Galiba sesimi duymak istemiyor

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
k.validem 2 aydır görümcemin yazlığındalar k.pedirmle ikisi kalıyorlar hep dikkatimi cekiyor aradığıumızda eşimle konuşurken canım oğul der tabiki diyecek oğluda bana gelince ismimle hitap eder bide hani sesini duymak istemediğiniz kişinin sesini duyunca derin nefes alır konuşulur ya aynen öyle söylediğim kötü bir söz olsa tamam dicem de ama hep bana mı denk gelir geçen gün aradım iş yerinden evde değilmiş yazlıklara yakın eltisi var oraya gitmiş ordan aradım ilaç istemişti kargo yaptım onu söylücem orayı aradım anne nasılsın aradım evde yoktun gezmeyi mi cıktın dedim (yeni laf takmış ağzına)akıllı ol akıllı 2 gündür yağmur yağdı burda yeni çıktım akıllı ol dedi :1shok: yok anne sadece saka yaptım dedim diyeceğimi söyledim kapadım bu kadar sene geçmesine rağman galiba hala kabul etmedi beni ya helal olsun sevgili kaynanamavereliniortak

ne ilginç ya..
sizde mesafeli olun ozaman arkadaşım.
normalde gelin kaynana sorun yaşayanlara pek yazmıyorum ben gelinleri genelde haksız bulduğumdan,ama gerçekten üzüldüm sana yapılana..

sesini duyurma zorunluluğun yok!
ne için çabalayıp, ne için ,kim için çırpındığına bak önce ...
düşündüğün özeni ve değeri hak edebilecek potansiyelde bir kayınvalide ile muhattab olmadığın sana verdiği cvbın küstahlığından belli...
bu arada senin hatanda aykırı zihniyetteki bu tarz bir kişiye şaka yapma gafletinde bulunmak.. sana özen göstermeyene, saygı duy ama özen gösterme ,mesafeni koru,senin için daha iyisi bu...

amaan salla gitsin.
beni kabul etmeyeni ben hiç kabul etmem,
anne gibi muamele görmek isteyen saygı bekleyen evladı gibi muamele eder.
istemiyorsa kendi bilir.
hiiiç de umursamam.

yağmur dinince keşke ilacınıda kendi almaya çıksaymış
hem ara hal hatır sor üstüne bide ilacını yolla yaptığına bak
bende canım böyle şeyler yasamaktan bıktım ve kayınvalidemi
hayatımın çok geri planlarına atmaya karar verdim

hala mesafe koyamadın mı o kadar sorun yaşamana rağmen :mymeka:

akıllı ol ne demek ya espri anlamında argo gibi kullanıyoruz biz kaynana ciddi ciddi mi söyledi cümle ortasında ne alaka yani.çokta ters bi durum yok ama canım ya boşverrrr

zaten mesafeliyim gittiğinden beri 2 kere aramışımdır yada 3 kere ama malesef ki insanlıktan hiç anlamaz ama eşimin annesi insdan sonuçta ben güler yüzlü davranayım öbür dünyada hesaplaşıcaz o kadar cektirki bana allah bilsin takmıyorum da ama insan yine takılmıyor değil

ya ne yaparsak yapalım olmuyor canım elin kötüleri geçiyorda biz geçmiyoruz işte. boşver ne halleri varsa görsünler hiç umursama bile. bende hep kötülüklerini hakaretleri yuttumda ne oldu hala çen çen konuşup eşimi üzüyorlar en iyisimi uzak durmak.

uzak dursanda aynı 1 yıldır eskisi gibi sıcak değilim sıcak mesafeliyim anlıyor mu hayır bildiğini okuyır yeni cümlesi nerden ağzına takıldıysa akıllı ol kendisi cok yaşının kadınıdır ya k.pedirimi sorrasan bozulur adamı yok saymamızı ister bende inadına sorarım bide tele isterim unutmasın ki kızı var devran döner

ay hiç aramasan noolcakki?

gerekirse bişey isteyince bak o seni nasıl arar........

hiç aramasan hemen eşime şikayet sesini özledim niye beni aramıyor sesimi özleyene bi bak eşimin hatırına konuşuyorum

Maalesef kimi insanlara da ne yapsan yaranamazsınn....
ıçin rahat olsunn sen elinden geleni yapıyorsan gerisi ona ve vicdanına kalmış artık..........

sende ozaman diyeceğini de kapat, madem öyle.
saygından tabiki kusur etme ama çok laf yutma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…