galiba şimardım yada başka bir şey çok dertliyim

en balından vardı zaten problem anlatılıp yardı alınacak gibi değil unutamam
Çatladık meraktan kız deme öyle eğer cinsel olarak travmatik bir olay yaşadıysanız altında büyük ihtimalle o vardır. Burada anlatmasan bile bir uzmana anlatabilirsin

Çatladık meraktan kız deme öyle eğer cinsel olarak travmatik bir olay yaşadıysanız altında büyük ihtimalle o vardır. Burada anlatmasan bile bir uzmana anlatabilirsin
uzman meslek hayatını bırakır o kadar

Bence senin sorunun cinsellik.
Orda sıkıntı olduğu için kendini tatmin edemediğin ona ait hissetmiyorsun bence..

ilk sayfayı okudum belli ki 7 sayfa azarlanmışsınız
sizi anlamaya çalışıyorum, belki de hayatınız monotonlaşmış
inşallah bazı şeylerin kıymetini kaybedince anlama durumuna düşmezsiniz güzel vesilelerle aşkınız tazelenir
eşinize baba rolü biçmeniz ilerde sorun yaratabilir, bunu bir şekilde aşmanızı tavsiye ederim.

Valla uyuyamam meraktan...dışkıyla alakalı bisi mi yatakta...(fantazi olarak yani)ne bilem başka neden bıraksın uzman meslek hayatını.igrenc bisi olmali

Etrafınızda egonuzu çok sisiren biri yada birileri varsa ondan uzaklaşın. Evlilikte birbirine alışıp monotonlasma devresi vardır ama illa iki taraftan biri hata yapar. Siz bu devreye girmemek için cabaliyorsunuz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…