galiba yolun sonuna geldik ..

bende cok üzgunm esesim okadar caba verdik halbuki bi bebisimiz olsun diye smdi nasil olck kizimla bir basima

Hocam sen benden iyi biliyorsun ki ,
Talak Allahın hoş görmediği helaldir ..
Ahh canım ne denir bilemiyorum. .
Rabbim kolaylık versin. .

neden bunları yaparsınızki nedenn..

inan cok haklisiniz kizlar ben bunlari yaparken mutlu oluyodum vazgecilmez oldugumu saniyodum ama gel gòr ki bi cirpida sildi beni neye yaradi hicbir halta .. bu bna iyi bi ders ama bi daha hicbir erkek icin yapmam bunlari keske bunlari bastan dusunseydm ama olmadi bir musibet bin nasihattn iyiymis .. suan tek düsündgm sey kizim ..

Hocam sen benden iyi biliyorsun ki ,
Talak Allahın hoş görmediği helaldir ..
Ahh canım ne denir bilemiyorum. .
Rabbim kolaylık versin. .
biliyorum kuzum ama bunu o istiyo ve de inann artik ikimizde dayanamiyorz yksa kim ister yuvasi dagilsin

Soyleyemedim ama Ayrildilar.. yasiyor gayet guzel olan bana oldu iste cocukgum gitti birde bana sorun ah
Vallahi sozum ona bosaman
bende cok üzgunm esesim okadar caba verdik halbuki bi bebisimiz olsun diye smdi nasil olck kizimla bir basima
Ya hayatinda baska birimi var ne yani sana acimiyorsa kizina dami acimiyor ya madem ayrilacakti neden cocuk yapti yazik degilmi o sabi ye hey rabbim yardimcin olsun ama gecerli sebep sunmak zorunda sana tek onun secimi olamaz bu

demeyin boyle nolur zaten en korktgm seyde o erkek olsa bukadar sikinti etmezdm
Yani destekcin varsa ailenden onlara Sığın baksin basinin caresine de esin olacak sahıs ama gözünü seveyim ikinci evliligi dusundugunde iyice tart bak kendi babasi acımiyor senin kadar düşünmuyor ya cok ama cok uzgumun ben kendim yasadigim icin herseyide o boyutta
düşünüyorum uzguminki

Ekonomik ozgurlugunuz var mi bilmiyorum ama bosanmak daha agir basiyo. Insana deger vermeyen biriyle hayat gecmesi cok zor. Eger calisan bir bayansaniz bunu daha kolay atlatabilirsinuz. Allah yardimciniz olsun.

canım çok uzuldum ALLAH YARDİMCIN OLSUN

Durumuna üzüldüm ama kimsenin hayatı toz pembe değil ki evliliklerde olur öyle geçiş donemimi dersin artık ne dersen de bence sen biraz kendini geri çek ve yanında güçlü ol ağlama inşallah düzelir Allah yardimcin olsun

Profilinizde yazan evli,MUTLU,çocuklu yazısı sosyal medyada herkesin ne kadar sahte yaşadığının kanıtı olmuş..

Çocuğunuz annesine hakaret edip,itip kakmayan bir babasız ya da babası sakatmış gibi ayaklarını yıkayıp,tırnaklarını kesen bir anne olmadığı ortamda büyüyemez mi sizce?

O istiyorsa sende yol ver gitsin. Allah kızını korur merak etme babasız da kalmaz babası sizden boşanacak yavrusundan değil.

evet malesef hep buna inandirmaya calistim kendimi ama icten ice kendimi kandirdgminda farkindaydm tabi.. buyur elbet ama psikolojisi nasil olur cevresnde ya dislanirsa aklimda bi sürü soru

o baskasiyla evlenirsen alirim diyo zaten ama ben ayrilamam ki kizimdan üvey anne eline hic veremem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…