galiba yolun sonuna geldik ..

o baskasiyla evlenirsen alirim diyo zaten ama ben ayrilamam ki kizimdan üvey anne eline hic veremem ..
Alamaz ya kuru sıkıyor. Hem niye siz ayrıldınız diye çocuğunuzu dışlasınlar...
Eğer ayrılırsanız size düşen saçma sapan bir adamı üvey baba diye eve getirmemek. Tacizcisi, dayakçısı, kadını hor göreni, kaynıyor dışarısı. Bir de üvey babanın ayağını yıkamayın da yavrunun psikolojisi bozulmasın.

insanlara bu kadar iyilik yaparsan sonu bu.. tamam bosanalim de kizini da buyutursun mis gibi ... mutlu degilsen zorlama .. egerki bosanmaktan vazgecerseniz olur ya hani ... yaptiklarini yapma tirnagni kendi kessin corabini kendi giysin bak nasil degerli oluyosun

simdide bosanmak istemiyo ama bizim tek sorunumuz bunlar degil ki surekli kavga ediyoruz 1 haftanin 3 günü küs geciyo resmen esim benim sinirli biridir herseye kizar biseyi ikinci defa anla kizar yani düsnn soru sorarm dogru durust cvp vermez bazen cagiririm kendini evde efendm bile demez

insallah .. cunku kizimi veremm kimselere ! ben bu esimede cok inanmistm beni kandirdi guzel huylu biri sandim insallah yine boyle biriyle karsilasmam

insallah .. cunku kizimi veremm kimselere ! ben bu esimede cok inanmistm beni kandirdi guzel huylu biri sandim insallah yine boyle biriyle karsilasmam
Artık şartlarınızı baştan koymadan evlenmezsiniz. Yani ben olsaydım kızım büyüyüp üniversite için evden gidene kadar evlenmem hatta. Kim olursa olsun yabancı bir adamla kızımı aynı evde büyütemem içim rahat etmez.

Onun istedigi gibi biri olma. Kendi istedivin gibi ol. Kendin ol. O seni tamidiginda sen sendin. O seni oyle gordu oyle kabullendi. Onun kalibina girersen asla kendin de olamazsin onun istedigi de olamazsin. Cunku sen sensin. O yuzden kendin ol. Kendin icin yasa. Bitecekse de uzulme bitsin. Korktugun sey basina gelir. Bitecek diye korkma. Kader de varsa zaten biter... Lutfen artik suvadamun totosunu kaldirma. Azcik kendi totonu kaldir, kendini mutlu et. Sen mutlu olursan o da duzelebilir. Varsa da bir sorunu bitmesini istiyorsa korkma kapi orda de.

bunun ixin gec kaldim galiba yani daha dogrusu bu zamana kadar ben istedigim gibi biri oldugum zaman cok buyuk sorunlarla karsilastik .. hep alttan aldm suan dahi eger kendim olacaksm hic baslamamam en hayirlisi olur eminim onada soylesem boyle diyecektr .. cunku o asla kendinden taviz vermez ama ben salak gibi hep kendimden taviz verdm .. ya en basiti bana salak manyak beyinsiz gibi hakaretler etme el hareketi yapma yoksa biter dedim bitsin ozaman dedi !!

haklisinz ama ozaman ben 40 yasini gecmis olcm ömür btmis olacak .. yanlis anlamayn kizimida elbet dsnyrm ama bende hayal ettigim seyleri yasamak mutlu bi evlilik yapmak istiyorum daha fazla yasim gecmeden ..

Allah yar ve yardımcınız olsun.Evladiniz ve sizin için hayırlısı nasip etsin Mevlana.
Ancak benim anlamadigim daha bosanmissiniz ve siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz.Bence bunlar şimdi düşünülerek ve sağlıklı kararlar verilecek konular değil.
Ben de suan boşanma aşamasındayim 2 evladim var.bana eşinden daha iyisini mi bulacaksın diyenler oluyor.onlara cevabım aramam ki başkasını evlatlarıma bunu yapamam diyorum.
Nasip elbet ama daha bi yola cikmadan başka bir yolun hayali kurulamaz. Doğru ve sağlıklı olmaz

Reactions: anu
Eşinin hayatında başka biri mi var da sana hayatı zulm ediyor? güzel güzel konuş, muylu mesut yaşamak varken neden zaten zor olan hayatı iyice zorlaştırıyorsun de. Böyle küs kalıp evi cenaze evine çevirince çok mu iyi oluyor de.
Eğer eşin bitmesinden korkmuyorsa seni de kaybetmekten korkmuyor o zaman. Sen de onu kaybetmekten korkma. Bitecekse bitiyor zaten. Engel olamıyorsun. Sen de bitecek diye kendinden taviz verme. Artık çok geç diye düşünme. Sorumluluklarını yap ama ona ait sorumlulukları üstlenme. Kişiliğinden asla taviz verme. Saparsan yap beneni aşağılamasına müsade etme. Net ol. Sen şimdiye kadar yeter ki bu evlilik yürüsün diye alttan almışsın, o da nasılsa bu gidemeyecek diye seni sindirmeye devam etmiş.
Ona sen ne yaparsan yap ben burdayım hissini vermişsin. Belki çok geç olduğunu düşünüyorsun , ama bundan sonra sana hakaret ederse net tavrını koy. Net ol, asla taviz verme.

hastalık haricinde ne ayağını yıkarım ne tırnağını keserim bu fedakarlık değil resmen insan kullanmak nasıl oluyorda bunları yapabiliyorsunuz hayretler içersinde kalıyorum hadi birde yaranabilseniz bunları yapıpta neyse dicem.cnm bak tek çocuğu olupta ayrılan sen olmucaksın bu hayatta biraz kendine güven çalış ailen destek mi? durumlarını gözden geçir ve kurtul bu adamdan.

Neden Bukadar Mecbur gibi görünüyorsunuz....
Köle Olmssunuz Eşinize....
Yine Bi filmin sonuna geldik.. Yine ortada Kalan bir cocuk.... Umarım düzelir Diyecegim..
ip kopmuş bikere.. Suc Sizde.... Eşinize cok yüz vermissiniz ....

haklisiniz .. ama sanki bende hayatimda biri olmadan yapamaycm gbi geliyo aslinda cok yoruldum bu iliskide ikinci bi iliskiye daha hazir degilim elbet ama dusunmeden edemiyorum ! siz neden ayriliyosunz peki esinizden ?

ya bunlar her zaman olan bisey degil ben ona degerli oldugunu hissettrmek adina yaptim aslinda ama olmadi daha kotu davranmaya basladi bana

evet köle oldum ama hic bi halta yaramadi malesef .. haklisinz bütün suc bende cok yüz verdim keske de ise yarasaydi

evet köle oldum ama hic bi halta yaramadi malesef .. haklisinz bütün suc bende cok yüz verdim keske de ise yarasaydi
Bence Birsüre Kendinize Eşinizle Birlikte Zaman tanıyın Artık...
Boşanmaktan degilde buda bi cözüm Olabilir.... Degişmelisiniz...
Teldeki Kuş Herzaman daha degerlidir.
Eldekinin Bi önemi Yok....

Bence Birsüre Kendinize Eşinizle Birlikte Zaman tanıyın Artık...
Boşanmaktan degilde buda bi cözüm Olabilir.... Degişmelisiniz...
Teldeki Kuş Herzaman daha degerlidir.
Eldekinin Bi önemi Yok....
ben degisirsem hersey daha kotu olur diye dusunuyorum .. yani ona sert davransam ters teper esimi dogru tanidiysm tabi ! benim esim cok sert biridir oyle uzak kalmakla anlamaz daha cok sogur ! yoksa sizin tavsiyenizi ailem de veriyo bana ama pek bi ise yarayacagni dusunmuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…