Galiba patronuma aşık oldum

Neler yapmadım diyorsunuz ya işte o neleri yapmasanız asıl sizin peşinizden gelir.Neyse umarım bir an evvel uyanır da gözünüzü düzgün birisine çevirirsiniz :31:

konu baslığını değiştir bence

patronumun arabasına villasına bir de hovardalığına aşık oldum yaz

:kkk:

yapman gereken cok basit
madem calisanlarina bakmiyor,sende istifa et ve o kücücük,sirincik evin yolunu tut,baska türlü baktiramayacaksin galiba kendine:34:

Arabada 5 eski dairede 15 villada 25

Asik olucak bir ozellik bulamadim ben sizin patronda

Umarim o soforun agzina malzeme olmazsiniz masallah patronun uckur envanterini tutuyor

Son düzenleme:
İlginç durum her gece birilerini koynuna alan sonra da postalayan adama aşık olmanız...
Dikkat edin sizde onlardan olmayın. Adam kandırmak istese bu çokta zor olmaz
Yol yakınken dönün bu sevdadan

Kadınlarla oynamasını öğrendikten sonra nasıl hala aşığım diyebiliyorsunuz? O şoförün de işi şoförlük değil patronun uçkur bekçiliği galiba. O orada durup kadınlara hakaret ederken ağzının ortasına çarpsaydınız öyle gevrek gevrek gülemezdi tahminimce. İnşallah siz de yarın öbür gün şoförün ağzına düşmezsiniz.
Ayrıca o eski evi de mütevaziliğinden falan değil kerhane olarak kullanıyor anladığım kadarıyla. :ssz:

Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.

aaaaaaaaaaa bak şimdi sinirlendim.neyini merak edicez.

ama bence sen kaşınıyorsun.Allah akıl fikir versin ne diyelim

Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.

Nasıl yani?
Okuyunca bir an, o adam sensin ve kadınların nabzını yoklamaya geldin diye düşündüm:20:

Biz neden merak edelim adamı?
Ne münasebet?
La havle ve la kuvvet:19:

Bu adam karısından boşandıktan sonra 4 senede çok çabuk ilerlemiş, çok büyümüş,şu anda da oldukça zengin biri başka ne isterki bir insan dimi. arkadaşlar bugün 8 mart değil mi ???? birileri günün anlam ve önemini hiç algılayamamışta...

adamdan iğreneceğine aşık oldum diyo ya hayret
yüzüne tükürse ya rabbi şükür diyecek heralde
tuhafıma gitti şöför gerçekten de çok haklı hakediyosunuz demekle

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaa bak şimdi sinirlendim.neyini merak edicez.

ama bence sen kaşınıyorsun.Allah akıl fikir versin ne diyelim

Bunun için sonradan özür dilemiştim okumadınız sanırım.Alaylara sinirlendiğim için bir an kızgınlıkla yorum yapmıştım. Özür dilemiştim, tekrar özür dilerim. Sizin ordan bakınca ne deseniz haklısınız.Gönül işte akıl mantık kalmıyor. Şöför gerçekten haklı galiba en azından ben çok aptalım.Kabul ediyorum işte.

acilen aklınızı işinize,hobinize,ailenize kısacası o adaödan başka şeylere verin. iyiki adam çalışanlarına yüz vermiyormuş.hovarda adamla macera olmaz üzülürsünüz sonunda

Bunun için sonradan özür dilemiştim okumadınız sanırım.Alaylara sinirlendiğim için bir an kızgınlıkla yorum yapmıştım. Özür dilemiştim, tekrar özür dilerim. Sizin ordan bakınca ne deseniz haklısınız.Gönül işte akıl mantık kalmıyor. Şöför gerçekten haklı galiba en azından ben çok aptalım.Kabul ediyorum işte.

bizim nereden baktığımız önemli değil senin nerden baktığın önemli..

kusura bakma o adam hiç de öyle masum bir tip değil..ayrıca o şoförden de hiç elektirik alamadım :27:

al birini vur ötekine gibi..patronun herşeyini biliyor ve sana anlatıyor.sen de bunları dinliyorsun ve hala çok iyi biri,çok mütevazi diyorsun..

Bence sizde o kucuk eski eve gidin belki adamın dıkkatını cekersınız ..

Back
X