H
helenic
Ziyaretçi
- Konu Sahibi helenic
öncelikle çok üzüldüm..
eşinin ailesinden de hiç hürmetle bahsedemeyeceğim çünkü bu bir sağlık meselesi, eninde sonunda...
eltine ise diyecek laf bulamıyorum..
neyse onları mevzu yapmayalım.
bu tip mevzular çiftler arasında olmasa bile daha geniş çevrede illa ki yıpratıcı oluyor. sanırım anladıgım kadarıyla senın bu saglık durumun(ne oldugunu bilmiyorum sadece bebek oluşumuna engel diye tahmın ediyorum) evlenmeden bilinen bır durummuş ve eşin bunu kabul ederek senle evlenmiş.
bu durumda sen o kadar günahsızsın ki..
eşin de eminim bunu iyi biliyor..
hakkınızda hayırlısı olsun. henüz çok genç bir evlilik ve inan bana sağlık sorunun ne olursa olsun, tıp çok ilerledi ve bunun yanında tıpın bile hayrete düşebilceği şekilde bebek sahibi olan çiftler var...
Teşekkür ediyorum canım...
Şöyle özetleyim,bende "erken menapoz" teşhisi var. Ne yazık ki geri dönüşü mucize diye tabir ediliyor.Bunu elbette ki eşim evlenmeden önce biliyordu.Bu konu aramızda en ufak bir pürüz bile yaratmadı.
Eşimin ailesi epey bir farklılar,küçük bir kasabada yaşıyorlar ve çok tahsilli insanlar değiller.
Buna rağmen kendilerini bazı konularda aşamamışlar;haliyle vizyonları dar,bazı konularda çok daha bencilce ve düşüncesizce davranabiliyorlar.
Örnekte ki olduğu gibi işte...
Eltim ise sormayın gitsin,şu güne kadar hiçbir samimiyetimiz olmadan nasıl böyle birşeyi kendisine münasebet gördü,eşim ve ben bu konuda çıldırma noktasındayız.O apayrı bir vaka zaten...
Eşim ; ailesinin bu konuda anlayışsız olabileceğini,bu yüzden bir süre çocuk düşünmek istemediğimizi (hoş,imkanımız olsa işimiz dolayısıyla zaten düşünmezdik) ,daha ilerde ise sorunun benden değil,eşimden kaynaklandığını söylememizi uygun görmüştü.
Sağolsun,kilometrelerce ötede yaşayan ve onunla hiçbir paylaşımımızın olmadığı nam-ı değer biricik eltim, haddine olmadan gidip artık her nasıl öğrendiyse, bunları anlatmış.
Akıl,terbiye,görgü noksanlığı...Başka birşey değil.
Umuyorum hakkımızda hayırlısı olur. İyi dileklerin için sağol canım.