bir kusur, kadınlarla gönül eğlendirmeye bayılıyor. Ayrıca onlarla istediği gibi oynuyor. Ben şimdi başkalarının yalancısıyım dediklerine göre bir kadını kafaya koyduysa ne yapar eder tavlarmış. Söylediklerine göre şimdiye kadar hiçbir kadını villasına götürmemiş hep kiralık o eski dairesine götürmüş,güzel bir gecenin sabahında kadın ayıldıktan sonra o eski eşyaları evi gördükten sonra bye bye deyip giderlermiş. Böylece işinin kalmadığı kadından da kurtulması kolay oluyormuş Bütün bunları bizim şirket şöförü gevrek gevrek gülerek üstelik yüzümüze bakarak anlatmıyormu çıldırıyorum. Bir de demezmi siz kadınlar çok aptalsınız müstehak size , bizim patrona da helal olsun iyi yapıyor sizlere diye. Ama duyduğuma göre son ilişkiye girdiği kadından baya etkilenmiş bir arkadaşına onunla evlenmeyi düşünebilirdim keşke gitmeseydi demiş hatta işyerine çiçek göndermiş mesaj filan atmış ama kadın yapamıycam kusura bakma demiş. İşte ben bunları duydukça düşündükçe galiba bu adama aşık oldum. Şimdi kimbilir kimle gönül eğlendiriyor diye düşündükçe kıskançlıktan çıldıracak gibi oluyorum. Elimde değil ne yapayım. Dikkatini çekmek için nelermi yapmadım ama yok olmadı. Sadece bana değil hiçbir kadın çalışanına göz ucuyla bile bakmıyor bu adam. Ne yapacam ben bir akıl verin bana.Unut filan demeyin bir şey söyleyin.
Yanlış konu başlığı ."Galiba patronuma aşık oldum " değil de " Galiba patronumun PARASINA aşık oldum " olmalıydı .zira anlattıklarınızda ben masum aşk duygusunu göremedım .varsa yoksa para ,para,para ve yine PARA !
Adamın parası başınızı öyle döndürmüş ki kullandığı aracın markasından tut ,nerede hangi ilde villası var maşallah hepsinin muhasebesini tutmuşsunuz .şunu da eklemeden geçemeyeceğim ; şoför arkadaşın söyledikleri bu gidişle sizin içinde geçerli olacaktır.Bu zihniyetinizle ancak tek kullanımlığa layik görünürsünüz çünkü.ilk defa bu kadar kaba bir yorum da bulunuyorum ,ancak konu miğdemi öyle bulandırdı ki hele ki aşk gibi masum bir duyguyu para aşkıyla karıştırılmasına tepkisiz kalamadım !
Son düzenleme: