Bir nefes aldim.
Zaten kotuyum bu kadar ustume gelmeseler olmaz mi.
Tesekur ederim size.
Gerckten suan iyi degilim
Kizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
Kizim benim bukundugum sinifta ve beni cok yoruyor
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
Yani benim icin gün sabah 6 da basliyip gece 10 bitiyo.
5 bucukta eve geliyoruz.
Ustunu degistir yedir oynat .
Velhasil saati 9 bucuk yapamdan asla yatmaz.
O yattiktan sonra hemen ortaligi topluyup bende uyuyorum cunku pert oluyorum.
Ama cok bunaldim artik cok yoruluyorum.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
Bunaldim.
Ve az once cok kotu bir sey yaptim
Tam ustunu degistrdm bezini degstirdi uyku tulumu giydirdim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu yapistirdim tokadi.utaniyorum ama dayanamadim.
.
Otur evinde ne isin var diyeceksiniz belki amam hersey onun icin .
Esimin tayini nedeniyle bulundugumuz sehirde kimsemiz yok.
Dolandirildigimiz icinde evi cok ucra 3 sinif bir mahhalleden aldik.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Harika oluyor cok egelniyor ama ben bitiyorum.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cunku uykusu o kadar hafif ki.
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Hatta arkadaslarim kndini bu kadar yiprat ma der.
Kresde cok sabirliyim ama bugun bilmiyorum dayanmadim.
Nefret ediyorum kndimden
yaptığınız yoruma bı bakın ya kadın da zaten "şu saydıklarınızın hepsi bende var ama tükendim"demiyor,yada çocuğuna vurduğu için "hicte pişman değilim iyi ki de vurdum" da demiyor bu kadar gömmenin ne manası var zaten farkında yaptığı hatanın ve yeterince uzgun.ayni hatayı tekrarlamayacağını da öğrenmiştir artık içinde ki vicdan azabıyla.Sanki bi sen bıktın, bi sen tükendin.
Tek doğuran, çalışan, yorulan, çocuğu üstüne su döken anne sensin.
Tek öğretmen, tek dubleks inip çıkan, temizleyen, tek ailesinden uzakta yaşayan da sensin.
Biz hiç yorulmuyoruz, hiç tükenmedik. Hepimizin yanında beşer tane dadı, hizmetçi, kahya var. Hepimizin çocukları inanılmaz uslu ve söz dinliyor. Hiçbiri üstüne su dökmüyor.
Hayat zor bacım. Hepimize zor. Çocuğu doğurduysan bi zahmet vurmadan büyüt.
Arada Ne kelimeHerkes olayı amma da büyütmüş. Sanki hiç kimse küçükken hiç annesinden terlik yemedi. Küçükken kardeşimle çok yaramazdık. Annemin sabrını zorlardık. Arada bize terlikle vurduğu çok oldu. Hakediyorduk çünkü... Annem şimdi kötü bir anne mi? Aksine yemedi yedirdi, giymedi giydirdi, derslerimizle bizimle hep ilgilendi. Kardeşimle iyi okullardan mezun olduk.
Bana agziniza geleni soyledin de utanayim diye geldim kinu actim suan gerckten kotuyum
Oklava demişken hiç unutmam bir gün taş atıp komşunun penceresinin camını kırmıştık. Komşu da bizi anneme şikayete gelmişti. Annem o günü ellerimize oklavayla vurmuştu. Bir daha taşa elimizi sürmemiştikArada Ne kelime
Akşam sokaktan eve gelince illaki bir dayak yerdik
Terlik atışında usta
Oklavada vardıonunla pek kıyamazdı vurmaya elinde sallardı
Hey gidi günler hey ahh dönsek o günlere
Ve siz çocuklara en çok tolerans gösterilmesi gereken bir meslekle, kreş öğretmenliği ile uğraşıyorsunuz, doğru mu anladım?Kizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
5 bucukta eve geliyoruz.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Bunaldim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu yapistirdim tokadi.utaniyorum ama dayanamadim.
.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Nefret ediyorum kndimden
Sakın yaptığınızı normalleştirmeyin,kendinize acımayın makul gerekçeler bulmayın,etraftan onay beklemeyin ve bir daha da küçücük bir çoçuğa vurmayın. Bunun adı istismar ve istismar meşrulaştırılamazKizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
5 bucukta eve geliyoruz.
Bunaldim.
.
Kafa dengi kimsuda yok.
Tamam kabul kizim icin.
Cit sesini uyaniyor.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Nefret ediyorum kndimden
Yaptığım yorum sizi neden rahatsız etti? Hakaret etmedim, küçük düşürmedim. 18 aylık bir bebeğin öz annesinden tokat yemesi gücüme gitti. Siz neyi savunuyorsunuz? Küçükken ailenizden dayak yediniz veya şu anda kendi çocuklarınıza anlık bir sinirle şiddet mi gösteriyorsunuz? Konu sahibi üzerinden kendinizi aklama çabası mı?yaptığınız yoruma bı bakın ya kadın da zaten "şu saydıklarınızın hepsi bende var ama tükendim"demiyor,yada çocuğuna vurduğu için "hicte pişman değilim iyi ki de vurdum" da demiyor bu kadar gömmenin ne manası var zaten farkında yaptığı hatanın ve yeterince uzgun.ayni hatayı tekrarlamayacağını da öğrenmiştir artık içinde ki vicdan azabıyla.
Konu sahibi kv.yada annenizi yanınıza getirin imkan varsa,araba varsa da bı müddet durağa yürümeyin otobüsle gitmeyin araba kullanın,ailenizden kimse gelemiyorsa bı yardımcı tutun psikolojiniz daha çok alt üst olup bebeğinize daha fazla zarar vermeden çaresine bakın lütfen.olmadı bı sure çalışmaya ara verin bebeğiniz en önemli gundeminiz olsun,ona bı daha zarar vermeyin lutfen
Bu kadar soğukkanlı ben de vurdum demek! PessSeni asla yargilamiycam vay neden vurdun vay cani vay soyle vay böyle demiycem
Çünkü bende senin durumundayım hatta belki daha zor benim isim 2 kucuk çocuk sürekli kavga ediyolar pasaklilar yorgunluk stres sosyal hayat sıfır benimde patlama noktam olmadi mi oldu bende vurdum bin kere pisma n oldum bizim asıl sıkıntımız ne biliyomusun sırtımıza yüklenen ağır yük tavsiyem yardim edecek anne baba vs birileri nefes alman lazım yoksa daha çok dayak yer çocuk once senin nefes alman lazım ki kafanı toplaman lazım ki sağlıklı bi anne olasın bana ara sıra annem geliyo o sırada uzun uzun banyo yapıyorum çıkıyorum geziyorum hani biraz stresli ortamdan kaçmak lazım allah sabır versin yardim etsin cok iyi anliyorum. Seni
Benim anneligimi yargılamak kimsenin haddine değil doğru demiyorum dikkatini çekerim bunu önlemek için de Her şeyi yaptım ilk ve sonduBu kadar soğukkanlı ben de vurdum demek! Pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?