- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.647
- 598
ben aksamlari babasina devrediyorum dusa girmek icin ama uzun sure oldu soyle sicak suyun altinda bos bos bi iki dk bile beklemeyeliDün akşam bir duşa girdim odaya girdiğimde çiçeğim yerde sürünüyordu topraklar dökülmüştü yerlere tam işi bitirdim diyorum bir iş daha
onlarin beyinleri vede kemikleri henuz cok gucsuz ufacik bir tokat boyun kirilmasina göz kaymasina beyin kanamasina bile sebep olabilir buyuzden kiziyorlarÇocuklara ara sıra vurmayı bukadar abartmasakmı acaba? İstismar su bu hayret ediyorum yorumlara. Her anne çocuğuna kıyamaz ama ara sıra sabır taşabilir. Bence sizin kızınıza otorite kurmanız lazım birde eşinizden yardım almanız. Yazık size bende bebek büyütüyorum sabahtan akşama kadar öldürüyor beni yorgunluktan. Akşam eşim gelince yardım eder bakar ilgilenir bende dinlenirim çok fazla iş yapmam. Ayda iki kere yarım gün temizlikçi gelsin yeter. Sizde basit şeylere kosturun.
Katılıyorum..Var ya burda ne kadar” bende vuruyorum” sabrım Yok bi kereden bişey olmaz e ne var canım hepimiz dayak yedik diyen varsa hepsini sosyal hizmetlere şikayet etmek gerek öncelikle konu sahibini ayrıca nasıl bir okuldaysa 3 saat kendi çocuğunu ayağında sallayabiliyor bu da apayrı bişey zaten
Konu sahibinin bilgilenine ulaşabilirsek ben suç duyurusunda bulunmak istiyorum
Anneler elinde heba olsun diye doğmuyor çocuklar
Akşam bu konudan dolayı uyuyamadım stres oldum midem ağrıdı falan filan akşamdan beri yazıyorum ama e vurmayan mükemmel annelersiniz siz diyorlar bide yani vuramayanlar mükemmel değil vurmamak normal olan davranış değilmidir zaten, 18 aylık bebek su döktüğü için tokat yiyorsa 28 aylıkken odanın ortasına kaka yaptı diye neler olacak acaba merak ediyorum acil yardım şart
Nasıl inkar edecek,burda kendi anlatmışBir şey yapabileceklerini zannetmiyorum maalesef. Yapılabilse keşke, inkar eder geçer.
Kafayı mükemmel annelikle bozmuşlar ne çeşit bir kompleks yaşıyorlarsa; çocuğa vurmamak mükemmel annelik değil "Ebeveynliğin, insanlığın bir gereği", bu bir ekstra değil, bunu anlayamıyor, bu farkı fark edemiyorlar. Çünkü normalleştirilmiş, hücrelerine kadar sirayet etmiş; "Annedir, hata yapmış vurmasaymış ama annedir, sabredememiş pişmanmış olurmuş o kadar"... Sabredemeyeceğin çocuğu niye doğuruyorsun, sen oturtunca oturan bez bebek mi bakıyorsun derler adama.
Babamız evde yoktu eve gelince bütün sinirimi ondan çıkarıyorumben aksamlari babasina devrediyorum dusa girmek icin ama uzun sure oldu soyle sicak suyun altinda bos bos bi iki dk bile beklemeyeli
adamin ne sucu varkiBabamız evde yoktu eve gelince bütün sinirimi ondan çıkarıyorum
Nasıl inkar edecek,burda kendi anlatmış
Üstelik görevi ihmal ve sorumluluğu altındeki çocukları başıboş bırakma da var..
Aynen öyle işte düşünüyorum geceden beri Yok normalleştiremiyorum 2 çocuğum var dövmedim dövemem bu hakkı bana kimse vermedi mükemmel annemiyim asla,deliricek gibi oluyorum düşündükçeBir şey yapabileceklerini zannetmiyorum maalesef. Yapılabilse keşke, inkar eder geçer.
Kafayı mükemmel annelikle bozmuşlar ne çeşit bir kompleks yaşıyorlarsa; çocuğa vurmamak mükemmel annelik değil "Ebeveynliğin, insanlığın bir gereği", bu bir ekstra değil, bunu anlayamıyor, bu farkı fark edemiyorlar. Çünkü normalleştirilmiş, hücrelerine kadar sirayet etmiş; "Annedir, hata yapmış vurmasaymış ama annedir, sabredememiş pişmanmış olurmuş o kadar"... Sabredemeyeceğin çocuğu niye doğuruyorsun, sen oturtunca oturan bez bebek mi bakıyorsun derler adama.
Mükemmel anne yoktur çaba vardır emek vardır evet tabiki bizim de üzülerek söylüyorum ki sesimizi yükselttiıimiz zamanlar oluyor ve müthiş bir suçluluk duygusuyla bu sefer daha bir sıkı sarılıyoruz çoçuğumuza,bizi affetsin tekrar güvenebilsin diye. Bir yetişkin gibi davranamıyırlar diye duyguları yok sanıyoruz oysa onlar adeta havayı koklayan barometreler gibi,herşeyin bizden daha çok farkındalar ve malesef kırılıyorlar.. herşeyi geçtim annelik bir sanattır,insan yetiştirme sanatı ve hiç bir eser bir gecede çıkmaz,sabırla ilmek ilmek dokumak gerek.. bugünün çoçuğu yarının gençleri,geleceğimiz.. sonra insanlar niye böyle?..Bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum maalesef. Yapılabilse keşke, inkar eder geçer.
Aynen öyle doğru diyorsunuzUydurdum, insanların nabzını ölçmek istedim dedi mi tamam, ispat yok bir şey yok. Uzar gider, düşer. Tabi bilene sormak lazım işlerin nasıl yürüdüğünü. Cevap alırsın ama sonuç alır mısın bilemem.
Emin olun bu işlere yabancı değilim,peşine düşerim..Uydurdum, insanların nabzını ölçmek istedim dedi mi tamam, ispat yok bir şey yok. Uzar gider, düşer. Tabi bilene sormak lazım işlerin nasıl yürüdüğünü. Cevap alırsın ama sonuç alır mısın bilemem.
Destek olun tabi olabilir hepimiz böyle büyüdük diyip normallestirin hanımefendi de evet ya ben de böyle büyüdüm desin tekrarlasin dayağı.kendinin normal olduğunu düşünsün. Böyle böyle dayağı normallestirerek care üretelim.ha bu arada çocuğumuz kreste şiddet görürse ayağa kaldıralım ortaligi (normal olarak )çünkü başkası çocuğumu dövdü, ama kendimiz dovunce normal sinirlerimiz yipraniyo. Kadın karıştırıp başka çocuğu dovmesebari öğretmenmis yazor durumda kı ınsana bır tekme daha vuran kadınların kulübü burası.
hemen eleştıren en ağırıyla yargılayan,
ne diyim inşallah bu kınadığınızı yaşamazsınız.
büyük konuşan çok çünkü.
arkadaşım sende destek al lütfen. üzülme sen onun annesisin senden daha iyi kimse bakamaz. cocuğuna sarıl daha çok sev ,öp.
bu günler de geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?