bende cok üzgunm esesimokadar caba verdik halbuki bi bebisimiz olsun diye smdi nasil olck kizimla bir basima
neden bunları yaparsınızki nedenn..
Onun ayağını yıkaman, çorabını giydirmen vs senin iyi bir eş olduğunu göstermez ki.
Sen çorabını giydirirken onun elleri ne yapıyordu?
Kızma ama eşin resmen maganda bence. Bir rahatsızlığı olur da çorabını giydirirsin anlarım da ona değer verdiğini göstermek için böyle bir yol seçmen çok yanlış olmuş.
Eşi gibi değil de bakıcısı gibi olmuşsun. Demek ki tam olarak ilişkiden beklentisi bu değildi.
inan cok haklisiniz kizlar ben bunlari yaparken mutlu oluyodum vazgecilmez oldugumu saniyodum ama gel gòr ki bi cirpida sildi beni neye yaradi hicbir halta .. bu bna iyi bi ders ama bi daha hicbir erkek icin yapmam bunlari keske bunlari bastan dusunseydm ama olmadi bir musibet bin nasihattn iyiymis .. suan tek düsündgm sey kizim ..ahh bee güzelim bir erkege bu kadar itimam gösterirsen ne salaklagın kalır ne beyinsizliğin kalır böyle oda yetmez boşar işte.... sen onun annesi değilsin.sen onu eşisin.zor kadın olucaksın ama geçmiş artık . hangi akla hizmet sen eşinin tırnagını keser ayagını yıkarsın.o seninkini yıkasın. bak güzelim sen kendine ne kadar deger verirsen o kdar kıymetli olursun.bak eine huzursuzluk çıkarıyor ama senin vazgeçilmezin değilmi. ahhh be güzelimmmm yapma böyle tatlı sert olucaksın yeri geldiğinde postanı koyacaksın yeri geldiğinde geceliğini giyip mutlu edeceksin.burnun havada ulaşılmaz olucaksın. işin kısası zor olucaksın zorrrr..
canım şimdi yapılcak şey ; eşin değişmez bunu kabul et. ya bu hakertelere boyun eyeceksin çocugunu büyüteceksin.ama bu huzursuzlukta çocuk nasıl yetişir o çocuk büyügünde kadın rol model sen olucaksın tabi.o çocuk ileride nasıl bir kadın olur boyun egen ,ezik , biri olucak çünki örnek siz varsınız önünde.çalışıyorusun bu arada ? yada hiç ugraşamdam boşanıcaksın.bundan sonra da mutlaka hayatına biri yada birileri girecek onlara eşine davrandıgının tam tersini davranacaksın.... üzüldüm çokda geçsin
unutma sen eşinin ANNESİ değil KARISISINNNNN
biliyorum kuzum ama bunu o istiyo ve de inann artik ikimizde dayanamiyorzHocam sen benden iyi biliyorsun ki ,
Talak Allahın hoş görmediği helaldir ..
Ahh canım ne denir bilemiyorum. .
Rabbim kolaylık versin. .
Rabbim Hakkınızda hayırlı olanı versin. .biliyorum kuzum ama bunu o istiyo ve de inann artik ikimizde dayanamiyorzyksa kim ister yuvasi dagilsin
demeyin boyle nolurBen babasiz büyüdüm binkoz cocugu icin babasiz buyumek cok zor annem ikinciye evlendi daha ilk okul cagindayken uveyin cinsel istismarina ugradim
hayir !! ama faydasi olacagini sanmiyorum yani bna olurda ona olmaz daha cok kinlenirRabbim Hakkınızda hayırlı olanı versin. .
Ayrı yaşamayı denediniz mi ?
Vallahi sozum ona bosamanSoyleyemedim ama Ayrildilar.. yasiyor gayet guzel olan bana oldu iste cocukgum gitti birde bana sorun ah
Ya hayatinda baska birimi var ne yani sana acimiyorsa kizina dami acimiyor ya madem ayrilacakti neden cocuk yapti yazik degilmi o sabi ye hey rabbim yardimcin olsun ama gecerli sebep sunmak zorunda sana tek onun secimi olamaz bubende cok üzgunm esesimokadar caba verdik halbuki bi bebisimiz olsun diye smdi nasil olck kizimla bir basima
Sevgi mi bitmiş?hayir !! ama faydasi olacagini sanmiyorum
Yani destekcin varsa ailenden onlara Sığın baksin basinin caresine de esin olacak sahıs ama gözünü seveyim ikinci evliligi dusundugunde iyice tart bak kendi babasi acımiyor senin kadar düşünmuyor ya cok ama cok uzgumun ben kendim yasadigim icin herseyide o boyuttademeyin boyle nolurzaten en korktgm seyde o erkek olsa bukadar sikinti etmezdm
nerden baslasam ne anlatsam bilemiyorum tek bildigim var ki hissiz oldugum , biz esimle 2,5 yıllık evliyiz ve bir kızımız var ! ve biz evliliğimizin basından beri sürekli sorunlar yasıyoruz dayak küfür yok . Ancak kolumu sıkma beni ittirme ve manyak beyinsiz gibi sürekli hakaret eden bi kocam var . 3 gün iyiysek 5 gün kötüyüz artık cok yoruldum . benim esim cok sinirli biri sudan sebeplerle herseye kızar hep alttan alldım ama artık dayanamıyorum galiba sürekli aklımda bi ayrılık düsüncesi vardı bunu kendisi dün dile getirdi .. cok zoruma gidiyo bu duruma gelmemiz cünkü ben hep esimin rızasını gözeten onu mutlu etmeye calısan biriydim yeri geldi ayagını yıkadım yeri geldi corabını giydirdim yeri geldi tırnagını kestim ama suan esim beni cekilmez dayanılmaz bi eş olarak görüyo ve benden bosanmak istiyo . benim esim öyle ki ikinci defa biseyi anlaynca sinirlenen ben aglaynca daha fazla kızan gecelikle yanına gitsem dahi bana sırtını dönüp yatan biri zor zamanlarımda hic destekcim olmadı hep karsımda yer aldı hep baskasının tarafında oldu onları haklı beni haksız görüp daha fazla üzerime geldi .. neyse cok uzattım ben istiyo muyum bu bosanmayı evet ama ya kızım ne olcakonu babasız nasıl büyütürüm ! nolur bana bi yorum yapın bişeyler diyin fikirlerinize ihtiyacım var .. buarada ben 24 esimde 29 yasında
InsALLAH duzelir temennim bu ne diyebilirimki ALLAH CC yardimciniz olsunbilemiyorum ki onuda cok dusundum ama cvp bulamadim tek aklima gelen artik hayatin cekilmez bi hal aldigi ..
DEMİ AMA ELİ BİYERİNE Mİ KAÇTI.Kocamın tırnağını niye ben kesiyom ya?
evet malesef hep buna inandirmaya calistim kendimi ama icten ice kendimi kandirdgminda farkindaydm tabi.. buyur elbet ama psikolojisi nasil olur cevresnde ya dislanirsa aklimda bi sürü soruProfilinizde yazan evli,MUTLU,çocuklu yazısı sosyal medyada herkesin ne kadar sahte yaşadığının kanıtı olmuş..
Çocuğunuz annesine hakaret edip,itip kakmayan bir babasız ya da babası sakatmış gibi ayaklarını yıkayıp,tırnaklarını kesen bir anne olmadığı ortamda büyüyemez mi sizce?
o baskasiyla evlenirsen alirim diyo zaten ama ben ayrilamam ki kizimdanYani destekcin varsa ailenden onlara Sığın baksin basinin caresine de esin olacak sahıs ama gözünü seveyim ikinci evliligi dusundugunde iyice tart bak kendi babasi acımiyor senin kadar düşünmuyor ya cok ama cok uzgumun ben kendim yasadigim icin herseyide o boyutta
düşünüyorum uzguminki
tesekkur ederim esesmm ... yo oyle demiyo ama bnce bitmis zaten inanmiyodm ki sevgsne ! anlasamiyorz diyo bi turlu istedgi gibi biri olamadim malesefSevgi mi bitmiş?
Senin gibi güzel yürekli insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?