mesela ne kadar farklıkonuştum çok kavga ettik ama olmuyo cinsel hayat var ama oun istekleri çok farklı
makas eller çok duygusal bir film. izleyince avatarı öyle masum göreceksiniz ki.
Swinger nedir?Swinger felanmı istiyo biraz aç çekinme canım ya neler duyduk burda::))
Degil merhametli sevkatli bir es bu zor bulunur cinsinden sevgisine konsantre olunaynen öyle sanki o benim hiç olmamış babam gibi
ikiside değil
eşimin hayal dünyasıAyy çatladık meraktan, sorunun özünü anlatmıyorsun ki ne yorum yapalım ..
Yüzeysel kalıyor tüm yorumlar doğal olarak ..
Sorun sende mi eşinde mi bari onu söyle .
swinger neSwinger nedir?
swinger ne kiSwinger felanmı istiyo biraz aç çekinme canım ya neler duyduk burda::))
oluyor du ama bu kadar değilBence esinizin sira disi fantezileri var ve siz belki hoslanmadiginizdan belki utandiginizdan bu oyunlara ayak uyduramiyorsunuz. Ben de bir tahmin yuruteyim dedim ( haddim degil ama)
Iliskinizin ilk zamanlari da bu ruh haline burundugunuz zamanlar oluyor muydu?
aslında hiç birşey içimdeki yaşadığım sıkıntıyı anlatmıyor ama anlamanıza sevindim beniilk sayfayı okudum. seni çok iyi anlıyorum.
herkesin yaşam standardı bir değil. diğerlerinin anlamamasına
da normal baktım. konunu takip edeyim biraz.
çok yakın hissettim yazdıklarınl yaşadıklarımı.
oluyor du ama bu kadar değil
işte o nokta iki ucu b*klu deynekSanirim sorunu bulduk. Sizi rahatsiz edecekse ayrintiya girmeyin ama bence asilamayacak sey degil. Esiniz anlayisli biriyse bunu onunla acikca konusabilirsiniz.
işte o nokta iki ucu b*klu deynek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?