Galiba sesimi duymak istemiyor

arkadaşım sende sana yapılan davranışlara göre hareket et....saygısızlııgn yok ise aranzıda sorun yok ise durum böyleyse senin bilmediğin bişey var....kimi insan ilgilen hoşlanmaz...mesafeli ol ...ogluyla görüşsün konuşsun sen fazla yorum yapma..ara sıra konuş o kadar...seni merak ederse arar zaten....

senden 10 adım gıdene sen 10 adım gelırsen böyle kafaya takarsın canım... sen yıne haber edecekmişsin ara söle ama bosver gezmeyemı cıkmıs napmıs... bellı ki bazı seylerı ıdrak edemeyen bır kayınvaldenız var ona göre davranın bence bundan sonra...

durumunuzda olan bir eltim var malesef kaynanam onu bir türlü sevemedim 20 yıl falan oldu sanırım evleneli,ama kız naparsa yapsın olmadı,elitmde hiç takmadı saygısını asla bozmadı ama gerketiği gibi davrandı mesafeli ve yerinde,
eşiyle iyi geriside onlara kalmış ki eltim son derece saygılıdır...
bence çok takma ve araman gerektiğinde ara,her zaman arayıp hal hatır sorma..

onun derdi şu ben evime bakıyorum eşim çiçek gibi evimde öyle yemeğimi ütümü yapıyorum söyleyecek bişey bulamıyor başka şeyler yapıyor amacı belli aslında ben eşimle kötü olayım oğlu oana daha fazla ilgi göstersin iyi anlaşıyoruz ya

amaaaaan canım bee
kabul eden ekime, kabul etmeyen de ....biiiip.... kadar zemuszemus

:roflol::roflol:

iyiymiş buu....

canım ya karşındakinin nası biri olduğu belli...boşver şakaları falan....mesafe koy araya....o sana nasılsa sende ona öyle ol....eşinle aran iyiyse önemli olan bu....

bazı insanların sindirmesi jeton düşüp dank etmesi yıllar alır...

üzerine düşmeyin siz onu taktıkça canınız sıkılacak. boşverin...

bu kadar problem etmeyin ya...
niye kendinizi zorla kabul etttirecekmissiniz gibi bi duyguya kapiliyosunuz...bosverin sizde onlar kadar mesafe koyun araya...zaten anlayacaklardir bigün hatalarini sizinle aralarina ucurumlari koyan insanlar üzülsün siz degil....

sende mesafe koy araya olsun bitsin...sende şaka yapma,şaka yapılacak insanlarmı sence..

doğru söylüyosun kızlar herkein söyledikleri doğru mesafeliyim ama daha nfazla mesafe koyupta eşimi üzmek istemiyorum o da biliyor annesini ama kadın bir tek bana böyle biz ev aldık tasındık zannediyor herhalde oğlunun kafasına ben girdim diye ma bir bilse oğlu benden daha cok hevesli

Boşver arkadaşşş salla gitsin takma kafana sen duracağın yeri iyi bilirsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…