galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

ilk sayfayı okudum. seni çok iyi anlıyorum.
herkesin yaşam standardı bir değil. diğerlerinin anlamamasına
da normal baktım. konunu takip edeyim biraz.
çok yakın hissettim yazdıklarınl yaşadıklarımı.

makas eller çok duygusal bir film. izleyince avatarı öyle masum göreceksiniz ki.

Izlemistim ben o filmi konu sahibide sordu
Evet çok sevimli bi karakter ama
Avatarı buyutmeden yorum yapmışım
Cikartamadim o olduğunu :)

Durumunuz psikolojik olabilir.Daha önceleri bir psikolog'a gittiğimde çocuklar ebeveynlerine olan öfkelerini eşlerine yansıttıklarına dair bir kanı oluşmuştu.Yani onlara veremediğimiz tepkilerin hıncını ordan çıkarıyoruz gibi.. Tabi bu konuda sağlıklı çözümü size bir psikolog önerebilir.İlişkinizin sağlığı için doktora gitmenizi öneririm.

Bence esinizin sira disi fantezileri var ve siz belki hoslanmadiginizdan belki utandiginizdan bu oyunlara ayak uyduramiyorsunuz. Ben de bir tahmin yuruteyim dedim ( haddim degil ama)
Iliskinizin ilk zamanlari da bu ruh haline burundugunuz zamanlar oluyor muydu?

Anlatmadiginiz sorun her neyse bunların sebebi o
Galiba Eşinizin istekleri farklı diye sizi istemediğiniz bir şeye zorladi ve o sahneyi gözünüzden kafanızda atamiyorsunuz
Sizi o duruma düşürdüğü için de kizginsiniz
Bence uzman yardımı şart
Böyle yaşanmaz
Şımarık falan da değilsiniz Eşinizin yaptıkları zaten olmasi gereken
Ama bu yaptıkları diğer kızgın oldugunuz konuyu affetmenize yetmiyorsa demek ki çok büyük bir durum sizin acinizdan ve tek başına bu ruh durumun atlatamayacaksiniz
Tamam bize anlatamiyor olabilirsiniz ama mutlaka uzman desteği alın lütfen Bu haliniz çocuğunuzu da çok etkiler
Belki de esiniz cinsel açıdan hasta sapkin bir adam olabilir anlatacaginiz uzman size bir öneri sunacak bu konuda belki
İnsanlar normal hayatlarında olmasi gerektiği gibi davranıyor diye diğer önemli olaylar göz ardı edilmemeli

oluyor du ama bu kadar değil

ilk sayfayı okudum. seni çok iyi anlıyorum.
herkesin yaşam standardı bir değil. diğerlerinin anlamamasına
da normal baktım. konunu takip edeyim biraz.
çok yakın hissettim yazdıklarınl yaşadıklarımı.
aslında hiç birşey içimdeki yaşadığım sıkıntıyı anlatmıyor ama anlamanıza sevindim beni

Hani biraz annesinin agzina baksa, dana ilgi gostermese ee birazda seni begenmese o zaman kiymete binerdi. Senin ki simariklik degil degerinden fazlasini gormen hosuna gitmemis o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…