Galiba vakti geldi ayrln :'(

anladim canim tebrik ederim senia.s.

ben gittim erasmusa ünideyken italyaya, erasmusun eğitim kısmı geyiktir birkere, çok kolay geçirirler orda derslerden, ayrıca tr den daha hafiftir konular yüzde90. ben gittiğimde hergün parti hergün eğlence oluyordu, avrupada ülke ülke geziş serbest habire diğer ülkelere geçiyorduk yeni insanlarla tanışıp gezip tozuyorduk bu yani erasmus :lepi: arkadaşlarım da gittiler başka ülkelere, hepsi öyleydi. erasmus=eğitim değil =eğlence yani. o yüzden erkek arkadaşında gayet haklı. 6 ay ben olsam ben de beklemem ülke ülke gezsin eğlensin ben burda sevgilimi bekliyim demem açıkçası. gitme demiyorum, çok zevkli gerçekten bence herkesin de yaşaması lazım, mükemmel birşey kendini öyle özgür hissediyorsun ki, istediğin ülkeye gidebilirsin, yılbaşına paris te girebilirsin, birsürü yabancı arkadaş edinebilirsin, başında ne karışanın var ne birşey. ama erkek arkadaşın da sen bunları yaparken boynu bükük seni beklemek zorunda değil, bir tercih yapmalısın. vereliniortak

galiba birisi işin öteki tarafındaki gerçeği çarptı yüzüme senağlama

Canım ya çok kötü bir durum. Ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum
Kısmetse ben de ocak'ta gidiyorum erasmusa
Sevgilim de pek istemiyor aslında ama beni kırmamak için
bir şey demiyor.
Tatlım bak ben hep ona senin eline öyle bir fırsat geçse gitmeyecektin sanki dedim
Sen de öyle de.
Ve emin ol, erkekler böyle konularda arkalarına bile bakmıyorlar.
Seni gerçekten seven, değer veren biri sana bunları demez:
Hem bir dakika ya, erkekler askere gidince biz onları aylarca bekliyoruz bal gibi.
Çok sinirlendim yaaa

iyi de askerlik zorunlu, erasmus tamamen keyfi bence hiçbi alakası yok yani kıyaslanabilecek şeyler değil. askerlikte onların canı çıkcak, siz erasmusta eğleneceksiniz yerimseniben iş için olsa ya da çok klas 1 ünide master doktora için olsa da beklemeli derdim ama dediğim gibi erasmus çok eğlencesine çok keyfi bir olay. erkek arkadaşınızın siz gitmesine izin verir misiniz ki, öyle bir ortamda olcak çevresinde birsürü yeni insan eğlencek gezcek tozcak, 6ay görüşemiceksiniz, siz burda oturup dönmesini bekleyeceksiniz ve bu sırf keyfi bir nedenden olcak. kendi açımdan olaya bakıyorum da imkansız yani.

ccnn, eğer onsuz yaşayamam vs olaylarında olcak kadar aşık değilsen, sosyal, hemen kaynaşabilen 1 insansan, gezmeyi farklı kültürleri yeni insanlar tanımayı hmm bide alışverişi :lepi: seviyorsan emin ol hayatının en güzel en eğlenceli 6 ayını yaşayacaksın ve yıllar sonra bile hatırladığında ne güzel günler yaşamışım diceksin. ben keşke tekrar gidebilsem. evlendikten sonra gitmek vs çok farklı öğrenciyken gitmekten. o özgürlük hissi çok değişik bir his. tamamen yepyeni 1 ortam, hiç tanımadığınız sizi hiç tanımayan insanlar, karışan hiçkimseniz yok. yaşamak bu olmalı yani mükemmeldi. alkisalkisalkis

belkçikanin daha iyi olacağını söyledi hocalar filan CADIARZU sositososito eğitim fakültesi 2. sınıfım ben gidicem yerde sadece eğitim dersleri görcemden farketmiyo bölüm :teytey:

canım eğitimdeysen okul bitttiğinde hedefin ne? yani ben kpss ye girer memur olurum diyorsan erasmusun sana ne katkısı olacak ki? ben iiibf mezunuyum biçok arkadaşım gitti ama sadece eğlenip geldiler. onlara mesleki bi katkısı olmadı, tek kazandıkları şey yabancı kız arkadaşlardı :)

ilişkini ve boyutunu bilemem ama eğer meslek hayatında sana yarayacaksa hiç düşünme bile, git. ama eğer öylesine gidiyorsan da yine de git :) valla arkadaşın birisi doğru demiş erkekler askere gidince biz onları bekliyoruz onlar da bizi beklesin dimi ama? ayrıca gerçekten seviyorsa bekler. hem belki de seni vazgeçirmek için gidersen biter diyordur.

bişey merak ettim 2 mesajındada karışan eden yok yazmışsın ya üniversiteyi ailenin yanında mı okudun? benim bi arkadaşım sırf ailesinden uzaklaşmak için gitmişti de kaydirigubbakcemile3

nescum aynısını söylüyorum sen olsan sen gitmez misin diyorum ama hayır çok kötü bi durum seni o şekilde bi duruma sokmazdım diyo. tabiki vazgeçicemden değil ama gitmezsem her şey eskisi gibi olur mu diyorum. hayır bi daha senle olmicak diyo. üzülüyorum... off ağlıyorum çok zayıfım bu konularda mafoldumben

aynılarını söylüyo yoksa sen o musun ? senağlama senağlama senağlama suan onsuz yaşayamam dicek kadar mutsuzum. :gitme: ama gitmezsem de ayrılırsak kendime yanarım klava: senağlama

evet ailemleydim, ama karışma farklı boyutta burda. ailem asla kimle gidiyorsun nereye gidiyorsun tarzında karışmadılar bana, yine yurtlarda arkadaşlarımın yanında kaldığım dağıttığımız zamanlar oldu fazlasıyla. erasmusta karışan yok dediğim, mesala şurayı gezmek istiyorum şeklinde atlayıp başka bir şehre hatta başka 1 ülkeye geçebilirsin. şunu yaparsam bu bunu der mi diye düşünmezsin çünkü kimse seni zaten tanımıyor orda, istediğin gibi davranabilceğin istediğin gibi yaşayabileceğin 6ay. yaşadığın yerde mecburen kendini az ya da çok kısıtlamak zorunda oluyor insan, yabancı bir ülkede yok böyle birşey. opuyorumnanaktan

meslek hayatımda bana katkısı olmayacak. ama küçük bi şehirde yaşıyorum. ailemin yanında üniversite okuyorum. o beni bıraktı başka şehire gitti üniversite için. mafoldumben aileden kaçtı ama simdi benim açımdan göremiyo olayı. haklı buluyorum. kesinlikle o gitse gidersen biter derdim. ama o demesin mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben de ailemleyim. beni de ailem su anda kısıtlamıyo. erasmus işi için de engel değiller önümde. oof offff :gitme:

ne yardan ne serden... böyle olmuyor ışte canım malesef

bu yoruma sonuna kadar katılıyorum.Erkek arkadaşının sana destek olması gerekir.Senin sevincine ortak olması gerekiyorken yaptıklarına bak...lmaz: Ayrıca mesleki gelişimine katkısı olmasa bile farklı bir kültürü görmene yardımcı olacağı için elde ettiğin bu şansı kaçırma derim.

Son düzenleme:
ccnnncim valla ne desem bilmiyorum, erkek arkadaşın gitmeni istememekte çok haklı ama sen de gitmek istemekte haklısın çünkü çok güzel birşey ve güzel 1 fırsat, bir daha yakalayamayabilirsin. hem gitmeyip ilerde ayrılırsanız da çok pişman olursun gitmediğine. onun için bunları yaşamaktan mahrum kaldığına. ama ilişkinizin bitme durumu da kötü olcak severken, bilmiyorum çok zor bir karar. senin için hayırlısı neyse o olsun canım. :1no2::teselli:

QUOTE=cccnn;10096496]meslek hayatımda bana katkısı olmayacak. ama küçük bi şehirde yaşıyorum. ailemin yanında üniversite okuyorum. o beni bıraktı başka şehire gitti üniversite için. mafoldumben aileden kaçtı ama simdi benim açımdan göremiyo olayı. haklı buluyorum. kesinlikle o gitse gidersen biter derdim. ama o demesin mafoldumben mafoldumben mafoldumben[/QUOTE]

ben de ailemleyim. beni de ailem su anda kısıtlamıyo. erasmus işi için de engel değiller önümde. oof offff :gitme:

a siz zaten beraber değilmişsiniz ki, üzüntüsü ayrı günler geçirecez diye değil yani. peki ona da mesleğime katkısı olmayacak dedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…