Galiba patronuma aşık oldum

bile bile kendini zorlaaaaaaa ateşe atmak budur heralde....
ben senin yerinde olsam adam ne güzel bana ilişmiyo diye şükrederim...
saydığın özelliklerde matah olsa bari...
işe yürüyerek geliyomuş...
villasına kadın götürmüyomuş fln fstk....
bence sen bi boşluktasın o yüzden sana cazip geliyo bu adam...

Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.

benim hedefim daha büyük olurdu.önce tövbe etsin ama benim aşkım buna sebep olsun, sonra o da yetmesin hacca gitsin.yüzünü sürsün ağlasın sızlasın.o kadar yola gelsin ki bana örtünmelisin desin.sonrasını düşünürdüm artık :60:

O kadar gunahtan sonra hacca gitmesi birseyi degistirmez. Yapsin yapsin sonra tovbe etsin. Bence o adam uslanmaz , uslansa da bir ise yaramaz.

bence unutma, peşinden git belki evlenirsiniz de sizin gibi para düşkünü bir kadından daha kurtulmuş oluruz.
kendi hemcinslerimden nefret eder oldum ya herşey para mı anlamıyorum. en iyisi fakir bi erkekle evlenmek böylece arkasından böyle koşanlar olmaz rahat ederiz :)

Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.

vallaha hiç etmedim.
adamın başına ya meraktan ya da ....... gelirmiş ne gelirse.
sana ikisindende gelmesin dikkat et :51::51:
kadir gecesi doğmuşsun otur oturduğun yerde :55:

Neyini merak edicez Allah aşkına, niye edelim? Tunalı onlardan kaynıyor :S Filmlerde olur çapkın adamı nikah masasına oturtan genc kız sahneleri.

Adamın ozellıklerıne degıl bmw lerıne vıllarına vurulmussun sen yavrum

Ola ola buna mı aşık oldun ? Gayet sıradan parası olan zampara bir herif, sende sıradaki yerini al tabi illa istiyorsan.

elin sonradan görme kadınlara paçavra muamelesi yapan krosunu niye merak edeyim Allahaşkına. :ssz:

Bu yorumundan sonra artik sana hic birsey demiyorum. Ben merak etmedim cunku onun gibileri cok gordum. Brad Pitt olsa birsey degismezdi yine arayip sormazdim. Herkesin baktigi degerler farkli.

Konuyu okuyunca aklıma grinin 50 tonu kitabı aklıma geldi,oradada chiristian grey kadınları kullanıp atıyordu acayip zengindibuda o olmasın sakın :24::24:

Bazen insanda şöyle psikoloji olur ; hızlı yaşayan erkekler birgün gelir bir bayanla karşılaşırlar ve hayatları değişir aşık olurlar evlenmeyi düşünürler konu sahibeside o kadın olmak istiyor olabilir:26:
eski turk fılmlerınde kaldı onlar bestiiiiimmm :))))
şoför bu kadar ayrıntıyı bildiğine göre,patron onuda atmış villaya:ssz:
su içiodum püskürttüm dısarı gulmeye calışırken bogazımda kalıodu nerdeyse... iptal ettin beni

valla inan hıc merak etmedim. anlattıgın adam o kadar ıtıcı geldiki, okurken ıyhhh dedım... herkesın beklentısı kriterleri farklı işte...
o adam AIDSlidir emin ol....
konunla alakalı nacizane yorumum: lisede falan öğrenciler ogretmenlerıne hayran olurlar, çok çekici gelır, aşık oldugunu zanneder ya. senınkıde oyle bısey işte. gecer merak etme. takıntı haline getirme :34:
vallaha hiç etmedim.
adamın başına ya meraktan ya da ....... gelirmiş ne gelirse.
sana ikisindende gelmesin dikkat et :51::51:
kadir gecesi doğmuşsun otur oturduğun yerde :55:
o ...... olarak işaretlediginide insanlar merak ettıgınden baslarına gelıo..:27: insanın basına ne gelıosa heppp hep meraktan bacım :9:

adam gerçekten mutavazıymış

hava atmak olmasın dıye kadınları

villaya değil eski küçük eve atıyor

hayran kaldım :16::16::16:

Aslında adamın sırf zenginliği değil beni etkileyen ne bileyim o mütevaziliği sadeliği arabası olduğu halde işe yürüyerek gidip gelmesi kimseye tepeden bakmaması öyle demeyin bunlar ufak tefek şeyler belki ama adam değişik bir şey işte.Bunlarda adamı biraz esrarengiz ve cazip kılıyor.

ne kadar değişik pıtırcık sevilesi bir tip değil mi?

o kadar mütevazi ve sade ki kızlarla villalar da değil daha sade yerlerde ilişki yaşamayı tercih ediyor.. çok esrarengiz bir insanımsı kişilikmiş maaşallah.

grinin elli tonunda ki herkül geldi aklıma şu anda,ondan fırlamış gibi senin bu pıtırcık patron :ssz:

Son düzenleme:
madem çali$anlarina yan gozle bakmiyor
sende istifa et o zaman :))

Eve gelirken çok düşündüm son yorumumuda biraz kızgınlıkla attım yanlıştı ama sizde çok üstüme geldiniz neyse kusura bakmayın. Söylediğiniz gibi öyle para meraklısı biri değilim .Çoğu arkadaşta kullandığım bir cümleye taktı biliyorum aslında kötülüğüne demiyorsunuz.Alay eden arkadaşlarında iyiliğimi düşündüğünüde biliyorum. Yanlışım olduysa ki oldu tekrar özür dilerim. Benim istediğim sadece biraz dertleşmekti.Sevgiler hepinize.

Back
X