Galiba sıra bende...

Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.

Allah yardımcınız olsun, Rabbim şifa versin, çok mutlu olun inşallah.. Ben dertlendim burada. Hiç düşünmeyin ayrılın lütfen. Hiçbirşey için geç değil. Allah onları ıslah etsin!

Geçecek bu günler. Hiç yaşamamış gibi olacaksınız inşallah. Geçmişi konuşmayın, yazmayın, anlatmayın. İnsan böylece yenilenme yaşıyor. Zamanla unutuyor hatırlayamıyor bile. Bırak şu saatten sonra kendini yaşa. Şimdi şu an doğmuş gibi.

Allah yardımcınız olsun, Rabbim şifa versin, çok mutlu olun inşallah.. Ben dertlendim burada. Hiç düşünmeyin ayrılın lütfen. Hiçbirşey için geç değil. Allah onları ıslah etsin!

Teşekkur ederim.Yapabılecegım baska bişi yok zaten.Artık kendım ve cocukarım için bi hayat kurmak ayakta durmak zorundayım.Tek üzüldugum olan bıten herseye ragmen onca senenın hatrı bı kenara eşimin bana bu yuvayı sen yıkıyosun demesi insanlar cok nankör..

Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.
bak ben simdi cok sinirlendim ne demek aileyle gorusturmemek simdi keyfini sur 10 yilin acisini cikar ailenle..

Teşekkur ederim.Yapabılecegım baska bişi yok zaten.Artık kendım ve cocukarım için bi hayat kurmak ayakta durmak zorundayım.Tek üzüldugum olan bıten herseye ragmen onca senenın hatrı bı kenara eşimin bana bu yuvayı sen yıkıyosun demesi insanlar cok nankör..

Ablacım böyle insanlardan vicdanlı, mantıklı davranmalarını bekleme. Zaten vicdanları, adalet duyguları olsaydı sen bugün bu halde olmazdın. Allah'a havale et ve otur izle.

Boşluk hissetmeniz normal.. büyük sıkıntılarla 10 yıl geçmiş ve bitiyor bu durum.. Bu boşluğu sıkıntıların yokluğu olarak görün.. hakarete ugramamak kötü tavır görmemek.. sağlığınıza ve çocuklarınıza yogunlasin.. yeni ve guzel hayatımın ilk günleri bunlar diyin hep.. geçmiş olsun..

Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim

10 yıl kaynana kaynata bir arada! Bunun iyi günü var, kötü günü var, hastalığı var, hamileliği var, lohusalığı var... İyi dayanmışsınız. Anası yatırsın da ayağında sallasın oğlunu! Nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın. Bu saatten sonra sizden günah gitti!

Bu arada çok geçmiş olsun. Bence sizin ilacınız bu adamdan boşanıp yepyeni bir hayata başlamak! Allah tez zamanda şifa versin size inşallah.

Zaten bunu kendi agzıyla butun aıleme anlattı annem yuzde yuz hatalı dahi olsa benim annem haklıdır kızınızın kendısını oyle bı durumda savunmaya kalkması bıle hata dedi şok olduk
bu ne insanlığa sığar ne de müslümanlığa sığar
bu resmen günahtır eziyettir
Allah sorar bunu

ana baba hakkı da önemli ama eş hakkı da önemli
koca karısını böyle ezdirmeye müsade etmemeli
allah bunu sorar geçekten sorar
inşallah tez zamanda huzura kavuşursunuz

Back
X