- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler yapmadım diyorsunuz ya işte o neleri yapmasanız asıl sizin peşinizden gelir.Neyse umarım bir an evvel uyanır da gözünüzü düzgün birisine çevirirsiniz![]()
Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.
Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.
ıssız adam :) gıbıymıs vesselam
aaaaaaaaaaa bak şimdi sinirlendim.neyini merak edicez.
ama bence sen kaşınıyorsun.Allah akıl fikir versin ne diyelim
Bunun için sonradan özür dilemiştim okumadınız sanırım.Alaylara sinirlendiğim için bir an kızgınlıkla yorum yapmıştım. Özür dilemiştim, tekrar özür dilerim. Sizin ordan bakınca ne deseniz haklısınız.Gönül işte akıl mantık kalmıyor. Şöför gerçekten haklı galiba en azından ben çok aptalım.Kabul ediyorum işte.