Galiba tukendim...Kizima vurdum .

Dün akşam bir duşa girdim odaya girdiğimde çiçeğim yerde sürünüyordu topraklar dökülmüştü yerlere tam işi bitirdim diyorum bir iş daha
ben aksamlari babasina devrediyorum dusa girmek icin ama uzun sure oldu soyle sicak suyun altinda bos bos bi iki dk bile beklemeyeli

Daha önce de şiddet göstermiş ve kreş hocası
Her türlü korkunç bir tablo çıkıyor ortaya..
İşten çıkarılmalı,tedavi olmalı ve gerekirse sosyal hizmetlerden yardım alınmalı.
Zıvanadan çıkmış anneler de artık bütün hırsını çocuktan çıkarmayı bıraksınlar. Yeter artık,..

Var ya burda ne kadar” bende vuruyorum” sabrım Yok bi kereden bişey olmaz e ne var canım hepimiz dayak yedik diyen varsa hepsini sosyal hizmetlere şikayet etmek gerek öncelikle konu sahibini ayrıca nasıl bir okuldaysa 3 saat kendi çocuğunu ayağında sallayabiliyor bu da apayrı bişey zaten

onlarin beyinleri vede kemikleri henuz cok gucsuz ufacik bir tokat boyun kirilmasina göz kaymasina beyin kanamasina bile sebep olabilir buyuzden kiziyorlar

Katılıyorum..

Yine dayanamıyorum yazacağım evet kadınlar kulubünde bir mükemmel annelik yarışı vardır hatta bende kızarım çocuğumu bağırmadan büyüttüm gibi gerçekçi olmayan mesajlara
Ama aman canım ne var 18 aylık bebeğe tokat atmış amma tantana yaptınız diyemem

Komu sahibinin kötü olduğunu söylediği şartlar bir çok çalışan kadının hayali
Burada sabah altıda çocuğu kaynanasına bırakıp çıkan akşam yedide evine dönen
Evine gelirken markete uğrasa kaynanasından surat yiyen ama bakıcı parası vermediği için şükreden kadınlar var

Değil işe çocuğuyla gidip çocuğuyla dönmek saat üçte işten çıkmak kreş gibi bir ortamda çalışmak
Evin villa tipi olması merdivenlerinin olması kadının sürekli temizlik yapıyor olması kocasının bu denklemde hiç yerinin olmaması 18 aylık bebeğin suçu mu
Hepsinin şartlarını kendi değiştirmesi gerekiyor
Hangi 18 aylık bebek bir köşede put gibi durup annesinin iş yapmasını izler
Duruyorsa sorun vardır
Ayrıca madem çocuğum beni dinlemiyor beni öğretmeni gibi görmüyor diyor o zaman başka sınıfa verecek
Olmadı mı o zaman paşa paşa bakıcı tutup kız evde dururken kendi işe gidip gelecek
Oda mı olmuyor o zaman işten çıkıp evde kendi çocuğuna kendi bakacak
Ya herro ya merro

Çok merak ediyorum burada ne var canım sinirlendim tokat attım terlik attım yazanlar kocası eve geç geldiğinde adamın kafasına terlik atabiliyor mu
Kaynanasıyla tartıştıklarında bir tokat akşettirebiliyırlar mı

baba bu hikayenin neresinde??..
kendisinden hiç bahsedilmemiş de..
akşamları biraz da babası baksın bir zahmet..

Konu sahibinin bilgilenine ulaşabilirsek ben suç duyurusunda bulunmak istiyorum
Anneler elinde heba olsun diye doğmuyor çocuklar

Bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum maalesef. Yapılabilse keşke, inkar eder geçer.

Kafayı mükemmel annelikle bozmuşlar ne çeşit bir kompleks yaşıyorlarsa; çocuğa vurmamak mükemmel annelik değil "Ebeveynliğin, insanlığın bir gereği", bu bir ekstra değil, bunu anlayamıyor, bu farkı fark edemiyorlar. Çünkü normalleştirilmiş, hücrelerine kadar sirayet etmiş; "Annedir, hata yapmış vurmasaymış ama annedir, sabredememiş pişmanmış olurmuş o kadar"... Sabredemeyeceğin çocuğu niye doğuruyorsun, sen oturtunca oturan bez bebek mi bakıyorsun derler adama.

kreşte niye ayakta sallıyorsunuz ki..
uyutun koyun yatağına, uyanırsa da uyansın, akşam daha iyi uyur belki..
kendi kendine uyumaya alışamaz böyle hep ayakta sallarsanız.

Nasıl inkar edecek,burda kendi anlatmış
Üstelik görevi ihmal ve sorumluluğu altındeki çocukları başıboş bırakma da var..

Nasıl inkar edecek,burda kendi anlatmış
Üstelik görevi ihmal ve sorumluluğu altındeki çocukları başıboş bırakma da var..

Uydurdum, insanların nabzını ölçmek istedim dedi mi tamam, ispat yok bir şey yok. Uzar gider, düşer. Tabi bilene sormak lazım işlerin nasıl yürüdüğünü. Cevap alırsın ama sonuç alır mısın bilemem.

Aynen öyle işte düşünüyorum geceden beri Yok normalleştiremiyorum 2 çocuğum var dövmedim dövemem bu hakkı bana kimse vermedi mükemmel annemiyim asla,deliricek gibi oluyorum düşündükçe

Mükemmel anne yoktur çaba vardır emek vardır evet tabiki bizim de üzülerek söylüyorum ki sesimizi yükselttiıimiz zamanlar oluyor ve müthiş bir suçluluk duygusuyla bu sefer daha bir sıkı sarılıyoruz çoçuğumuza,bizi affetsin tekrar güvenebilsin diye. Bir yetişkin gibi davranamıyırlar diye duyguları yok sanıyoruz oysa onlar adeta havayı koklayan barometreler gibi,herşeyin bizden daha çok farkındalar ve malesef kırılıyorlar.. herşeyi geçtim annelik bir sanattır,insan yetiştirme sanatı ve hiç bir eser bir gecede çıkmaz,sabırla ilmek ilmek dokumak gerek.. bugünün çoçuğu yarının gençleri,geleceğimiz.. sonra insanlar niye böyle?..

Emin olun bu işlere yabancı değilim,peşine düşerim..

hıc tesellı edemeyecegım sızı
sızın su anlattıklarınızdan kat be kat yogun ve streslı ortamım var stresden mıde kanaması gecırdım okadar streslı
haksızsınız
o cocuk sayesınde annelık hakkını kazandınız hakkını nasıl odeyeceksınız

neyse
bence ıse ara verın

zor durumda kı ınsana bır tekme daha vuran kadınların kulübü burası.
hemen eleştıren en ağırıyla yargılayan,
ne diyim inşallah bu kınadığınızı yaşamazsınız.
büyük konuşan çok çünkü.
arkadaşım sende destek al lütfen. üzülme sen onun annesisin senden daha iyi kimse bakamaz. cocuğuna sarıl daha çok sev ,öp.
bu günler de geçer.

Destek olun tabi olabilir hepimiz böyle büyüdük diyip normallestirin hanımefendi de evet ya ben de böyle büyüdüm desin tekrarlasin dayağı.kendinin normal olduğunu düşünsün. Böyle böyle dayağı normallestirerek care üretelim.ha bu arada çocuğumuz kreste şiddet görürse ayağa kaldıralım ortaligi (normal olarak )çünkü başkası çocuğumu dövdü, ama kendimiz dovunce normal sinirlerimiz yipraniyo. Kadın karıştırıp başka çocuğu dovmesebari öğretmenmis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…