olabilirkocan seni aldatsa sana küfür etse seni hiç sevmese onu canından çok seversin
Tamam babanla sorunların olmuştur birşey demiyoruz ama bunun acısını kocandan çıkartma kendin yazzmışsın cok iyi kocam var vicdanım rahat değil ona iyi eş olamadığını yazmışsın zaten peki bu senin deyiminle ha şımarıklık olmuş ha azgınlık yani azgınlık derken eşinin iyiliklerine ahde vefa göstermemiş oluyorsun bence eşine yazık git babanla konuş gerisini eşinden çıkartma öfkenineyin azgınlığı ? pardon siz benim nasıl büyüdüğümü babamla aramdaki sorunları biliyormusunuz? haddinizi bilin
beni çok iyi anladınızYa empati kurmaya çalıştım gerçekten zor bir hal içindesin.
Bilinçaltı temizliğine vs inanıyorsan ya da neuro format gibi şeylere yonelmeni tavsiye ederim.
Çocukta var. Yani mutsuzsan boşan kendini bulduğun hayatı yaşa diyemiyorsun rahatça.
Hayatını bu şekilde heba etmemen gerektiğini anlamalısın vega.
aminSizinki simariklik değil rahat batması. Umarim eşinizin değerini bilirsiniz.. ve ona karşı da bir hata yapmazsiniz. Disaridan beğenilen bir bayan olarak. ..Esiniz kötü şeyler yasatsa ondan vazgecmezdin. Eşinizi sevmiyorsunuz. Üzüldüm eşiniz adına. Herkes de böyle bir eş ister hayatına. Siz bulmussunuz bunuyorsunuz. Onun disindaki problemlerinizi bilmiyorum.. Hakkınızda hayırlısı.
azgınlık lastik gibi bir cümle her yere süner dikkat edinTamam babanla sorunların olmuştur birşey demiyoruz ama bunun acısını kocandan çıkartma kendin yazzmışsın cok iyi kocam var vicdanım rahat değil ona iyi eş olamadığını yazmışsın zaten peki bu senin deyiminle ha şımarıklık olmuş ha azgınlık yani azgınlık derken eşinin iyiliklerine ahde vefa göstermemiş oluyorsun bence eşine yazık git babanla konuş gerisini eşinden çıkartma öfkeni
evet ama filmi izleyip yorum yapın bence makas eller filmin adıAlakasız yorum yapcam
Ruh halinde böyle mi ?
Tabikide kelimeler nereye çekersen oraya lakin burada cinsel anlamda bir yorum yapmak haddim değil yapmamda , konunuzda bu değil zaten neyse Rabbim hakkında en hayırlısını versin canım aminazgınlık lastik gibi bir cümle her yere süner dikkat edin
valla bende ders çalışcam ama bu gece dağildi tırt ceylan ertem el adamı nı dinle gece şarkısı olsun :)yavega4 verdin gece gece tansiyonu, çalışacaktım odaklanamıyorum kkyı açıp duruyorum boyuna
neyse bu gece de çalışmama durumum için suçlayacak bir kurban buldum
evet ama filmi izleyip yorum yapın bence makas eller filmin adı
valla bende ders çalışcam ama bu gece dağildi tırt ceylan ertem el adamı nı dinle gece şarkısı olsun :)
avatar o karakterin ruh hali işteIzledim canım unutamadigim sahne de makas elleriyle şu yataginda afallamasi olmuştu
malt -olmaz ı dinletamamdırsen de Aylin Aslımdan "bir çocuk sevdim" i dinle
malt -olmaz ı dinle
avatar o karakterin ruh hali işte
Cinsel hayatı berbat bir evlilik için bunları hissetmeniz çok normal. Eşinizin saydığınız özellikleri için kimse kimseyle evlenmez yani. Öyle olsa annemizle yaşamayı tercih ederdik sanırım. Ama bence siz biraz sıkılmışsınız ve bazı durumlar gözünüzde büyümüş, tükenmişlik sendromu olabilir.
aslında dışarıdan bakınca çok sevimli kıpır kıpırım ama makyaj o bi maske mutsuz hissediyorumÇok sevimliydi o ya :)
Sende oylesindir eminim
Icindeki mutlulugu dışarı yansit lütfen
Burda ne hikayeler var
Seni yadirgiyoruz çünkü o kadar mutluluk arayan kadınların içinde senin halin simarikca geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?