Galiba tukendim...Kizima vurdum .

Beni burda rahatsız eden şey neden kendi kızınız sizin sınıfınızda ve gündüz 2 saat sallarken diğer çocuklar napıyor
Onlarda anakuzusu ve emanet hem orda çalış para al kendi çocuguna harca buyuk bir zamanı diğer çocukların ve ailelerinin vebali üzenizde
Gerçi kendi çocgunuzu da eğitemiyırmuşunux ama günah diğer çıcuklara

Sanki bi sen bıktın, bi sen tükendin.
Tek doğuran, çalışan, yorulan, çocuğu üstüne su döken anne sensin.
Tek öğretmen, tek dubleks inip çıkan, temizleyen, tek ailesinden uzakta yaşayan da sensin.

Biz hiç yorulmuyoruz, hiç tükenmedik. Hepimizin yanında beşer tane dadı, hizmetçi, kahya var. Hepimizin çocukları inanılmaz uslu ve söz dinliyor. Hiçbiri üstüne su dökmüyor.

Hayat zor bacım. Hepimize zor. Çocuğu doğurduysan bi zahmet vurmadan büyüt.

Bir nefes aldim.
Zaten kotuyum bu kadar ustume gelmeseler olmaz mi.
Tesekur ederim size.
Gerckten suan iyi degilim

derin sularda bu konuda uzman. O doğrusunu söyleyecektir ama ben anne ile çocuğun hele ki okul öncesi dönemde aynı sınıfta olmasıni hiç doğru bulmuyorum. Ben branş öğretmenim asla çocuklarımla aynı sınıfta olmak istemem

Öncelikle aynı yaş grubu varsa farklı bir sınıfa verin.

Annelik baştan aşağı sabır zaten. Benim İkizlerim 2 yaşında ve en az günde 3 kere üst baş değiştiriyoruz. Su döküyorlar çorbalarının kendileri yemek istiyorlar çok sık tuvalete yapıyorlar...

geçecek diyorum ya sabır diyorum Ruhlarin da derin yara açmayayım diyorum.diyorum da diyorum.. inançliysaniz sabır çekin

Ama Mümkünse sesinizi bile yükseltmemeye çalışın.. Eğer çocuklarımızın dünyaya gelmesine vesile oluyorsak şikayet etme hakkımız yok gibi geliyor.

Ne kadar yiprandiginizi tahmin edebiliyorum. Benim annemler yakinimda,calismiyorumda.. o halde bile çok yoruluyorum. Çocuk çok sabir isteyen birşey. Çok sinirlendiginizde onu olduğu yerde bırakın balkona çıkın . Yada vurduktan sonra ne kadar pişman olacağınızı düşünün. Kendinizi bebek yerine koyun. Sizden kat be kat iri birisi size bi tokat yapıştırıyor.hemde siz ne olduğunu anlamıyorsunuz. Annelik çok zor. Hatta bazı zamanlar tam manasıyla insanlıktan çıkıyoruz yorgunluktan . Ama büyüyecek . Vurduğunuz günleri hatırladığınızda içiniz yanar. Burda bi anne kizinin 11 yaşında beynimde tümör olduğunu öğrenmişti ve aklına devamlı bebekken kızdığı günler gelip acı çektiğini söylemişti. Bunları düşünün

Dogru soluyorsunuz

Suan agliyorum gercekten cok pismanim.
Tesekur ederimmm.
Duygularima tercuman oldunuz

Cok kosusturmacali bi hayatiniz var. Gunun belirli kisminda sakinleyip kendinizi rahatlatmazsaniz maalesef devami da gelir.
Ya ogle arasi ya aksam kendinize ait bir saatiniz olmali. bu olsa iyi olur degil sizin icin sart.

Kardeslerim buyuk yaslarda ogretmenler. Onlardan biliyorum, bor ogretmenin muhakkak dinlenmesi gerektigini. Ki sizin yas grubunuz cok kucuk.

Kendinizle ilgilenmezseniz daha cok pisman olacaginiz kisi olacaksiniz. Mutlu anne mutlu cocuk. Unutmayi

Ben sizi anlayamadım. Çocuğunuz yaşıtlarıyla vakit geçirsin sadece anne baba görmesin diyorsunuz ama sizin sınıfınızda yani yaşıtlarıyla yalnız vakit geçirmiyor yine anne görüyor bütün gün. Kızınız neden sizin sınıfınızda? Küçük çocukla neden dubleks eve çıktınız hadi çıktınız çocuk emniyet kilidi neden takmadınız merdivenlere? Bütün gün çocuğu taşımanız hem size hem ona zarar, çocuğunuz yürüyemiyor mu 18 aylıkken yürüyebiliyor olması lazım.Siz kendi işinizi daha da zorlaştırmışsınız anladığım kadarıyla. Çocuğa vurmanız konusuna gelince yaptığınız hıncı ondan çıkartmak olmuş buraya konu açacağınıza çocuğunuzla oran sorununuzu nasıl çözebileceğini düşünseniz daha iyi olur bir eğitimci olarak

Ben bir bebeğin tırnağına hasret yaşarken,millet bulmuş o da yetmiyor bide vuruyorlar.Allah'ım sen bilirsin

Kesinliklee cok dogru soyluyorsunuz her konuda .....
Ahh ne yazikki yok iste baska yaş grubu

Şimdi kadın zaten tükenmiş durumda ve çocuğuna vurduğuna eminim 1000 pişman.. Bitme noktasına gelmişseniz acilen birşeyler değiştirmeniz lazim. Yardımcı mi alıyorsunuz ailenizden bir süreliğine birini mi çağriyorsunuz fark etmez. Sorunun temeli cocugun olmadığını sizde biliyorsunuz zaten. Ve kendinize şunu hatırlayın daima çocuk hicbirseyi sizi üzmek için yapmıyor! Ve çocuklarımız stres topumuz olamaz Asla. Iki küçük oğlum var 3 yaşın altında. Stresinizi anlıyorum, ama ebeveyn olarak öfkemizi kontrol altına almamız şart.

Burada benzer bi konu vardi orada bebegi sarsmisti annesi o zaman teselli verildi olur bazen diye ama sizinki vurmak, bu kabul gormez/ gormemeli.

Cocuk bakimini bilmedigim icin bisey diyemiyorum ama lutfen yuklerinizi paylasmanin ve dinlenmenin bir yolunu bulun.

Bana agziniza geleni soyledin de utanayim diye geldim kinu actim suan gerckten kotuyum

Valla biz söyledik diye utanacaksan o daha da kötü, çocuğa bi daha böyle bişey yapmayın ya başka bi sınıfa verin ya işten ayrılın ya da bi bakıcı tutun eşiniz ne halt ediyor bu arada ? Herşeyi yüklenirseniz sonunda olacağı bu. Kadınların da anlamadığı şey bu siz kendinizi feda etmiş olmuyorsunuz başka birine dönüşüyorsınuz sonra her şey mahvoluyor. Sıyrılın artık herşeyi mükemmel yapan kendini kurban eden Türk kadını modundan. Hem eşinizi hem çocuğunuzu kurban ediyorsunuz sadece kendinizi değil.

Bir nefes aldim.
Zaten kotuyum bu kadar ustume gelmeseler olmaz mi.
Tesekur ederim size.
Gerckten suan iyi degilim
Anlayabiliyorum
Ablam eşinden ayrıldığında yeğenim henüz bir yaşını doldurmamıştı
Annem büyüttü,fakat ablamın morali yeğenime yansırdı
Ağlayarak sarılıp özür dilediğini duyardım öfke patlaması sonuçlarında
Çocuğun suçu yok tabiki
Fakat anne moralsizse,bu çocuğa yansıyor
Aman dikkat et
Önce sorunun kaynağını bul
Sorun bşr bardak su değil burda
Başka bir sorun var

Kızınızın sizin sınıfınızda olması hem onun için hem diğer çocuklar için yanlış. Maddi açıdan ihtiyacınız yoksa işe ara verebilirsiniz. Yardım edecek birinin yanınıza gelmesini isteyebilirsiniz, anneniz, kv gibi. Siz yaptığınızdan zaten pişmansınız daha fazla üstünüze gelip moralinizi daha fazla bozmaya gerek yok. Psikolojik açıdan hırpalanmışsınız bu tokatta dökülen sudan ziyade onun sonucu belli. Sizi daha fazla hırpalamaya gerek yok bence. Bundan sonra bu kadar yormayın kendinizi, ayağınızda sallamayın çocuğu uyumazsa uyumasın. Yemeklerini niye götürüyorsunuz kreşte yok mu? Kendinizi fiziksel olarak bu kadar yormayın. Onun için yorulup acısını ondan çıkarmaya gerek yok.

Hiç iyi etmediniz buraya yazmakla, hemen anne olmasaydıncılar, niye doğurduncular, evlenmeseydinciler ve çalışma o zamancılar gelir. Sizi yerden yere vururlar. İyi etmemişsiniz orası kesin ama yorulmuş olduğunuz çok belli bir hata etmişsiniz önemli olan bunu farketmek. Bunların suçlusu o yavrucak değil bunu çok iyi biliyorsunuz. Sinirinizi çıkarabileceğiniz farklı şeyler bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…