galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

1yıldır anneyim evet vesveseler de var iç sesim de var teşekkürler bu arada çok güzel bir yorum

Kk de açıklanmayan sorunmu var allasen
Bence ortada sorun yok
Sen biraz ekşin istedin. ..
Olayada gizem kattin...sayfa olmuş 19...
Saat gecenin 3ü..bildirimler yorumlar geldikçe havaya giriyorsun
keşke dediğiniiz gibi olsa ama değil olaya gizem katmak amaçlı değildim aslında ama herkesin anlatamayacağı şeyler vardır

Bence once sebepleri bul sonra cozum ara..sorunlarin ustunu kapayip yok sayma daha cok sogumamak arayi acmamak adina mutlu gunlerinizi hatirla guzel seylerini kendine hatirlat kendinden sogutcak ne yapiyo onlari sirala sonra rahatsiz oldugun seyleri anlat uyar onu
Eger sorunlari cozersen gecici bi donem olur yok surekli kafanda kendini doldurur babam gibi yok sunu boyle yapiyo vs diye kendini sogutursan bunu hisseder guzel giden bi evliligi sacma yada ufak sorunlarla yipratma

keşke dediğiniiz gibi olsa ama değil olaya gizem katmak amaçlı değildim aslında ama herkesin anlatamayacağı şeyler vardır
Burda bence kimse senin mahreminin ayrintilari icin sormuyo soyleki ona gore tavsiye yada yorum yapilsin diye soruluyo anlatmak istemiyosan da ustu kapali soruna ancak yuzeysel yorumlar alirsin

Aranızda cinsel anlamda soğukluk varsa aslında adamın sana batması normal bi yerde ..
Karakter olarak iyi bir eşe sahipsin anlattığın kadarıyla .. Bunun hatrına birşeyleri sorun görmek yerine
düzeltme yoluna sen koyulabilirsin .

Yasamayan anlamaz bu durumu. Burda seni kinamalari normal. Erkek arkadasim ayni esin gibi yemek yapar herseyimle ilgilenir hep arkamdadir. Bende senin doneminden geçtim bi sure ayri kaldik simdi iyiyiz. Sunu anladim baba olmayınca hele bide babani sevmiyosan seni seven adami olmasi gereken baba modeliyle ozdeslestiriyosun

Neden psikolojik destek almıyorsun...
Bence cözülemicek bi şey değil yaşadığın.... insanların şu an yaşadıkları en basit şeylerin geçmişteki çok acı veya mutluluk dolu anları tetiklemesi ilginç değil.... bir an burnunuza gelen bi kokunun 15 sene önce ilk öptügünüz kişinin parfümünü hatırlatması gibi, eşinizin bazı tavırları bi anlık bi bakışı bile size nefret bile edemediğiniz babanızı (bilinçaltında bile olsa) hatırlatmış olabilir ve farkında olmadan içinizde böyle duygular gelişmiş olabilir... ama bunları tekrar ayristirabilmeniz için destek almalısınız....

eşimi babam gibi görüyorum sanki korumacılığı yavrucum fln demesi sanki baba gibi
tabiki dişaradan birinin beğenmesi umurumda değil
Baba sevgisinden yoksun oldugunuzdandir duygular karismis biraz bakis acinizi degistirirn o esiniz,yavrum bence guzel bir kelime estenngelince daha da guzel siz onu tam yerine oturramamissiniz bunlar duzelir daha ilerlerse bir psikoloktan yardim alin hani cocukluga inme derler ya boyle durumlar icin mesela bir arkadasim anlatmisti bir kiz gencecik her onune gelenle birlikte oluyor tabiki erkeklerin bundan cikar sagladigini soylemem gerek yok kizi inceliyorlar baba sevgisini sevkatini o erkeklerde ariyor kiz simdi tedavi goruyor bunlar oluyor

çocuk olduktan sonra ise şayet bu dönemler öyle düşünmen normal bnce boşa sıkıntı yapıyorsun.onun yerine sen eğlenceli hale getir bnce boş boş herşeyi adamdan bekleme

Hala anlatmadi olasi meslek biraktira bilicek cinsellik mevzusunu dimi?
Daim uyelerimizde bunu yapiyorya, bisy demiyorum.
Hani derdine care aramak istiyosan neden anlatmiyosun?
Yok care aramiyosan neden konu acip kk yi mesgul ediyosun.

Belkide intihar esiginde olan caresiz hemcinslerimiz var burda yardim bekleyen ve biz burda zman kaybi yasiyoruz.

umarim tez zamanda toparlanirsiniz ve esinizin degerini anlarsiniz
rabbim sana cok iyi bir es nasip etmis sükür et ve kötü düsünme
bak oku konulari nsl sansli oldugunu gör
git saril esine

insallah düzelirsiniz ve mutlu mesut yasarsiniz <3

belliki cok cekmisinz bundan sonrasini kendinize zehir etmeyin cünkü artik mutlu olma sansiniz var bu sansinizi kulanin :)

ay çok sinir oldum yaa bu ne yaa nispet yapar gibi.seni biriyle aldatsın biraz şiddet uygulasın altındaki arabayı alsın para vermesin hesap sorsun ev işlerine yardım etmeyi bırak ev pis temizle diye yerden yere vırsın bak nasıl değişiyor herşey.

esinin umrunda olmasaydin sorumsuz davransaydi el ustunde tutardin onu ne istersiniz soyle eslerden millette ne kocalar var yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…