Ne ben ne kardeşim ne de kuzenlerim anne-babalarımızdan tek bir fiske yemedik.Herkes olayı amma da büyütmüş. Sanki hiç kimse küçükken hiç annesinden terlik yemedi. Küçükken kardeşimle çok yaramazdık. Annemin sabrını zorlardık. Arada bize terlikle vurduğu çok oldu. Hakediyorduk çünkü... Annem şimdi kötü bir anne mi? Aksine yemedi yedirdi, giymedi giydirdi, derslerimizle bizimle hep ilgilendi. Annem sayesinde kardeşimle iyi okullardan mezun olduk.
yoo savunmadim farkindaysaniz gayet bende eleştirdim "psikolojiniz daha çok bozulup bebeğinize daha fazla zarar vermeden çaresine bakın lütfen" dedim hatta,çünku evet "YANLİS" bişey zaten konu sahibinin yaptığı neresini savunayim.ama sizin gibi itici yorum yapmiyorum.burda herkes yorum yapıp konu sahibini çokta haklı olarak eleştiriyorlar,sadece sizin mesajınız dikkatimi çekti ve son derece itici geldi istemsizce kendimi size mesaj yazarken buldum bende.Yaptığım yorum sizi neden rahatsız etti? Hakaret etmedim, küçük düşürmedim. 18 aylık bir bebeğin öz annesinden tokat yemesi gücüme gitti. Siz neyi savunuyorsunuz? Küçükken ailenizden dayak yediniz veya şu anda kendi çocuklarınıza anlık bir sinirle şiddet mi gösteriyorsunuz? Konu sahibi üzerinden kendinizi aklama çabası mı?
Konu sahibi çocuğunun üzerine yanlışlıkla çaydanlık düşürse ve kendini suçlu hissetse, teselli verirdim. Bebeğine vuran birini teselli edesim gelmiyor. Siz buyrun çok istiyorsanız.
Ya konu sahibinin şartları bir çok çalışan kadından iyiEe sen demedin mi ağzınıza geleni söyleyin diye.
Ne ara nefes aldın oldu?
Bence pişman da değilsin de maksat dikkat çeksin .
O değil de sen çocuğunu 3 saat başka odada sallarken diğer çocuklar noluyor?
Millet çocuğu için sana maaş veriyor öyle değil mi ?
Onlara kim bakıyor
Hadi diğer öğretmen baksın
Mesai 8 saat 3 saat karanlıkta çocuk sallıyorsun ama tam maaş mi alıyorsun ?
VALLA NE dicemi sasirdim 18 aylik daha bebek daha cok kücük ,, öncelikle birdaha bu hatayi yapmicana tövbe et ve her sinirin kaynamaya basladiginda sayi say icinden ve bismillah de inan ise yariyo 2 cocuk büyütüyorum kizim cok fena yaramaz bagirmaya gelmiyo agliyo bugun lavaboyu tikadi heryer batti yapacak bise yok kiza tv actim basladim temizlige silinir süpürülür hatta kirsin yenisi alinir ama bu cocuklarimizin canindan degerli deil ,,,ben kursa gidiyorum bendede zaman yok dinlenmeye 1 de cik oglani kizi al eve gec ödevini yap banyo camasir yemek derken ammmmmaannnn zor valla ama vurma her tokatin acisi gecer ama psikolojisini bozarsin özgüveni olmaz ve korkak bir cocuk olur ,,, ezik bir karakteri olur ve sisdet görenlerin büyüdügünde siddete yatkin bireyler oldugu kesin ,,, boswer gelir gecer evladinla saril uyu ve unuttur o tokadi kendinede onadaKizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
Kizim benim bukundugum sinifta ve beni cok yoruyor
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
Yani benim icin gün sabah 6 da basliyip gece 10 bitiyo.
5 bucukta eve geliyoruz.
Ustunu degistir yedir oynat .
Velhasil saati 9 bucuk yapamdan asla yatmaz.
O yattiktan sonra hemen ortaligi topluyup bende uyuyorum cunku pert oluyorum.
Ama cok bunaldim artik cok yoruluyorum.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
Bunaldim.
Ve az once cok kotu bir sey yaptim
Tam ustunu degistrdm bezini degstirdi uyku tulumu giydirdim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu yapistirdim tokadi.utaniyorum ama dayanamadim.
.
Otur evinde ne isin var diyeceksiniz belki amam hersey onun icin .
Esimin tayini nedeniyle bulundugumuz sehirde kimsemiz yok.
Dolandirildigimiz icinde evi cok ucra 3 sinif bir mahhalleden aldik.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Harika oluyor cok egelniyor ama ben bitiyorum.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cunku uykusu o kadar hafif ki.
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Hatta arkadaslarim kndini bu kadar yiprat ma der.
Kresde cok sabirliyim ama bugun bilmiyorum dayanmadim.
Nefret ediyorum kndimden
Bir dahakine yorumlarımın özellikle sizin için sempatik olmasına çabalıcam. Şiddeti itici bulduğum için çok özür dilerim.yoo savunmadim farkindaysaniz gayet bende eleştirdim "psikolojiniz daha çok bozulup bebeğinize daha fazla zarar vermeden çaresine bakın lütfen" dedim hatta,çünku evet "YANLİS" bişey zaten konu sahibinin yaptığı neresini savunayim.ama sizin gibi itici yorum yapmiyorum.burda herkes yorum yapıp konu sahibini çokta haklı olarak eleştiriyorlar,sadece sizin mesajınız dikkatimi çekti ve son derece itici geldi istemsizce kendimi size mesaj yazarken buldum bende.
Cocugun yasi kac olursa olsun yuzune vurulmaz. Ara sira vurmayi evet bence abartalim. Dogru bir sey degil. Sirf onlardan daha buyuguz,daha gucluyuz ,nasil olsa karsilik veremez bize diye onlara vurma hakkina sahip degilizÇocuklara ara sıra vurmayı bukadar abartmasakmı acaba? İstismar su bu hayret ediyorum yorumlara. Her anne çocuğuna kıyamaz ama ara sıra sabır taşabilir. Bence sizin kızınıza otorite kurmanız lazım birde eşinizden yardım almanız. Yazık size bende bebek büyütüyorum sabahtan akşama kadar öldürüyor beni yorgunluktan. Akşam eşim gelince yardım eder bakar ilgilenir bende dinlenirim çok fazla iş yapmam. Ayda iki kere yarım gün temizlikçi gelsin yeter. Sizde basit şeylere kosturun.
Oğlunuza kreşte sabrı tükenen bir öğretmen vursa sen de insansın kardeş diyebilecek misiniz? Yoksa çocuk benim hem döverim hem severim, senin sonsuz sabrın olmalı mı diyeceksiniz? Yapıyor olsanız bile burada rahatça söylemek ne kötü.. Sizinle birlikte bu şekilde yazanlar var. Konu sahibi en azından kendini parçalamış nasıl yaptım bu hareketi diye. Belki onun için ilkti ve sarsıcıydı, belki sizin için defalarcaydı normalleşti.Benim oğlum da kreşte. Çocuk ile anneyi aynı sınıfa vermiyorlar. Bence bir konuşun yönetimle. Vurma kısmına çok takilmadim hepimiz insaniz ve sabrımız bazen bitiyor.
18 aylığa tokatla bizim yediğimiz terlikler farklı şeyler)Herkes olayı amma da büyütmüş. Sanki hiç kimse küçükken hiç annesinden terlik yemedi. Küçükken kardeşimle çok yaramazdık. Annemin sabrını zorlardık. Arada bize terlikle vurduğu çok oldu. Hakediyorduk çünkü... Annem şimdi kötü bir anne mi? Aksine yemedi yedirdi, giymedi giydirdi, derslerimizle bizimle hep ilgilendi. Annem sayesinde kardeşimle iyi okullardan mezun olduk.
Bıktım bu annelik yargılanamaz zırvalığından, kusura bakmayın ama sırf bir çocuğun annesisiniz diye ona her istediğinizi yapamazsınız.Benim anneligimi yargılamak kimsenin haddine değil doğru demiyorum dikkatini çekerim bunu önlemek için de Her şeyi yaptım ilk ve sondu
yok canım fazla da şeetmeyin yaniBir dahakine yorumlarımın özellikle sizin için sempatik olmasına çabalıcam. Şiddeti itici bulduğum için çok özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?