Galiba senden ayrılıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi helenic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle çok üzüldüm..

eşinin ailesinden de hiç hürmetle bahsedemeyeceğim çünkü bu bir sağlık meselesi, eninde sonunda...
eltine ise diyecek laf bulamıyorum..

neyse onları mevzu yapmayalım.

bu tip mevzular çiftler arasında olmasa bile daha geniş çevrede illa ki yıpratıcı oluyor. sanırım anladıgım kadarıyla senın bu saglık durumun(ne oldugunu bilmiyorum sadece bebek oluşumuna engel diye tahmın ediyorum) evlenmeden bilinen bır durummuş ve eşin bunu kabul ederek senle evlenmiş.

bu durumda sen o kadar günahsızsın ki..

eşin de eminim bunu iyi biliyor..

hakkınızda hayırlısı olsun. henüz çok genç bir evlilik ve inan bana sağlık sorunun ne olursa olsun, tıp çok ilerledi ve bunun yanında tıpın bile hayrete düşebilceği şekilde bebek sahibi olan çiftler var...

Teşekkür ediyorum canım...
Şöyle özetleyim,bende "erken menapoz" teşhisi var. Ne yazık ki geri dönüşü mucize diye tabir ediliyor.Bunu elbette ki eşim evlenmeden önce biliyordu.Bu konu aramızda en ufak bir pürüz bile yaratmadı.

Eşimin ailesi epey bir farklılar,küçük bir kasabada yaşıyorlar ve çok tahsilli insanlar değiller.
Buna rağmen kendilerini bazı konularda aşamamışlar;haliyle vizyonları dar,bazı konularda çok daha bencilce ve düşüncesizce davranabiliyorlar.
Örnekte ki olduğu gibi işte...

Eltim ise sormayın gitsin,şu güne kadar hiçbir samimiyetimiz olmadan nasıl böyle birşeyi kendisine münasebet gördü,eşim ve ben bu konuda çıldırma noktasındayız.O apayrı bir vaka zaten...

Eşim ; ailesinin bu konuda anlayışsız olabileceğini,bu yüzden bir süre çocuk düşünmek istemediğimizi (hoş,imkanımız olsa işimiz dolayısıyla zaten düşünmezdik) ,daha ilerde ise sorunun benden değil,eşimden kaynaklandığını söylememizi uygun görmüştü.

Sağolsun,kilometrelerce ötede yaşayan ve onunla hiçbir paylaşımımızın olmadığı nam-ı değer biricik eltim, haddine olmadan gidip artık her nasıl öğrendiyse, bunları anlatmış.

Akıl,terbiye,görgü noksanlığı...Başka birşey değil.
Umuyorum hakkımızda hayırlısı olur. İyi dileklerin için sağol canım.

Helenic arkadaşım sağlık sorunların varmış bunu bilmiyordum ben de öylesine alınmış bir karar diye bakıyordum konuna.

Hatta demiştim evlilik bu çocuk oyuncağı değil diye...

Keşke sen de ilk başta yazsaydın da anlasaydık be kuzum fisfisfis

Çocuğunuzun olmamasını ılımlı karşılamanız ne güzel olgun bir davranış ..Hele eşini tebrik ediyorum bu hususta çok anlayışlıymış.

Eltiniz sütten çıkmış ak kaşık olmalı ona neyse sizin sorunlarınızdan :delphin:

Eşinin ailesi eninde sonunda öğrenecekti ama eltinizden değil belki eşinden belki de senden.

Sanırım üçüncü kişiden öğrenmek zorlarına gitmiş olacak .

Bir ilişkiyi üçüncü kişiler herzaman daha fazla yıpratır zaten kulak asmamaya çalışın.

Dediğin gibi biraz zaman verin birbirinize.

Canım; ben dün bu ilk yazdıklarımı yazarken açıkcası derdimi anlatmak yada yorum almak için falan yazmamıştım.

Nitekim,sorununda ne olduğunu o yüzden anlatmadım,hiç bahsetmedim.Detaylara falanda girmedim. ıçimi dökmek istedim sadece.

Bu bile bazıları için sorun oldu :1closedeyes:

Gel gelelim bugüne, laf lafı açtı,sorunu anlattım...
sanıyorum biraz daha rahatladım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ediyorum canım...
Şöyle özetleyim,bende "erken menapoz" teşhisi var. Ne yazık ki geri dönüşü mucize diye tabir ediliyor.Bunu elbette ki eşim evlenmeden önce biliyordu.Bu konu aramızda en ufak bir pürüz bile yaratmadı.

Eşimin ailesi epey bir farklılar,küçük bir kasabada yaşıyorlar ve çok tahsilli insanlar değiller.
Buna rağmen kendilerini bazı konularda aşamamışlar;haliyle vizyonları dar,bazı konularda çok daha bencilce ve düşüncesizce davranabiliyorlar.
Örnekte ki olduğu gibi işte...

Eltim ise sormayın gitsin,şu güne kadar hiçbir samimiyetimiz olmadan nasıl böyle birşeyi kendisine münasebet gördü,eşim ve ben bu konuda çıldırma noktasındayız.O apayrı bir vaka zaten...

Eşim ; ailesinin bu konuda anlayışsız olabileceğini,bu yüzden bir süre çocuk düşünmek istemediğimizi (hoş,imkanımız olsa işimiz dolayısıyla zaten düşünmezdik) ,daha ilerde ise sorunun benden değil,eşimden kaynaklandığını söylememizi uygun görmüştü.

Sağolsun,kilometrelerce ötede yaşayan ve onunla hiçbir paylaşımımızın olmadığı nam-ı değer biricik eltim, haddine olmadan gidip artık her nasıl öğrendiyse, bunları anlatmış.

Akıl,terbiye,görgü noksanlığı...Başka birşey değil.
Umuyorum hakkımızda hayırlısı olur. İyi dileklerin için sağol canım.

anlıyorum canım..
eşinin ailesinin cehaleti, eltinin fesatlığı hayatını kabusa çevirmiş.
sen kendi derdine mi yanacaksın yoksa bu insanların diliyle mi uğraşacaksın..

eminim zaten çok hassassındır bu noktada haklı olarak..

tüm sorunlar varken eşinle de sorun yaşaman doğal..

hem mucizevi de olsa çocuk sahibi olma ihtimalin var. ama stres,sıkıntı gibi etmenler bu ihtimali daha da düşürür..

sen eşine sarıl,bu insanları ve acıtan davranışlarını yok say, görmezden gel ki daha fazla canın yanmasın. ve ümidini asla yitirme..

hayırlısı neyse o olsun hakkında..

Bir "hiç" öyle mi?

Siz okumadan yorum yapıyorsunuz galiba. Arkadaşın sağlık problemi var, ne olduğunu ben anladım ama arkadaş adına söylemem doğru olmaz, önemli ve hassas bir konu, eşinin ailesinin karşı geldiği bir durum var, ama diyorsanız iki insan dışındakiler "hiç" tir onu bilemem tabi, bu arada direkt üzerinize alınıp "çemkirir gibi" yazmışsınız:kahve:

Ay sorma,bu da bu konunun tuzu,biberi,baharatı,sosu oldu...
Ben gülümsedim açıkcası ilk okurken ne deniliyor diye...
İnsanlar tartışmak için çatalı nereye batırsam diye sallayıp sallayıp duruyor,hiçbirşey bulamayınca da oradan bir kelimeyi alıp,istedikleri gibi kılıf dikip saldırıya geçiyor.

Ondan sonrada saygıdan bilmem neyden söz ediyorlar...Dediğiniz gibi,üslubunun benden ne farkı varsa...

Konu açınca herkes herşeyi(!) söyleyebilirmiş...Bu da ayrı bir parodi :delphin:

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun diyorum. Malesef aileler bazen 2 kişi arasında yaşananlara fazlasıyla müdahil olabiliyorlar. Onlar gibi düşünen insanların varlıklarını biliyorum ama inanmak istemiyorum. Hem kendi oğullarında da belki bir sağlık problemi var eşinin sanırım ilk evliliği ve daha önceden de çocuğu yok. Onda da bir sağlık problemi olmadığını kimse bilemez. Bence böle şelerin konuşulması bile çok ayıp ve çok acı adı üstünde bu bir sağlık problemi. Herşey allahtan belki çocuğunuzun olmaması daha hayırlı. Bence eşinize sıkı sıkı sarılın ve sakinleştikten sonra ayrılma kararını gözden geçirin. Ben de yeni evliyim, evliliğin başları aslında çok zor bir dönem alışma dönemi. Bu yüzden sinirle birbirinizi kırmış olabilirsiniz. Kndinizi toparlayın sevdiğiniz bir yerde belki bir fincan kahve eşliğinde sakinleşerek daha sağlıklı bir karar vermeye çalışın derim ben.

Ayrılmayın... Yani böyle bir nedenden dolayı ayrılmayın. ıkinize yazık olur yalnızca... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Sağol krizalitcim...
Ama sanıyorum anladığın sanal sex olayı :) değil...inan keşke o olsaydı da bu olmasaydı.
Anlattım işte yine detaylara girmeden. Öpüyorum...

Üst üste gelince öyle anladım ne yalan söyleyeyim, Allah yardımcın olsun, buna daha çok üzüldüm. Ama zaten siz ikinizin arasında değişen bir şey yok, o iyi, önemli olan o.

Babam azospermi tedavisi görürken babaannem anneme "tavuk bile yumurtluyor, civciv oluyor" dermiş hep. Bazı insanlar böyle tahta kafalı ne yazık ki..

Son düzenleme:
aslında eşinizle sizin aranızda hiçbir sorun yok.. cahil dediğiniz, görgü bilmeyen insanlar yüzünden neden kurulu düzeninizden vazgeçesiniz ki? eminim annesi şöyle düşünüyordur, oğlumun yakasından düşse de onu gencecik biriyle evlendirsek.. şimdi düşünmese bile bu düşünce tarzına potansiyelde sahip olan biri tahminimce..

şayet sizin için çok anlamı ve değeri olan insanlar olsalardı, evet kırılmakta alınmakta haklı olurdunuz.. fakat eşinizin ailesi sizin için öyle büyük bir anlam ifade etmiyorsa? gülüp geçmek gerekmez mi? aynı burdaki saçma yorumlara gülüp geçtiğiniz gibi..

bence eşinizle biraz başbaşa kalın, ilişkinizin zedelenen kısımlarını onarın, güçlü bir şekilde kariyerinize devam edin.. zaten ayrılacağınıza pek ihtimal vermiyorum çünkü rasyonel bir karar olmaz (akıllı mantıklı bir kadın olduğunuz belli)..

ömür boyu mutluluklar dilerim..
a.s.

Bazen evliliklerin bitmesinde hep ihanet şiddet ve saygısızlık vardır.
Bunlar yoksa bile bazen yolunda gitmeyen şeylerde olabiliyor çözüm bulunamıyor ne kadar çaba gösterirsen göster olmayınca olmuyor işte.
Keşke sorunlar halledilsede evliliğinize devam etseniz ama son kararı vermişsiniz zaten.
Hakkında herşey hayırlısı olsun kimseyi takmayın kafanıza önemli olan sizin huzurunuz ve mutluluğunuz.

Canım; ben dün bu ilk yazdıklarımı yazarken açıkcası derdimi anlatmak yada yorum almak için falan yazmamıştım.

Nitekim,sorununda ne olduğunu o yüzden anlatmadım,hiç bahsetmedim.Detaylara falanda girmedim. İçimi dökmek istedim sadece.

Bu bile bazıları için sorun oldu :1closedeyes:

Gel gelelim bugüne, laf lafı açtı,sorunu anlattım...
sanıyorum biraz daha rahatladım :)
Canım nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? İyi ol.... Kadın olmak güçlü olmaktır inanki en zayıf anlarımızda bile erkeklerden daha güçlüyüz.... Kendine dikkat et

Canım nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? İyi ol.... Kadın olmak güçlü olmaktır inanki en zayıf anlarımızda bile erkeklerden daha güçlüyüz.... Kendine dikkat et

Sağol canım,gayet iyiyim bir süre ayrı kalmak iyi oldu. kaydirigubbakcemile2
Bakalım,bir süre daha böyle....Sonra elbet herşey yoluna girecektir.

Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... opuyorumnanaktan
Herşey gönlümüzce olsun opuyorumnanaktan

Sağol canım,gayet iyiyim bir süre ayrı kalmak iyi oldu. kaydirigubbakcemile2
Bakalım,bir süre daha böyle....Sonra elbet herşey yoluna girecektir.

Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... opuyorumnanaktan
Herşey gönlümüzce olsun opuyorumnanaktan

Bugün bende süperim. Akşamüstü tayinimin onaylandığını öğrendim, sadece 15 nisana kadar buradayım. 15 nisan yeni bir hayat olacak artık benim için, yeniden doğuş...

Helenic cim telefonla felan görüştünüz mü peki..

Nasıl geçiyor konuşmalarınız :delphin:

Helenic cim telefonla felan görüştünüz mü peki..

Nasıl geçiyor konuşmalarınız :delphin:

Evet canım görüşüyoruz akşamları.
O da sinirden ettiği laflar için üzgün.
Bende ona ettiğim laflar için pişmanım.
Açıkcası iyi geldi bir süre ayrılık.
İnsan daha iyi görebiliyor kendi pürüzlüklerini :delphin:
Ama olanlardan cidden yıpranmışım.
Zaten soğumaya çeyrek kalmıştı.
Yeni yeni kendime geliyorum.
Hatta geliyoruz.
Ne zaman geleceksin diyor...
Ya açıkcası ailesine karşı nasıl tavır takınmalıyım bilmiyorum eğer biz normale dönersek...
Böyle bunları düşündükçe daral geliyor.

Canım yorumlara fazla takılma.. agzı olan konusuyor.. sen hakkındaki dogru düzgün yorumları kagale al bence..
zamanında bende konu actım bir sovulmedigimiz kalmıştı.. hasbinallah..
konuya gelince evliliğini bitirme canım..ayrı kalmak degerinizi bildirecektir biribirinize ama yuvanızı dagıtmayın..
eşinin ailesiyle de konusursun dökersin derdini.. eşin kabullendiyse elaleme susmak düşer..
en baştaki yorumunu okudugumda sebepsiz biten bir evlilik diye evlilikten sogudum bir an ,içim buz kesti. ama olayın içini okuyunca sevgi yatan bir evlilik oldugunu anlayınca icim rahatladı..
Allah hidayet etsin o eltinide..
herkese inat mutlu ol.. kimse kimsenin iyiliğini istemez bu dünyada.. bunu bilir bunu söylerim..

Evet canım görüşüyoruz akşamları.
O da sinirden ettiği laflar için üzgün.
Bende ona ettiğim laflar için pişmanım.
Açıkcası iyi geldi bir süre ayrılık.
İnsan daha iyi görebiliyor kendi pürüzlüklerini :delphin:
Ama olanlardan cidden yıpranmışım.
Zaten soğumaya çeyrek kalmıştı.
Yeni yeni kendime geliyorum.
Hatta geliyoruz.
Ne zaman geleceksin diyor...
Ya açıkcası ailesine karşı nasıl tavır takınmalıyım bilmiyorum eğer biz normale dönersek...
Böyle bunları düşündükçe daral geliyor.

Ayrılık birbirinizin kıymetini daha iyi anlamanıza yardımcı olmuş bak ne güzel.

İnşallah düzelirsiniz :1hug:

Canım yorumlara fazla takılma.. agzı olan konusuyor.. sen hakkındaki dogru düzgün yorumları kagale al bence..
zamanında bende konu actım bir sovulmedigimiz kalmıştı.. hasbinallah..
konuya gelince evliliğini bitirme canım..ayrı kalmak degerinizi bildirecektir biribirinize ama yuvanızı dagıtmayın..
eşinin ailesiyle de konusursun dökersin derdini.. eşin kabullendiyse elaleme susmak düşer..
en baştaki yorumunu okudugumda sebepsiz biten bir evlilik diye evlilikten sogudum bir an ,içim buz kesti. ama olayın içini okuyunca sevgi yatan bir evlilik oldugunu anlayınca icim rahatladı..
Allah hidayet etsin o eltinide..
herkese inat mutlu ol.. kimse kimsenin iyiliğini istemez bu dünyada.. bunu bilir bunu söylerim..

Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Gidiş iyi gözüküyor, sakin kafa ile düşün, eşinin tavrı çok önemli. Sevgi kolay bulunmuyor, kaybetme. Sen en azından elinden geleni yap. Eşinin ailesi ile de seviyeli bir beraberlik yaşarsın, bayramlarda düğünlerde, cenazlerde görüşmek yeter de artar bile.... Hayırlısı olsun, bence eşine pişmanlıklarını dile getir. Eminin ki bu olaylar sizi daha da yakınlaştıracak. Kendini üzm, kimsenin seni üzmesine de izin verme.

Back
X