Destek olan,hakkımda hayırlısını dileyip fikir veren herkese teşekkür ediyorum.
Birde şu akıllı,mantıklı görüneceğim-olacağım diye yazı yazanlar iyice saçmalamışlar.
Şu bana "evlilik çocuk oyuncağımı" diye direk çemkiren kişilere şu lafı demek istiyorum; ben buraya bir sorun yazmadım,ayrıntı detay girmedim...Yaşadıklarımızı bilmeden ne haddinize bana bu ithamda bulunuyorsunuz. Ve beni tanımıyorsunuz... Evcilik değilmiş,alla alla. Bak sen. Demek ki ciddi bir sorun var bu noktaya gelinmiş değil mi.
Biriside yok anlamıyormuş... Derdimi yazmadan gidiyormuşum...
Çok güldüm...
Burası paylaşma platformu,içimdekileri yazdım. Bu da bu forum başlığının bir içeriği. İlla sorunlarımı deşifre mi etmem gerekiyor. İstediğim şekilde yazarım,bu sitenin içeriğide bu zaten. Gereksiz buluyorsanız okumazsınız,yazmazsınız olur biter. Hayret valla...
Ayrıca bir önceki açtığım konu sanal sex muhabbetleri falan benim eşimle ilgili sorunlar değil. Yine birisi ordan hakkımda hüküm veriyor,yemezdik seni diye. Biraz şurda insanların yazdıklarına itaat edin,kendi kendinize anlamak istediğiniz gibi karar verip hüküm koymayın. Pes yani...
Arkadaşlar,gerçekten yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Bu sitede birilerinin manevi yönden destek olması harika birşeymiş.Sizlerle artı olarak şunu paylaşmak istiyorum...
Sorunumuzun çıkış noktası; benim sağlık durumunun ailesinin öğrenmesiyle ilgili.
Sağolsun eltim, üstüne vazifesi olmayan şeyleri gidip anlatmış.
Bilmiyordu da,sanırım hastane kağıtlarımı falan gördü.
Ve sanıyorum az çok olanları tahmin ettiniz.
Eşimin ailesi bu konuda anlayışsız.
Eşimle aramızda bu konuda hiç problem yok.
Ama yoruldum eşimin ailesiyle kötü olmasından. Ve ailesinin benim sağlığım konusunda daha da üzücü laflar etmesinden.
Artık son zamanlarda eşimle tartışmaya başladık alakasız konularda.Hemde haddinden fazla.
Sinirimizi istemeden birbirimizden çıkarmaya başladık. Hemde öyle böyle değil...
Birbirimizin daha fazla tartaklamanın alemi yok. Bir süre ayrı kaldık.
Hayırlısı olsun diyorum sadece,böyle şeyler herşeyden soğutuyor insanı.
Bazı aileler böyle işte,"hayırlısı olsun,herşey allahtan,kısmetse olur" diyeceklerine; başka türlü tepkiler verebiliyorlar bencilce.
Ailesine kızamıyorum. Biraz küçük yerde yaşadıkları için,hoş görüp cahilliklerine veriyorum.
Ama çok üzülüyorum...Çok...Çokkkk...