galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

Çok zor bir duygu durumu... Geçmiş olsun! Travmatik ön yaşantılar maalesef bilinç düzeyine çıkmasa da adımlarımızda belirleyici olabiliyor. Eşinizin tepki koymaz devamlı iyi hali bir süre sonra psikolojik eziyete dönüyor. Birey tam bir farkındalık yaşamak ister ve bu süreçte hayırlar, karşı çıkışlar ebetleri anlamlı kılar. Psikolojik danışman kıvamındasınız. Acılarınız geviş getiriyor ve şu anki mutluluğunuzun gerçekliğini sorguluyor olabilirsiniz. Vesveseleriniz eşlik ediyor mu size? Size Emir'ler yağdıran bir iç sesiniz var mı? Ne kadar süredir annesiniz?

Allah akıl versin size gerisi boş demeden geçemicem gerçekten.Kırılmayın ama ciddi anlamda size söylenicek başka bişey yok.

Vega uyudun mu yoksa

Ben şımarıklık değil de bilinçaltınızda problem olduğunu düşünüyorum. Hem de sorununuz gayet ciddi. Baba kaynaklı. Eft şart size..

Benim esimde ayni olanaklari bana sagliyor hatta butyn kazancini beni mutlu etmek icin harciyo bunlari kendisi ben istemedigim halde yapiyo etrafimdaki herkes esime cok imreniyo boyle bi erkek gormedik diyolar. Senin esinde boyleymis senin onu daha cok sevmen gerekmiyomu karisini dusunen erkek okadar azki inan inun gibisini bulamazsin ben esimi hergun dahada cok seviyorum hergun iyiki onunla evlenmisim diyorum bu dusuncelerini esin hak etmiyor bence oturup kendini sorgulamalisin.

Kk de açıklanmayan sorunmu var allasen
Bence ortada sorun yok
Sen biraz ekşin istedin. ..
Olayada gizem kattin...sayfa olmuş 19...
Saat gecenin 3ü..bildirimler yorumlar geldikçe havaya giriyorsun

Haklısınız insanlarla soru cevap oynuyor konu sahibi ama cevap yok dalga geçer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…